IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
17.2.11 11:17

Peti, jak to delas, ze jsi takova optimisticka?? Jsi v jednom zaprahu, makas a presto tak veris tem cipiskum a ja myslim, ze ti to i vyjde diky tomu, jak jsi optimisticka.

Ja to proste nedokazu vubec, valim se tu uz druhy tyden na kanapi a jen se lituju, pritom nemam proc. Takhle jim moc nepomaham :-( . Ale kdyz ja se fakt furt nemuzu zbavit toho pocitu, ze to nevyslo. Neverim tomu a bojim bojim delat o vikendu test, ze uz to bude 12. den a kdyz tam zase nic nebude, tak se zhroutim :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 11:18

:lol: tak jo, kavárna by byla lepší
Alice neboj, vše bude ok. Už se těším, až napíšeš, že jsi těhu. Určitě to vyjde jen se nestresuj. A když ne, tak budeš bojovat dál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.2.11 11:19

Ahoj holky, teda vy jste uplne spisovatelky :lol: Koukam, ze mate vsechny dobrou naladu, to je fajn. S manzilkama je lepsi se nehadat, to jsme pak jeste rozhozenejsi a chlapi to stejne nepochopi… Jinak podle priznaku koukam, ze tu bude v sobotu velka oslava :palec: Jinak s tou cukrarnou jste me dostaly, taky nad necim takovym premyslim, akorat ze ja jsem ekonomickej antitalent, tak nevim, jak by to dopadlo :lol: Anebo jeste nejake wellness studio, ale toho je ted vsude plno. Anebo stylovou kavarnicku :-) Jinak vcera jsme pichli Pregnyl 5000 a dnes mam pocit, ze mi trochu splasklo bricho a min boli, tak mam strach, jestli folici treba nepraskli :think: No zitra uz budem vedet verdikt 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 11:22
Ejva píše: :lol: tak jo, kavárna by byla lepší
Alice neboj, vše bude ok. Už se těším, až napíšeš, že jsi těhu. Určitě to vyjde jen se nestresuj. A když ne, tak budeš bojovat dál :pankac:

dekuju za podporu :-)
hlavne at uz vim na cem jsem, pak uz se s tim trebas budu moct nejak vyrovnat - tohle je asi nejhorsi obdobi, jake jsem pri IVF zazila
vsechny stimulace a bolesti a nevolnosti clovek prezil, ale tyhle nervy… fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.2.11 11:22

Alice, neboj se, ja vim, ze je tezky tomu verit, ale zkus to. Vim, ze je to blbe byt cely dny doma, taky me chytaji depky, ale porad si rikam, ze to bude dobry… Ten cas se tak vlece :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 11:23

ahoj Carmen,
zítra jdeš na OPU? Jestli jo, tak moc držím palce. Nevěděla jsem, že se musí před tím píchat Pregnyl :?:
Wellness by nebylo špatné, ale stálo by asi dost peněz do začátku, ale co nestojí že:-) teď jsem zrovna na Valentýna chtěla jít někam do wellness a nemohla jsem nic sehnat v blízkém okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 11:24
Carmen6 píše:
Ahoj holky, teda vy jste uplne spisovatelky :lol: Koukam, ze mate vsechny dobrou naladu, to je fajn. S manzilkama je lepsi se nehadat, to jsme pak jeste rozhozenejsi a chlapi to stejne nepochopi… Jinak podle priznaku koukam, ze tu bude v sobotu velka oslava :palec: Jinak s tou cukrarnou jste me dostaly, taky nad necim takovym premyslim, akorat ze ja jsem ekonomickej antitalent, tak nevim, jak by to dopadlo :lol: Anebo jeste nejake wellness studio, ale toho je ted vsude plno. Anebo stylovou kavarnicku :-) Jinak vcera jsme pichli Pregnyl 5000 a dnes mam pocit, ze mi trochu splasklo bricho a min boli, tak mam strach, jestli folici treba nepraskli :think: No zitra uz budem vedet verdikt 8-o

Ahoja, neboj folici nepraskli. Ja taky vzdycky vysilovala, ze co kdyz se uvolni ty folici a tak, ale oni vedi co delaji. Ja jsem pri prvni stimulaci nemela po Pregnylu vubec zadne priznaky - jako nafoukle bricho a tak a ted pri druhe jsem trpela - bolesti ve vajecniku hrozny a bylo mi i nevolno. Proste to je pokazdy ruzny, jak nase telo reaguje, ale ty preparaty fungujou - neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.2.11 11:25

Ejva: jojo, zitra jdu na OPU, tak jsem zvedava, kolik nakonec snesu vajec :oops: Pregnyl se picha vzdycky 2 dny predtim vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 11:27
Carmen6 píše:
Ejva: jojo, zitra jdu na OPU, tak jsem zvedava, kolik nakonec snesu vajec :oops: Pregnyl se picha vzdycky 2 dny predtim vecer

To je jedno kolik jich sneses, hlavne aby byly kvalitni - to mi rikala ted doktorka, ze se hlavne nemam stresovat, kdyz jich nebude mnoho, ze stejne tech kvalitnich je furt stejny pocet. Je jedno, jestli jich sneses 3 nebo 20, pry to mame tak nastaveno, ze proste ten vajecnik nam proste tech kvalitnich da co uzna za vhodny a ostatni jsou stejne k nicemu. Takze se neboj. Nejde o kvantitu, ale o… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 11:27

Ahoj Carmen, potrebujeme hodit nejaky vtip do placu, pro to nasi Alici tady, tak jestli nejaky znas :) … kazdopadne hodne stesti zitra, neboj, folikulky nepraskly, co by to byl za poradek! :)

Alice, nemam cas na „ponure nalady“ - vybiram na webu obleceni pro mimi :) :) :) … to vis, hrabe mi taky, ale nepripoustim si to, by me piclo jinak :)

Evi, dojednano, cukrarna a kavarna, to by slo :) … a nazveme to „emimino“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.2.11 11:28

Vy vzdycky dokazete tak pekne povzbudit :hug: zitra se mnou zustane manzilek doma, tak si budu uzivat jeho pozornosti, uz se tesim, ze konecne nebudu sama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.2.11 11:32

Vtip me ted vazne zadnej nenapada :nevim: Jj, myslela jsem kolik kvalitnich vajec snesu:) minule jsem mela jen 3, ale vsechny excelentni :-) Holky a mely jste prodlouzenou kultivaci? Jinak detsky vecicky jsem na netu pri minulem IVF taky prochazela…o to pak bylo horsi to zklamani, ze to zase nevyslo. Uz jsem mela vybrane nejake veci a pak prisla rana :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 11:34
Carmen6 píše:
Vy vzdycky dokazete tak pekne povzbudit :hug: zitra se mnou zustane manzilek doma, tak si budu uzivat jeho pozornosti, uz se tesim, ze konecne nebudu sama :srdce:

no to je krasne :) … a jede s tebou manzilek potom do CARu? to bylo fajn, kdyz ten muj tam tam hezky cekal a ja stale ovinena tim uspavacim opiatem se na nej smala, no koukal na me jak puk :) … ale ja ho tak milovala v tu chvili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 11:34

jojo, zítra to budeš potřebovat. budu na tebe moooc myslet a pak dej vědět, jak jsi dopadla. Budeš mít prodlouženou kultivaci nebo až podle situace?
Myslela jsem, že Pregnylem se vyvolá ovulace a to že právě nechcou, aby se vajíčka uvolnili do vejcovodů :nevim: nedává mi to smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 11:36
Carmen6 píše:
Vtip me ted vazne zadnej nenapada :nevim: Jj, myslela jsem kolik kvalitnich vajec snesu:) minule jsem mela jen 3, ale vsechny excelentni :-) Holky a mely jste prodlouzenou kultivaci? Jinak detsky vecicky jsem na netu pri minulem IVF taky prochazela…o to pak bylo horsi to zklamani, ze to zase nevyslo. Uz jsem mela vybrane nejake veci a pak prisla rana :zed:

to vis, pokud prodlouzena kultivace jde, tak urcite je to lepsi, my ji meli, dokonce jsem sla na transfer az 6. den (5. den byla nedele) a to se ze 13. krasne oplodnenych a vyvyjejicih se udrzelo prave jen 6. takze ted mame jeste 4 dalsi zmrzliky pro dalsi dva pokusy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí