IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
17.2.11 09:43

…naprosto vse ok, jen jsem slaba a ospala … ale tezko rict, cim to je, tim ze jsem vysadila kafe? byla jsem zvykla alespon na jedno denne (a u mne vazne zabiralo) … a nebo je to tim, ze se ve mne vazne neco deje?

…dneska jsem koukala do zrcadla, prsa mam hezke, takove jako pred MS, ale neboli me (ja se slabyma dvojkama se citim hezky, tak plne) … mam pocit, ze se mi tam vevnitr vazne neco deje a tak nevim, jestli je to menzes nebo ti cipisci nasi, tezko rict :) …

…ale ten cas tak hroooozne pomalu utika, jeste dnes a zitra a vecer uz budu doma a v sobotu curame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 09:44

ahoj holky,
vykašli se na hádky a raději buď v klidu, i když to znám sama, že my ženské hledáme vždy ve všem něco, takže věřím, že sedět doma celý den sama je na hlavu a pak chceš, aby sis alespoň s někým večer popovídala. No a když jde pryč, tak to dokáže naštvat, to znám.
Jinak begbinton hrajeme taky :lol: manžílek 3× týdně čtyřhru s kamošama a já jen občas. Nemůžu sehnat 3 holky na to, abychom daly taky čtyřhru, skoro všechny moje kamarádky mají malé caparty, takže nemůžou chodit moc ven, protože některé z nich mají neschopné manžely se o dítě hodinu postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 09:45

vyhlasuji badmintonovy turnaj! :) … nekde na pul cesty mezi nami vsema :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 09:49

:lol: to by bylo super, ale těžko realizovatelké, vzhledem k tomu, že jsme každá z jiného konce republiky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 09:50

jeste nam tady chybi devce z Ase :) … stejne by to byla sranda, se jednou tak sejit nekde napul … ona CR tak velika neni, takze vsude na pul jsou to 2 hodiny autem, to se da :)

… Evi, a jak je to s Tebou, uz stimulujes poctive? kdy mas planovany odber folikulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 09:52
skritek Petra píše: …naprosto vse ok, jen jsem slaba a ospala … ale tezko rict, cim to je, tim ze jsem vysadila kafe? byla jsem zvykla alespon na jedno denne (a u mne vazne zabiralo) … a nebo je to tim, ze se ve mne vazne neco deje?

…dneska jsem koukala do zrcadla, prsa mam hezke, takove jako pred MS, ale neboli me (ja se slabyma dvojkama se citim hezky, tak plne) … mam pocit, ze se mi tam vevnitr vazne neco deje a tak nevim, jestli je to menzes nebo ti cipisci nasi, tezko rict :) …

…ale ten cas tak hroooozne pomalu utika, jeste dnes a zitra a vecer uz budu doma a v sobotu curame :)

Ja si myslim, ze urcite najdes ty 2 carky v sobotu - jak rikas ospalost a tak … no, tusim, ze bude velka oslava :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 09:53

Peti ještě nevím, teprve zítra jdu do CARu, zítra doberu ten Norethisteron pro uklidnění vaječníků. Zítra jdu na ultrazvuk, podívají se, jestli se nevytvořila nějaká cysta a asi po víkendu dostanu MS a začnu s pořádnou stimulkou - začínám nosní sprej a pak teprve injekce s kombinací nosního spreje, takže OPU ještě přesně nejze určit, ale počítám, že to bude kolem 18 března (tím dlouhým protokolem se to prodlužuje). Už se nemůžu dočkat, až budu tak daleko jako vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 09:56

Alice, udělej si podpis, abych si vždy nemusela pročítat příspěvky z dřívějška. Nejsem schopná si zapamatovat vše o všech i z jiných diskusí :-( , tak by mi to (i ostatním)trochu usnadnilo orientaci.Děkuji moc :-D
Peti, teď se na to dívám, ty jezdíš z Prahy do CARu v Brně? Jak to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 09:57
Alice33 píše:
skritek Petra píše: …naprosto vse ok, jen jsem slaba a ospala … ale tezko rict, cim to je, tim ze jsem vysadila kafe? byla jsem zvykla alespon na jedno denne (a u mne vazne zabiralo) … a nebo je to tim, ze se ve mne vazne neco deje?

…ale ten cas tak hroooozne pomalu utika, jeste dnes a zitra a vecer uz budu doma a v sobotu curame :)
Ja si myslim, ze urcite najdes ty 2 carky v sobotu - jak rikas ospalost a tak … no, tusim, ze bude velka oslava :-D

no, uvidime, „neraduj se pred vecerem“ ze jo :) … ja jsem zase vcera brouzdala po desne nezbytnych webech - oblecky pro mimi, no konec :), hrabe mi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 09:58
Ejva píše:
Alice, udělej si podpis, abych si vždy nemusela pročítat příspěvky z dřívějška. Nejsem schopná si zapamatovat vše o všech i z jiných diskusí :-( , tak by mi to (i ostatním)trochu usnadnilo orientaci.Děkuji moc :-D
Peti, teď se na to dívám, ty jezdíš z Prahy do CARu v Brně? Jak to?

jojo, z Prahy do Brna, to je kousek, dve hodky hezke muziky v aute :) … no jen pro to, ze sestra uz tam odtamtud ma 2 krasne kluky, tak jsem ani to stesti nepokousela nekde jinde a rovnou jsme hupli tam, vis :)

… a s tou stimulaci, tak to drzim palec teda … by by potom bylo Vanocni miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 10:01

ježiš Peti, na to jsem vůbec nemyslela :lol: :lol: , asi máš pravdu. No ideál to sice není, ale já beru všechno :lol: To jsi mě teda teď dostala.
To tě teda obdivuju, že jezdíš tak daleko. Já jezdím z Prostějova do Olomouce a v práci moc nadšení nejsou. No a v období stimulace tam třeba jezdíš ob den nebo někdo i každý den, jak jsi to zvládala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 10:03
Ejva píše:

Ja jsem tele - jak se to dela??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 10:06
Ejva píše:
ježiš Peti, na to jsem vůbec nemyslela :lol: :lol: , asi máš pravdu. No ideál to sice není, ale já beru všechno :lol: To jsi mě teda teď dostala.
To tě teda obdivuju, že jezdíš tak daleko. Já jezdím z Prostějova do Olomouce a v práci moc nadšení nejsou. No a v období stimulace tam třeba jezdíš ob den nebo někdo i každý den, jak jsi to zvládala?

nahodou, to je docela ideal, lepsi zimni mimi nez letni - lepe se jim spi, kdyz je venku zima a tma :)

no, to vis, to neni tak zle s tim dojizdenim, my jsme to s doktorkou a naplanovali uzasne a priroda mi pomohla v MS terminu :) … takze byla patek prvni navsteva a hned leky az mi zacne MS, v nedeli zacla, v pondeli druha navsteva a pocatek leku (pak jsem vylitla ven, ve ctvrtek se vratila, v patek dalsi kontrola 1. UZ, a pak jsem si vzala 2 tydny „volna“ tak, ze jsem delala z domu a jen dojela na 2. UZ, pak na odber a pak na transfer :) … takze super :) … ted uz jsem zase mimo CR, ale jestli o vikendu budou dve carky, tak v pondeli ficim opet do Brna na UZ a v praci jsem jen oznamila, ze doletim az v utery a nazdar :) … mam jasnou prioritu a tady at si vsichni skubnou, vis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 10:11
Alice33 píše:
Ejva píše:
Ja jsem tele - jak se to dela??

taky mi to mirne trvalo, nez jsem pochopila, co lidicky mysli tim „podpisem“ :) … nahore je ikonka na „zpravy“ a vedle ni je „nastaveni“ .. tak na to klikni a koukni az uplne dole je „nastaveni podpisu v uzivateli“ a tam si napis treba ze jsi „zelena“ a uloz a to se potom bude vsude objevovat pod jednou souvislou carou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 10:17

jak píše Peťa zkus to, nic na tom není. Pak si na ikonce nahoře vpravo dáš zobrazovat popis a budeš je vidět u všech, co je mají. Nebo si dáš nezobrazovat a nemusíš to tam mít. Já se na to třeba dívám jen v případě, kdy si chci konkrétního člověka připomenout, v jaké fázi se nachází, když si píšem. Je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí