IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
18.2.11 13:28

… anglicky, moje nemcina je nic moc a jeho cestina taky tak :) a jemu anglictina taky vyhovuje, takze super, jestli bude mimi, tak to bude trilingualni komunikace :)

… to vis, si davam, musime ty pisiskvoraky vykrmit poradne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 13:42

no jo, jak na neho budete mluvit?? :-D

ale to bude mit vyhodu uz od malicka, bude umet nemecky, anglicky i cesky jak kdyz bicem mrska :-D

a premyslelas, ze by se mohly chytit obe - dvojcatka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 13:46

no ja bych byla velmi vdecna za dvojcatka, neprala jsem si nikdy nic jineho nez dvojcatka holcicky, tak uvidime :) .. pro dvojcata mame predpoklad (mama predemnou cekala dvojcata, ale musela jit na potrat, chytla spalu :( ) … takze by se snad mohly chytnout dve holky, uvidime :)

kazdopadne COKOLIV a ZDRAVE by zmenilo nas zivot :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 13:54

ahoj holky :mavam:
právě jsem dočetla vaše romány, vy jste ale spisovatelky :-D a už se těším na pondělí a na všechny vaše novinky. Musím vám teda říct, že jsem se náramně pobavila při vaší konverzaci, jak kdo se mohl vy…a kdy :lol: :lol: a taky u krokodýlí sáze :-D :-D
Carmen, gratuluji k úrodě a přeji, aby všechny 3 byly ok a vše mohlo proběhnout na jedničku. Necháš si zavést 2 nebo jen jedno?
Já jsem byla dnes na ultrazvuku po dobrání těch prášků na utlumení, jestli tam nemám nějakou cystu a vše je ok, takže během pár dnů bych měla dostat MS a 1DC začnu stříkat ten nosní sprej 9 dnů.
Pořád se to jaksi táhne, už bych chtěla být tam, kde jste vy, ale ještě musím být trpělivá a užít si to se vším všudy.
Právě vymýšlím kostýmy pro mě a pro manžílka, zítra jdeme na maškarní ples. Měla jsem mít od kámošky boží kostýmy indiánů, bohužel to ale nevyšlo, tak teď narychlo něco sháním, ale máme toho doma docela dost, pořád se na nějaké akce hastrošíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 13:55

jo a holky, když jste tak včera pěkně zvládli podpis, že Ali, tak by to chtělo ještě ikonky s fotkou nebo s něčím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 13:56
Alice33 píše:
kdyby se stal treba nejakej zazrak a ja jsem treba byla tehotna a nasla tam pristi utery u druhou carku (to je totiz 14 dni presne), tak uz bych pak vsem rozmlouvala nejake drivejsi testovani, fakt to cloveka jen rozhodi a dava pocit beznadeje uz dopredu :-?

jeste k tomu testovani, ja si vazne myslim, ze by kazda mela vydrzet do min. toho 12. dne a pak holt testovat do doby nez chyti menzes, protoze vazne, bereme ty nesmysly, co maji v mozku omezit ten hormon, ktery si uvedomuje tehotenstvi, tak aby to slo hned videt, ze jo :) … takze tak, proste jsem zvedava, ale myslim, ze jsme „v tom“ obe dve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 13:57
Ejva píše:
jo a holky, když jste tak včera pěkně zvládli podpis, že Ali, tak by to chtělo ještě ikonky s fotkou nebo s něčím :lol:

nahodou, ja jsem se snazila tady prdnout fotku skritka - kdyz uz jsem ten skritek - ale nejak mi to neproslo nebo co :( … tak ja tady nejakou vytahnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 13:58

Ahoj Evi,

ja vim, ze uz bys chtela byt tam kde my, ale ujistuju te, ze to neni zadny med. Ja jsem si vzdycky rikala, ze kdyz se zdarne dopracuju az k transferu zdraveho embrya, tak ze budu mit vyhrano, protoze pak uz se urcite chyti :lol: .

To jsem byla ale naivka - myslim, ze teprve od transferu si uzivam ty prave nervaky a mam depky jak blazen, ze se neuchytili.

Proste kazda etapa ma svoje :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 13:59
Ejva píše:
ahoj holky :mavam:
právě jsem dočetla vaše romány, vy jste ale spisovatelky :-D a už se těším na pondělí a na všechny vaše novinky. Musím vám teda říct, že jsem se náramně pobavila při vaší konverzaci, jak kdo se mohl vy…a kdy :lol: :lol: a taky u krokodýlí sáze :-D :-D
Carmen, gratuluji k úrodě a přeji, aby všechny 3 byly ok a vše mohlo proběhnout na jedničku. Necháš si zavést 2 nebo jen jedno?
Já jsem byla dnes na ultrazvuku po dobrání těch prášků na utlumení, jestli tam nemám nějakou cystu a vše je ok, takže během pár dnů bych měla dostat MS a 1DC začnu stříkat ten nosní sprej 9 dnů.
Pořád se to jaksi táhne, už bych chtěla být tam, kde jste vy, ale ještě musím být trpělivá a užít si to se vším všudy.
Právě vymýšlím kostýmy pro mě a pro manžílka, zítra jdeme na maškarní ples. Měla jsem mít od kámošky boží kostýmy indiánů, bohužel to ale nevyšlo, tak teď narychlo něco sháním, ale máme toho doma docela dost, pořád se na nějaké akce hastrošíme :-D

Ahojky Evi, to vis, tady to jede, hlasim, ze klabosime uspesne celou pracovni dobu :)

No tak to jsou super zpravy, ze se vajecniky umoudrili a jsou pripraveny! :) … o vsem, prosim, peclive informovat, budeme to tady sledovat :)

Uzijte si maskarni, to je super, ja byla naposledy na ceskem maskarnim, kdyz mi byly 3 :) … a taky jsme byli s manzilkem v Benatkach na karnevalu, to byla nadhera!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 13:59
Ejva píše:
jo a holky, když jste tak včera pěkně zvládli podpis, že Ali, tak by to chtělo ještě ikonky s fotkou nebo s něčím :lol:

Ja souhlasim, ale nemam zadne foto na svem PC. Neco vyberu na druhem a pak se zeptam, jak se to tam dava a neco tam vysoupnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 14:00
skritek Petra píše:
Alice33 píše:
kdyby se stal treba nejakej zazrak a ja jsem treba byla tehotna a nasla tam pristi utery u druhou carku (to je totiz 14 dni presne), tak uz bych pak vsem rozmlouvala nejake drivejsi testovani, fakt to cloveka jen rozhodi a dava pocit beznadeje uz dopredu :-?
jeste k tomu testovani, ja si vazne myslim, ze by kazda mela vydrzet do min. toho 12. dne a pak holt testovat do doby nez chyti menzes, protoze vazne, bereme ty nesmysly, co maji v mozku omezit ten hormon, ktery si uvedomuje tehotenstvi, tak aby to slo hned videt, ze jo :) … takze tak, proste jsem zvedava, ale myslim, ze jsme „v tom“ obe dve :)

A to ja nevim… Ktery hormon ma branit tomu tehotenskemu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:02
Alice33 píše:
skritek Petra píše:
Alice33 píše:
jeste k tomu testovani, ja si vazne myslim, ze by kazda mela vydrzet do min. toho 12. dne a pak holt testovat do doby nez chyti menzes, protoze vazne, bereme ty nesmysly, co maji v mozku omezit ten hormon, ktery si uvedomuje tehotenstvi, tak aby to slo hned videt, ze jo :) … takze tak, proste jsem zvedava, ale myslim, ze jsme „v tom“ obe dve :)
A to ja nevim… Ktery hormon ma branit tomu tehotenskemu???

prosim Te, beru cosi (od odebrani vajicek) … co se jmenuje nejak jako „Prectison“ nebo tak nejak (mam to v kufru, tak to presne nevim) … a ma to branit mozku si uvedomit, ze je v tobe „cizi“ teleso a tim ho vypudit … to beru vzdy po snidani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 14:04

to jsou ty hormony na uklidnění vaječníků, které beru teď + ten nosní sprej ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 14:04

jo jo Prednison - tak to jim taky, je to pekny svinstvo, ale musi se to brat pry vzdy po ET

no vidis a hele beres i Utrogestan??
a treba nemuze to, ze jsme jeste nedostali MS byt i tim Utrogestanem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:05
Ejva píše:
to jsou ty hormony na uklidnění vaječníků, které beru teď + ten nosní sprej ne? :nevim:

nene, to se zacne brat az ti vezmou vajicka a nosni sprej to neni, normalni tabletka … ja jsem zadny nosni sprej nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí