IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
18.2.11 10:02

manzel by sel jedine do maleho miminka

on neveri, ze ty starsi deti nejsou poznamenane kojenakem a tak

on totiz celkove adopci moc neveri, ale kdyz vidi jak jsem ze vseho zdrbnuta, tak pocitam, ze by to udelal spis kvuli mne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 10:03

ty, to je zajimave, to asi zadny muzsky, co? mi prijde, ze v podstate jsou to muzi, co jsou „proti“ adopci, no jo, tak radeji at jsme tehotne, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 10:03

jedna znama nemuze mit deti a nepripada u ni v uvahu ani IVF, protoze nema uz od detstvi delohu

meli dlouho s manzelem zadost o adopci a pak se obratili na Fond ohrozenych deti - podarilo se a do tri mesicu si vezli chlapecka primo z porodnice :-)

ted uz maji k nemu i holcicku, takze maji parecek

oba pres Fond ohrozenych deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 10:06

no prosim te, to je krasne tedy, ze se jim tak rychle podarila adopce takto .. to ja moc neznam jeste ten proces, co je pro to potreba a jak to funguje, ale ten fond ohrozenych deti tedy s tim nedela takove prutahy, jak tak sleduji :)

hele, vzdyt vy mate jeste 3 snehulaky, jak jim rikas :) … nepujdete do dalsiho transferu v tom pripade brzy? my bychom sli uz ted v dubnu zase :), mame 4 zmrzliky jeste, takze dalsi dva pokusy na transfer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 10:20

rekli mi, ze dalsi transfer az po 3 cyklech, takze pockat 3 menstruace a pak se objednat

to vychazi tak nejak na kveten tusim

jenze ja zmrzlikum neverim, pokud se neuchyti cerstva embrya, tak zmrzlici podle me moc sanci nemaji - no nevim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 10:22

sanci maji :) … sestra ma ze zrmzliku druheho chlapecka :) … takze my si taky prijedeme pozdeji pro dalsi mimi :)

..uz ti zacina serial, tak utikej, pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
18.2.11 11:11

Ahoj holky, tak jsem po OPU a mam 3 vajicka… Zitra mezi 13. a 14. hod mame volat, kolik jich je kvalitnich a kolik se oplodnilo. Transfer mame planovany na pondeli mezi 13. a 14. hod.
Moc vam preju, abyste o vikendu nasly //!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 11:13

Ahoj Carmen, tak jsi sikulka, mas to za sebou, zitra drzime pesti, at jsou vsechny 3 „v tom“ :)

jojo, dam o vikendu vedet, to vis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
18.2.11 11:16

Dekuju, snad to uz vyjde…dostala jsme milion prasku, tak to by bylo, aby nebylo… Zitra drzim palecky pri testovani, urcite tam neco bude :palec: Mam doma manzilka, tak se nechavam opecovavat, tak mizim :-) paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 12:25

Prave jsem studovala net a v poradne Repromedy jsem se docetla, ze delat test 10. den po ET je pry nesmyslne, pry je jeste jasne neprukazny. Oni dokonce pisou testovat az 14. den, ze do te doby je to jen nejasna interpretace a muze dojit k chybnym zaverum.

Tak mam jeste sanci :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 12:29
Alice33 píše:
Prave jsem studovala net a v poradne Repromedy jsem se docetla, ze delat test 10. den po ET je pry nesmyslne, pry je jeste jasne neprukazny. Oni dokonce pisou testovat az 14. den, ze do te doby je to jen nejasna interpretace a muze dojit k chybnym zaverum.Tak mam jeste sanci :dance: .

no vidis, ti to rikam, repromeda ma fajn info :) … takze mi taky moc te sobote nedavame a manzel bzuci at testujeme az v nedeli, ale ja budu testovat v sobotu, nedeli i pondeli :) - pondeli mame 14.den, tak snad se dockame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 12:38

kdyby se stal treba nejakej zazrak a ja jsem treba byla tehotna a nasla tam pristi utery u druhou carku (to je totiz 14 dni presne), tak uz bych pak vsem rozmlouvala nejake drivejsi testovani, fakt to cloveka jen rozhodi a dava pocit beznadeje uz dopredu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 12:39

apropos - co jsi dnes mela dobreho u Itala :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 13:22

no, prave jsem se vratila, uz jsem tady umirala hlady, protoze jsem cekala na „zamestnane“ kolegy - jak ja se nenajim do 12, tak umiram :) … dneska jsme si dala steak se salatem, dobrota :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 13:24

no teda, ty si davas - ja si ohrivam naminu ze vcerejska :-)

hele a jak ty vlastne s manzelem komunikujes - nemecky nebo anglicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí