IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
16.2.11 14:06

To jsi dobra, Evi, ze vydrzis, ja jsem taky nevydrzela a po 5. dnech (no proste nam doma hrablo), jsme testli, ale ted se drzim a snazim se do soboty vydrzet … zadne testy po ruce nemam, tak to taky urcite pomaha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 14:13

presne tak - ja jsem si vul vcera ty testy nemela vubec kupovat a byl by klid

jo mimochodem mi vcera jedna kamaradka - dobracka - poradila, ze si mam merit bazalni teplotu, to pry taky muze neco ukazovat - tak jsem si vecir zmerila teplotu a mela jsem 37,5 - zacala jsem se radovat, jenze pak jsem si precetla, ze zvyseni teploty zpusobuje hormon progesteron - no a my se ladujeme Utrogestanem ze? - 4 bobule denne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
16.2.11 14:15
Alice33 píše:
presne tak - ja jsem si vul vcera ty testy nemela vubec kupovat a byl by klidjo mimochodem mi vcera jedna kamaradka - dobracka - poradila, ze si mam merit bazalni teplotu, to pry taky muze neco ukazovat - tak jsem si vecir zmerila teplotu a mela jsem 37,5 - zacala jsem se radovat, jenze pak jsem si precetla, ze zvyseni teploty zpusobuje hormon progesteron - no a my se ladujeme Utrogestanem ze? - 4 bobule denne :-)

Alice, testy zamkni, pocitac vypni a s nikym se nebav a vydrz do vikendu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 14:18

Skritek Petra: testy dam manzelovi, at je nekam schova - znam se, ted jsem hrdinka jak pockam do vikendu a zitra uz bych zase curala na tycinku :wink:

Apropos jaky byl obidek?? Ja jsem se nejako prepapkala :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
16.2.11 14:20

joj, obidek dobrutka, to vis, nas ital tady na rohu mel dneska domaci tortelini plnene hribky v zeleninove omacce a na tom postrouhane lanyze, no dobrota nejvetsi, tak aby nehnizdili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 14:23

mnam, no to zni uzasne - mi tecou sliny
hnizdi urcite - resp. uz jsou zahnizdeni (maji na to pry ty prvni 3 dny po ET)

na jednu stranu to mas lepsi, ze jsi v praci, nemas tolik casu premyslet - ja jak jsem doma, tak mam furt vseho plnou hlavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
16.2.11 14:28
Alice33 píše:
mnam, no to zni uzasne - mi tecou sliny
hnizdi urcite - resp. uz jsou zahnizdeni (maji na to pry ty prvni 3 dny po ET)na jednu stranu to mas lepsi, ze jsi v praci, nemas tolik casu premyslet - ja jak jsem doma, tak mam furt vseho plnou hlavu :-)

no to mi rikas ted? to prvni den jsem mela studeny sandwich jakysi, druhy den snad jen zemlovku a ten treti uz to mohlo byt lepsi, ale bobatka se mohla zleknout, ze je zivit dobre nebudeme a utect, kurna, tri dny jenom…to jsem mela vedet :lol:

jo, tak honem na zahradu a vysazuj nejake kytky, at se zabavis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 14:31

Na zahradu sazet kytky?? :lol:

Tak to me fakt rozesmalo, protoze tu cely den sleduju, jak na zahrade rejdi mysi :-D . Bydlime tu teprve rok - predtim to tady bylo pole a je tu vsude spousta mysi. Ted jak slezl snih, tak ty mrchy vylejzaji a litaji nam tu po zahrade a po terase :-D . Manzel jim tu nakladl pasticky (protoze nasi dva hloupi psi chyti mys jen kdyz uz je polozmrzla) a oni ty potvory ty pasticky obchazeji a vubec si jich nevsimaji :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
16.2.11 14:33

holky já někde četla, že se mohou zahnízďovat až do 9ho dne, tak nevím :nevim: Já myslím, že MS je určitě těma hormonama posunutý, ale nevím jak, jestli se to počítá, jak říkáš od OPU jako od ovulace nebo jak :nevim:
Jsem zvědavá, jak holky o víkendu dopadnete s testama, doufám, že dobře a mě to zase zvedne náladu, že se IVF daří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
16.2.11 14:35
Alice33 píše:
Na zahradu sazet kytky?? :lol:Tak to me fakt rozesmalo, protoze tu cely den sleduju, jak na zahrade rejdi mysi :-D . Bydlime tu teprve rok - predtim to tady bylo pole a je tu vsude spousta mysi. Ted jak slezl snih, tak ty mrchy vylejzaji a litaji nam tu po zahrade a po terase :-D . Manzel jim tu nakladl pasticky (protoze nasi dva hloupi psi chyti mys jen kdyz uz je polozmrzla) a oni ty potvory ty pasticky obchazeji a vubec si jich nevsimaji :lol: .

no nahodou, to ja uz jsem zacala vysazovat a na okno pod folii semenit, at mam sazenicky na jaro rovnou vysazet :) … jo, mysi, to jsou potvory rozmlsane, ale srdce by mi to urvalo pasti na ne chystat, treba jim muzes zacit davat jmena a hucet do nich a padaji … to vis, trenink na deti jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 14:36

Ejva: já jsem se právě ptala embryolozky ted pred transferem, jak dlouho na zahnizdovani maji a ona rikala, ze ty 3 dny. A pak mi taky rikala, ze proste bud se zahnizdit maji nebo nemaji, ze to nijak neovlivnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 14:40

Skritek Petra: tady je jeste strasna zima - ja jsem z Krkonos (Trutnov), to je jeste asi i na nejake takoveto semeneni brzo :-D . Kdybys videla jak tu litaj a rejdej ty mrchy, tak by ti nebylo lito na ne klast pasti :lol: - zahradu mame jak reseto - samy diry a cesticky. Kdyz si vzpomenu jak jsem se loni nadrela, kdyz jsme zasivali travni semeno a kdyz si vzpomenu na ten krasny zeleny travnicek. A navic jak rikam, oni se tem pastem vyhybaji - pocitam, ze spis tam bude strkat rypak jeden z nasich psu a jeste mu to prerazi tlamu uvidis. :lol:

Ale pekne se jim tu dari tem mysim - jsou pekne vypaseny. Jedna tu lita jak zbesila kolem domu cely den. Kdyz na ni vypustim psi, tak jen koukaji a nevedi, ktera bije - jsou rozmazleny a zlenively.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
16.2.11 14:46

…jeste k tomu hnizdeni, mi nejde do hlavy, 3 dny po tranferu … to je presne ta doba, kdy mi bylo nejblbeji, bricho jak sud, cely clovek me bolel, hlava se mi motala … no ja bych nehnizdila, kdybych vedela, ze se te „mamine budouci“ dari tak blbe, zaclo mi byt v podstate mnohem lepe az ten 4-5 den po transferu, to me teda zlobi a nasadilo mi to brouka do hlavy :?:

…no, kazdopadny, ty mysi mi delaji alespon radost, hezky ti tam kypri pudicku, tesi te na pohled … jo a o psy bych se bala, to je pravda :) … oni radi strkaji cenich tam kam nemaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
16.2.11 14:50

Tak ja mam na to testovani zase jinej nazor… :-P Cim driv zjistim, ze to nevyslo, tim driv se s tim srovnam. Jednak bych to nevydzela netestovat az do 12. dne a jednak by me asi kleplo, kdybych 14. den zjistila bilo, kdyz celou dobu clovek mysli na to, ze to urcite vyslo atd. Ale verim, ze kazdy to muze mit jinak. Mne vzdycky pomahalo testovat brzo a casto, aspon jsem videla ten prubeh a nebyla pak prekvapena. Ale rikam, kazdy to ma jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 14:53

Neboj se - treba ja jsem se nekde docetla, ze jak nas ze zacatku bolely hodne ty prsa a pak to jakoby preslo, tak to ze byva z Utrogestanu docela caste. A bricho jsi mela nafoukly jeste s OPU. Ja si pamatuju pri tom minulem IVF jsem tech par dni tesne po OPU mela strasne natekly bricho - jak v 6. mesici a taky me i hodne bolelo. Ja si myslim, ze naopak to, ze ti ty priznaky MS odeznely je moc dobra zprava a je to podle me na dobre ceste. A podle me ta embrya to vubec nevnimaji, jak ti je. To jim je sumak - oni hledaji, aby mely dobre vysokou a kvalitni sliznici, kam si zalizt. A jestli ty u toho umiras - to neresej :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí