Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky a hezke odpoledne, at zije NETESTOVANI
… a ja abych konecne pokracovala v praci
pa
Ahojte - uz nekdo jste online?
Jak se dnes mame? ![]()
Ja jsem mela vcera vecir krizi jak blazen - pohadala jsem se s manzilkem z duvodu, ze mam pocit, ze se mi dostatecne nevenuje. Pak jsem asi tak hodku bulela a chytla me bolest vajecniku. V noci jsem se probudila a nevedela jsem co se se mnou deje - bylo mi na zvraceni, strasne me bolela hlava a ta bolest v brise - no des. Zacala jsem mit pocit, ze jsem asi fakt v tom
. Ale pak jsem usnula a ted uz zase dobry. Vajecnik trosku poboliva, ale je to lepsi a i nevolnost presla, tak nevim.
Kazdopadne test jsem dnes nedelala
.
ahojky Alice, dobre rano, teda to jsou zpravy, jedna na pytel - hadky ja v lasce vazne nemam - druha uzasna, to ze Ti je blbe by vazne mohlo neco uzasneho znamenat
… a jsem na Tebe VELMI pysna, zes' netestovala! ![]()
ja taky - ale mela jsem hrozny cukani si ho udelat
jenze pak jsem si rekla, ze je to nesmysl, ze nic jinyho oproti vcerejsku mi to stejne neukaze a akorat me to zase rozhodi
misto toho jsem si opet merila bazalni teplotu - mam 37,7 - nevim sice co to znamena, ale vim, ze treba den pred MS ti ta teplota ma klesnout na neco malo pres 36, takto vysoka teplota by mohla znamenat i tehotenstvi, ale nevim nevim, jestli v nasem pripade, kde se ladujeme hormonama jak zbesile je to relevantni - no kazdopadne me to uklidnuje i presto, ze bricho me boli furt a mam ho furt nafoukly ![]()
jo a dneska jsem se rozhodla zahnat depku varenim - vytahla jsem si veprove krkovicky z mrazaku a chystam se udelat roladicky s nadivkou ze zampionu s omackou a ryzicku - mnamy mnamy uz se tesim
.
hele, s nafouklym brichem … ted me tak napadlo, nebude to i nervama a potrebujes se jen proste poradne vy…?
… ja jen, ze me pomohla aktivie, koupila jsem si dva ty pullitrove kelimky a snedla vzdy jako svacinku pulku jednoho kelimku kazdy den a to mi vazne hodne pomohlo
… proste nejen hormony, ale i hlava nam blbne a z toho se nam tam vse dole pekne uzluje ![]()
…no a jeste povez, jaktoze manzel se ti nevenuje dostatecne? vzdyt vcera prijel domu tak brzy, ja byt kazdy den doma s manzelem, tak si vyskam .. jestli to taky neni znamka uspesneho hnizdeni, kdyz si mozna trosku „precitlivela“, vis
… si pamatuju na kamaradku, jeli k nam z ostravy na navstevu do prahy a jak dorazili ona zacala silene po nem jecet a pak brecet, tak hledim jakoze coze … ona, ze cestou zabloudili … tak se ptam, jestli je to duvod, proc breci a ji to pripadlo jako poradny duvod proc brecet … tak jsem ji hned prihodila muj tehotensky test .. a to vis, byla v tom
… hrozne nam hrabe, jak se ty hormony v nas bouri ![]()
Alice33 píše:
jo a dneska jsem se rozhodla zahnat depku varenim - vytahla jsem si veprove krkovicky z mrazaku a chystam se udelat roladicky s nadivkou ze zampionu s omackou a ryzicku - mnamy mnamy uz se tesim.
no teda, to se asi stavim na navstevu ![]()
to vis, ze je to vsechno dohromady - hormony, nervy, psychika - to je jasny
no manzilek sice vcera prijel domu brzo, ale jen z toho duvodu, ze pote odjel na 2 hodiny na badminton - v pondeli prijel az po 18. a vcera zase tohle… ![]()
jasny ze jsem precitlivela, za normalnich okolnosti bych totiz drandila taky nekde a bylo by mi srdecne sumak, ze on je fuc, jenze jak tu cely dny sedim doma - sama - a furt jen premyslim nad hnizdenim a nehnizdenim atd. tak mi z toho proste hrabe a chci aby byl se mnou, kdyz uz konecne prijede z prace
takze jsme to vcera neustali - proste cvici to s nami pekne no - on je taky nervozni, jenze to neumi dat najevo a ja mam pak pocit, ze jsem na to sama… ale vim, ze to tak neni
..je, vy hrajete taky badminton? my taky, manzilek asi tak 2-3× tydne a ja s nim v nedeli vzdy … ale ted vynechavam, ze jo, nebudu se natrasat, abych ty nase bunky tam nevytrasla
..ale jasne, chapu, jak se citis … ale neboj, spolehnuti je vzdy na mysi, ty ti delaji spolecnost i dnes, co? ![]()
ano delaji - vcera (jeste tedy nez jsme se pohadali) jsem doma vypravela, jak tu litaj kolem baraku a ze si tech pasticek nevsimaji a manzela to rozhodilo, protoze selhal jeho system zneskodneni skudcu. Tak dnes nakladl ty pasticky v tech mysich trasach, ktere jsem mu popsala jako nejfrekventovanejsi a dnes opet napjate cekame, zda neco ulovime ![]()
skritek Petra píše: ..je, vy hrajete taky badminton? my taky, manzilek asi tak 2-3× tydne a ja s nim v nedeli vzdy … ale ted vynechavam, ze jo, nebudu se natrasat, abych ty nase bunky tam nevytrasla..ale jasne, chapu, jak se citis … ale neboj, spolehnuti je vzdy na mysi, ty ti delaji spolecnost i dnes, co?
a co se tyce badmintonu - tak manzel chodi taky asi tak 2× tydne - hrozne ho to chytlo a ja jdu jen obcas - jenze zatimco on dava smece atd., tak pro me je nejvetsi uspech trefit se do toho micku, takze u me to ani neni badminton, ale spis takova placana - ale to me bavi ![]()
…vidis, pak muzes maso soupnout zpatky do mrazaku a na obed budou nakladane mysky ![]()
Alice33 píše:..jo, presne, manzel ma smece zakazane, kdyz hraje se mnou, to bychom si moc nezahrali, jelikoz by ze mne byl razem jen pingl, co beha pro micky, tak to taky jen tak placam, ale je to srandaskritek Petra píše: ..je, vy hrajete taky badminton? my taky, manzilek asi tak 2-3× tydne a ja s nim v nedeli vzdy … ale ted vynechavam, ze jo, nebudu se natrasat, abych ty nase bunky tam nevytraslaa co se tyce badmintonu - tak manzel chodi taky asi tak 2× tydne - hrozne ho to chytlo a ja jdu jen obcas - jenze zatimco on dava smece atd., tak pro me je nejvetsi uspech trefit se do toho micku, takze u me to ani neni badminton, ale spis takova placana - ale to me bavi..ale jasne, chapu, jak se citis … ale neboj, spolehnuti je vzdy na mysi, ty ti delaji spolecnost i dnes, co?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď