Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
http://www.youtube.com/watch?…
holky, našla jsem pěknou 3D animaci o IVF, je tam i ICSI. Je to zajímavé, mrkněte na to ![]()
Alice, to ja taky nedokazu pochopit
A tem, co si to mimco nejvic preji, se to porad nedari
Neboj se, urcite se miminkum u tebe libi a uz se te nepusti
Holky, vy se tak mate, ze uz cekate na vysledek, ten cas utika tak strasne pomalu… ![]()
Carmen6 píše:
Holky, vy, ktere uz mate nejake to IVF za sebou a nevyslo - jak jste se s tim pak srovnavaly? Ja jsem byla uplne nepouzitelna, porad jsem brecela, a to i na oslavach jeste hodne tydnu potom a nemohla jsem se podivat na zadny dite… co vy?Příspěvek upraven 16.02.11 v 15:20
Carmen, ja jsem se totalne slozila. Pri stimulaci mi zjistili navic polyp v deloze, takze jsem vedela, ze transfer nebude, ze vse pujde zamrazit. Odsali mi 9 foliku, z toho bylo 7 vajicek - vsechna oplozena. Po mesici, kdyz jsem tam sla na to odstraneni polypu jsem se dozvedela, ze ani jedno embryo nebylo vhodne k zamrazeni - vsechna se zastavila. Bylo to jak ledova sprcha nebo facka. Brecela jsem a nedalo se to nijak utisit - proste pomohl cas. Nemohla jsem videt zadne miminko a zadnou tehotnou, strasne to bolelo. Pak se zacal blizit novy pokus a tak jsem zacala zase mit nadeji a ted cekam cekam a nevim nevim
.
Ejva píše:
http://www.youtube.com/watch?…holky, našla jsem pěknou 3D animaci o IVF, je tam i ICSI. Je to zajímavé, mrkněte na to
joj, to je super, diky moc za to, to hned poslu manzilkovi i at na to koukne, protoze se me furt na neco pta a ja mu moc nedakuze odpovedet, tak to neni jen pouceni pro mne ![]()
Ejva píše:
http://www.youtube.com/watch?…holky, našla jsem pěknou 3D animaci o IVF, je tam i ICSI. Je to zajímavé, mrkněte na to
Je to je hezky - moc
.
Ejva: moc hezky ![]()
Alice, to me moc mrzi, ze to takhle dopadlo, musela to byt rana. Nam na zamrazeni pro jistotu ani zadny embryjka nezbyly
ted uz nam to snad vyjde, uz si to vsechny zaslouzime
jinak dneska mam nejakou depku, vsechno me boli a nic nemam naladu delat, je mi strasne smutno ![]()
holky, tak ted se smeju … odpoved od toho meho „otce rodiny“ … „oh my love, that's kind of interesting, i didn't know …“ … to je mi jasne, ze ho naprosto polilo, kdyz videl tu jehlu. on je to chlap k sezrani, ale jak vidi jehlu ci krev, tak bere nohy na ramena a nazdar ![]()
skritek Petra píše:
holky, tak ted se smeju … odpoved od toho meho „otce rodiny“ … „oh my love, that's kind of interesting, i didn't know …“ … to je mi jasne, ze ho naprosto polilo, kdyz videl tu jehlu. on je to chlap k sezrani, ale jak vidi jehlu ci krev, tak bere nohy na ramena a nazdar
Tak to je presny - ono to je neco jineho kdyz doktor s usmevem vam obema vypravi - pak odsajeme folikuly, nebojte se to je minimalni zakrok v narkoze - a pak kdyz to vidi na vlastni oci tu jehlu atd. Jo jo chlapi - kdyby rozmnozovani bylo na nich, tak to muzeme zabalit, ti by nikdy do zadne stimulace a punkci nesli - ani za nic!
Carmen6 píše:
Ejva: moc hezkyAlice, to me moc mrzi, ze to takhle dopadlo, musela to byt rana. Nam na zamrazeni pro jistotu ani zadny embryjka nezbyly
jinak dneska mam nejakou depku, vsechno me boli a nic nemam naladu delat, je mi strasne smutno
Carmen, nebud smutna - jenze ja sama vim, ze kdyz to na tebe proste sedne, tak ti muzou desitky lidi rikat, at nejsi smutna a at to nevzdavas a stejne je to prd platny. Vsem se to keca vid? Neboj, zitra bude lepe, uvidis. To ty hormony…
..presne tak, to on chudak byl uz uplne vyrizeny, kdyz po odberu folikulu jsme sli k panu doktorovi, ten nam sdelil kolik toho ze mne vysal a sestricka se v tu chvili riti k manzelovi s jehlou a zkumavkou, tak zacal uhybat, ze to jako nebude urcite k nemu a nenapadne posunky rikal sestricce, ze ja jsem ta, ktera by mela byt bodnut … tak ho sestricka placla po rameni a rekla „nebojto, to bolet nebude“ … z cehoz ten muj muz rozumnel jen slovo „bolet“ .. tak mi tam tak hezky zezelenal
… no chudatko … a pak ja cela bolava a natekla musela uklidnovat toho hrdinu meho, protoze mi porad ukazoval, jake ma bebinko po v pichnuti a ze ho to vazne bolelo ![]()
Alice33 píše:Carmen6 píše:Carmen, nebud smutna - jenze ja sama vim, ze kdyz to na tebe proste sedne, tak ti muzou desitky lidi rikat, at nejsi smutna a at to nevzdavas a stejne je to prd platny. Vsem se to keca vid? Neboj, zitra bude lepe, uvidis. To ty hormony…
Ejva: moc hezkyAlice, to me moc mrzi, ze to takhle dopadlo, musela to byt rana. Nam na zamrazeni pro jistotu ani zadny embryjka nezbyly
jinak dneska mam nejakou depku, vsechno me boli a nic nemam naladu delat, je mi strasne smutno
doufam, Carmen, ze jsem Te trosku rozesmala s tema povidackama o tom mem muzskem
… neboj, zitra je novy den a urcite bude lepe ![]()
ja uz dnes mizim - prijel mi manzel, tak si me bude asi dnes vyjimecne vsimat, tak si to jdu uzivat
drzte mi palce at zitra vydrzim netestovat ![]()
ahojky Alic
myslím, že s chlapama je to všude stejné, ten můj to zatím zvládá opravdu bravurně ![]()
Pobavila jsem se tady dnes s váma, díky.
pa, taky už letím