IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
16.2.11 15:25

http://www.youtube.com/watch?…

holky, našla jsem pěknou 3D animaci o IVF, je tam i ICSI. Je to zajímavé, mrkněte na to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
16.2.11 15:25

Alice, to ja taky nedokazu pochopit :nevim: A tem, co si to mimco nejvic preji, se to porad nedari :cert: Neboj se, urcite se miminkum u tebe libi a uz se te nepusti :wink: Holky, vy se tak mate, ze uz cekate na vysledek, ten cas utika tak strasne pomalu… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 15:26
Carmen6 píše:
Holky, vy, ktere uz mate nejake to IVF za sebou a nevyslo - jak jste se s tim pak srovnavaly? Ja jsem byla uplne nepouzitelna, porad jsem brecela, a to i na oslavach jeste hodne tydnu potom a nemohla jsem se podivat na zadny dite… co vy?Příspěvek upraven 16.02.11 v 15:20

Carmen, ja jsem se totalne slozila. Pri stimulaci mi zjistili navic polyp v deloze, takze jsem vedela, ze transfer nebude, ze vse pujde zamrazit. Odsali mi 9 foliku, z toho bylo 7 vajicek - vsechna oplozena. Po mesici, kdyz jsem tam sla na to odstraneni polypu jsem se dozvedela, ze ani jedno embryo nebylo vhodne k zamrazeni - vsechna se zastavila. Bylo to jak ledova sprcha nebo facka. Brecela jsem a nedalo se to nijak utisit - proste pomohl cas. Nemohla jsem videt zadne miminko a zadnou tehotnou, strasne to bolelo. Pak se zacal blizit novy pokus a tak jsem zacala zase mit nadeji a ted cekam cekam a nevim nevim :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
16.2.11 15:27
Ejva píše:
http://www.youtube.com/watch?…holky, našla jsem pěknou 3D animaci o IVF, je tam i ICSI. Je to zajímavé, mrkněte na to :-D

joj, to je super, diky moc za to, to hned poslu manzilkovi i at na to koukne, protoze se me furt na neco pta a ja mu moc nedakuze odpovedet, tak to neni jen pouceni pro mne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
16.2.11 15:30

přesně tak, taky to manžovi pošlu, ať ví, co a jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 15:33
Ejva píše:
http://www.youtube.com/watch?…holky, našla jsem pěknou 3D animaci o IVF, je tam i ICSI. Je to zajímavé, mrkněte na to :-D

Je to je hezky - moc :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
16.2.11 15:39

Ejva: moc hezky :palec:

Alice, to me moc mrzi, ze to takhle dopadlo, musela to byt rana. Nam na zamrazeni pro jistotu ani zadny embryjka nezbyly :-( ted uz nam to snad vyjde, uz si to vsechny zaslouzime :pankac: jinak dneska mam nejakou depku, vsechno me boli a nic nemam naladu delat, je mi strasne smutno :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
16.2.11 15:39

holky, tak ted se smeju … odpoved od toho meho „otce rodiny“ … „oh my love, that's kind of interesting, i didn't know …“ … to je mi jasne, ze ho naprosto polilo, kdyz videl tu jehlu. on je to chlap k sezrani, ale jak vidi jehlu ci krev, tak bere nohy na ramena a nazdar :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
16.2.11 15:40

skritek Petra: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 15:41
skritek Petra píše:
holky, tak ted se smeju … odpoved od toho meho „otce rodiny“ … „oh my love, that's kind of interesting, i didn't know …“ … to je mi jasne, ze ho naprosto polilo, kdyz videl tu jehlu. on je to chlap k sezrani, ale jak vidi jehlu ci krev, tak bere nohy na ramena a nazdar :)

Tak to je presny - ono to je neco jineho kdyz doktor s usmevem vam obema vypravi - pak odsajeme folikuly, nebojte se to je minimalni zakrok v narkoze - a pak kdyz to vidi na vlastni oci tu jehlu atd. Jo jo chlapi - kdyby rozmnozovani bylo na nich, tak to muzeme zabalit, ti by nikdy do zadne stimulace a punkci nesli - ani za nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 15:43
Carmen6 píše:
Ejva: moc hezky :palec:Alice, to me moc mrzi, ze to takhle dopadlo, musela to byt rana. Nam na zamrazeni pro jistotu ani zadny embryjka nezbyly :-( ted uz nam to snad vyjde, uz si to vsechny zaslouzime :pankac: jinak dneska mam nejakou depku, vsechno me boli a nic nemam naladu delat, je mi strasne smutno :cry:

Carmen, nebud smutna - jenze ja sama vim, ze kdyz to na tebe proste sedne, tak ti muzou desitky lidi rikat, at nejsi smutna a at to nevzdavas a stejne je to prd platny. Vsem se to keca vid? Neboj, zitra bude lepe, uvidis. To ty hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
16.2.11 15:45

..presne tak, to on chudak byl uz uplne vyrizeny, kdyz po odberu folikulu jsme sli k panu doktorovi, ten nam sdelil kolik toho ze mne vysal a sestricka se v tu chvili riti k manzelovi s jehlou a zkumavkou, tak zacal uhybat, ze to jako nebude urcite k nemu a nenapadne posunky rikal sestricce, ze ja jsem ta, ktera by mela byt bodnut … tak ho sestricka placla po rameni a rekla „nebojto, to bolet nebude“ … z cehoz ten muj muz rozumnel jen slovo „bolet“ .. tak mi tam tak hezky zezelenal :) … no chudatko … a pak ja cela bolava a natekla musela uklidnovat toho hrdinu meho, protoze mi porad ukazoval, jake ma bebinko po v pichnuti a ze ho to vazne bolelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
16.2.11 15:48
Alice33 píše:
Carmen6 píše:
Ejva: moc hezky :palec:Alice, to me moc mrzi, ze to takhle dopadlo, musela to byt rana. Nam na zamrazeni pro jistotu ani zadny embryjka nezbyly :-( ted uz nam to snad vyjde, uz si to vsechny zaslouzime :pankac: jinak dneska mam nejakou depku, vsechno me boli a nic nemam naladu delat, je mi strasne smutno :cry:
Carmen, nebud smutna - jenze ja sama vim, ze kdyz to na tebe proste sedne, tak ti muzou desitky lidi rikat, at nejsi smutna a at to nevzdavas a stejne je to prd platny. Vsem se to keca vid? Neboj, zitra bude lepe, uvidis. To ty hormony…

doufam, Carmen, ze jsem Te trosku rozesmala s tema povidackama o tom mem muzskem :) … neboj, zitra je novy den a urcite bude lepe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.2.11 15:50

ja uz dnes mizim - prijel mi manzel, tak si me bude asi dnes vyjimecne vsimat, tak si to jdu uzivat

drzte mi palce at zitra vydrzim netestovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
16.2.11 15:54

ahojky Alic
myslím, že s chlapama je to všude stejné, ten můj to zatím zvládá opravdu bravurně :-D
Pobavila jsem se tady dnes s váma, díky.
pa, taky už letím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital