IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
17.2.11 15:49

tak jsem prave byla kontrolovat pasti - ani tuk, a to je manzel dal tem mysim primo do nejfrekventovanejsich cesticek (to jsem vysledovala) a naserviroval jim tam syry, orechy atd. - ty jsou ale chytry, kdepak pasti che

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.2.11 15:49

:lol:
kvetinace mam po celym byte a uz je nemam kam davat :andel: Alice, s tim plankem je to bomba napad, ja se v takovych vecech vyzivam :lol: nebo taky planovani bytu, kam co postavit, jak zaridit atd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 15:50
skritek Petra píše:
Alice33 píše:
Carmen6 píše:
o vikendu ma byt podobne pocasi jak ted, takze zadna zmena… na teploucko si jeste pockame. Jeeee, na zahradku bych sla taky, vzdycky jsem si prala zahradku, ale manzel na to moc neni, tak mam smulu :cert:
u nas je jeste spousta snehu, takze nejake vysazovani seminek nepripada v uvahu, ale planuju si namalovat planek zahrady v meritku a naplanovat si, kam co budeme na jare vysazovat - tim bych se mohla dobre zabavit :-)
prijedem k vam na velikonoce, tak doufam, ze si to jaro jeste chvili pocka :) … my vzdycky jezdime do jizerek na bezky, tak chceme i letos :)

ja vam samozrejme preju bezkarsky zazitek, ale uprimne bych uz byla nejradsi, aby to vsechno roztalo a zacaly rust kyticky a travicka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 15:51

holky, proc se tam nekdy zobrazuje to „oko“ pri konverzovani? nekdy to tam mam ja, nekdy nekdo jiny, co to znamena? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 15:52

jojo, tato diskuse je moc fajn, taky se tady vždycky pobavím :lol:
já jsem ze začátku taky byla jen v jedné diskusi, to když jsem jen stimulovala Clostíkem. Pak jsem ale šla na IUI, tak jsem byla v další diskusi. Prostě se tak vivíjím podle toho, v jakém jsem zrovna stádiu snažení :lol: Jasně, že je v tom zmatek, proto jsou fajn ty podpisy, které vše připomenou. Ale pokud si s těma holkama píšu už delší dobu, tak už si člověk pamatuje kdo co a jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 15:52
Alice33 píše:
skritek Petra píše:
Alice33 píše:
Carmen6 píše:
o vikendu ma byt podobne pocasi jak ted, takze zadna zmena… na teploucko si jeste pockame. Jeeee, na zahradku bych sla taky, vzdycky jsem si prala zahradku, ale manzel na to moc neni, tak mam smulu :cert:
u nas je jeste spousta snehu, takze nejake vysazovani seminek nepripada v uvahu, ale planuju si namalovat planek zahrady v meritku a naplanovat si, kam co budeme na jare vysazovat - tim bych se mohla dobre zabavit :-)
prijedem k vam na velikonoce, tak doufam, ze si to jaro jeste chvili pocka :) … my vzdycky jezdime do jizerek na bezky, tak chceme i letos :)
ja vam samozrejme preju bezkarsky zazitek, ale uprimne bych uz byla nejradsi, aby to vsechno roztalo a zacaly rust kyticky a travicka :-D

ano, kyticky a travicka v praze a snizek v krkonosich, domluveno? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 15:53
skritek Petra píše:
holky, proc se tam nekdy zobrazuje to „oko“ pri konverzovani? nekdy to tam mam ja, nekdy nekdo jiny, co to znamena? :)

nevim - ale u mne to neni prekvapujici, ze nevim - rano jsem jeste ani nevedela, jak se dela podpis takze… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 15:55

já vím :lol: :lol:
je to upozornění, že se v diskusi něco děje, že tam někdo dal nový příspěvek :lol:
Vy máte myši a já mám zase plný barák pavouků, těch černých tarantulí, ze kterých mám takový strach, že bych vyletěla z kůže 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 15:56

tak to bych zesilela z pavouku - ja se jich strasne stitim - zlaty mysi

ja se pavouku hrozne stitim, ale ted kdyz nahodou nejakyho najdu, tak se ho bojim zabit, protoze jsem poverciva a bojim se, ze by mi to vzalo stesti :oops: - jsem prdla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 15:56

joj, ty jsi chytra holka, holt si prolezla diskuzema, tak vis :)

…jo, myslis tarantule, takove ty na jeden cm siroke a delaji vsude pavucinky? :) :) .. tak ty mam taky a vsude, uz citi jaro, tak se probouzeji, chteli by chytat musky do pavucin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.2.11 15:58

Ejva: jezismarjaaaa, a jak to zvladas zit v takovem dome hruzy?? To si nedokazu predstavit, ja silim uz kdyz jen vidim malyho pavoucka :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.2.11 15:59

Jezisi, holky, vy vypadate, ze vam ty tarantule vubec nevadi, ja bych se zblaznila 8-o zacinam byt rada, ze bydlime v byte a ne baraku, to bych asi nezvladala, mam z nich hruuuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 16:00

my máme starý barák, který opravujeme ve venkovském stylu, ten barák je víc jak 100let starý a fakt nekecám jsou tam hrozní pavouci. Že se je kolikrát bolí chytnout nebo zabít i můj manžel. Můžou mít s nohama tak kolem 6ti cm. Jsou to takoví tí černí chlupatí. Teď přes zimu to bylo OK, ale jak se blíží jaro…hrůza :-(
Zlaté myši :lol:
holky, dnes se už loučím, tak zítra pa a pěkný zbytek dne, jdu uklízet :-x :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 16:01
Carmen6 píše:
Jezisi, holky, vy vypadate, ze vam ty tarantule vubec nevadi, ja bych se zblaznila 8-o zacinam byt rada, ze bydlime v byte a ne baraku, to bych asi nezvladala, mam z nich hruuuzu

toz ja pevne verim, ze Eva nemluvi o „opravdovych“ tarantulich, ale normalnich „domacich - zahradnich“ pavoucich :) … vsak pockejte, az ty nase mimina do nich budou prstickama crvknat a koukat jak po nich lezou a my, jako spravne matky - nehistericky - v sobe dusit vykriky silenosti a hezky se na ty nase caparty usmivat jak sikovni jsou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 16:02
Ejva píše:
my máme starý barák, který opravujeme ve venkovském stylu, ten barák je víc jak 100let starý a fakt nekecám jsou tam hrozní pavouci. Že se je kolikrát bolí chytnout nebo zabít i můj manžel. Můžou mít s nohama tak kolem 6ti cm. Jsou to takoví tí černí chlupatí. Teď přes zimu to bylo OK, ale jak se blíží jaro…hrůza :-(
Zlaté myši :lol:
holky, dnes se už loučím, tak zítra pa a pěkný zbytek dne, jdu uklízet :-x :zed:

8-o 8-o tak to bych se taky zblaznila, to bych dostala amok, kdyby to na me nahodou spadlo nebo kdyby mi to vlezlo do postele treba - brrr

ahoj, mej se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital