Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ali tak to asi ne, asi bys to měla dostat (pokud by to nemělo vyjít, jako že určitě vyjde) i během braní toho Ultrouše.
Holky, neštvěte mě, musí vám to vyjít oběma, jste moje spása a naděje ![]()
Ejva píše:Ali tak to bych teda fakt nepoznala, vypadá to jako běžecký ovál v trávě a nějaká modrá tečka uprostřed
fakt kočka
Peti, mooooc pěkná fotka s manžílkem, úplná romantika přeukrutná. Ale vážně, pěkná fotka, to máte od fotografa? Já teda rozhodně černý flek nevidím
dekuji
.. ne, to je venku focene, kamarad nas fotil
, byl to podzim 2009, tyden pred svadbou, jakoze zasnubni fotky - jelikoz my jsme zadne zasnuby nemeli ![]()
Ejva píše:
Ali tak to asi ne, asi bys to měla dostat (pokud by to nemělo vyjít, jako že určitě vyjde) i během braní toho Ultrouše.
Holky, neštvěte mě, musí vám to vyjít oběma, jste moje spása a naděje
dekujeme ![]()
ale bojim bojim testovat po tech dvou mych testech negativnich ![]()
Alice33 píše:Ejva píše:dekujeme
Holky, neštvěte mě, musí vám to vyjít oběma, jste moje spása a naděje
ale bojim bojim testovat po tech dvou mych testech negativnich
slib, ze vydrzis az do nedele a pak pekne pondeli a utery, ju? ![]()
takže ses vdávala na podzim. Já jsem se vdávala loni v září, ale myslela jsem, jak nebude v září krásně a jak na potvoru přímo chcalo…a to doslova. Vůbec by mě to nenapadlo, že bude třeba poprchávat, to jo, ale že bude chcát jak svi…
ale co, dopadlo to i tak a já si to náááááramně užila
![]()
jo vydrzim urcite - zitra je doma manzel, takze mi to nedovoli - jenze ja se bojim, ze i v nedeli to bude negativni, preci za 2 dni se to nemuze tak mnoho zmenit ne?
přes víkend na webu nebudu neboť doma nestrpím počítač
, takže doufám, že v pondělí mě bude čekat veliké překvápko od obou z vás. Ali věřím i tobě, neboj nic.
Ejva píše:
takže ses vdávala na podzim. Já jsem se vdávala loni v září, ale myslela jsem, jak nebude v září krásně a jak na potvoru přímo chcalo…a to doslova. Vůbec by mě to nenapadlo, že bude třeba poprchávat, to jo, ale že bude chcát jak svi…ale co, dopadlo to i tak a já si to náááááramně užila
![]()
Já se v vdávala v říjnu - v plánu jsem měla tu krásně modrou oblohu a plný park spadaného barevného listí - místo toho pršelo od rána do večera - nepřestalo ani na chvilku
.
Ejva píše:
takže ses vdávala na podzim. Já jsem se vdávala loni v září, ale myslela jsem, jak nebude v září krásně a jak na potvoru přímo chcalo…a to doslova. Vůbec by mě to nenapadlo, že bude třeba poprchávat, to jo, ale že bude chcát jak svi…ale co, dopadlo to i tak a já si to náááááramně užila
![]()
jo, podzim 2009
patek 13., ale na Kostarice, takze pocasi jsme meli paradni
… zrovna na konci obdobi destu, vsechno zelene, vzduch krasne procisten a jeste pred temi silenymi vedry ![]()
vidis, tak to jsi porad skoro „novomanzelka“ ![]()
Alice33 píše:
jo vydrzim urcite - zitra je doma manzel, takze mi to nedovoli - jenze ja se bojim, ze i v nedeli to bude negativni, preci za 2 dni se to nemuze tak mnoho zmenit ne?
zivot se muze zmenit v sekunde, natoz ve dvou dnech
… sympatak, tvuj manzel ![]()
Ejva píše:
přes víkend na webu nebudu neboť doma nestrpím počítač, takže doufám, že v pondělí mě bude čekat veliké překvápko od obou z vás. Ali věřím i tobě, neboj nic.
dekujeme moc, to vis, jsou to nervy
… ale hezke nervy, cim „lepe“ se da nervovat nez jestli jsme ci nejsme tehotne, ze jo ![]()
jojo, novomanželka a náramně si to užívám, se jménem mám dost problém, ale víc než já snad manžel. Nemůže si na to zvyknout, že už jsem panička a ještě k tomu s jeho příjmením. Děláme si z toho vždycky hroznou srandu, ale to asi znáte.
Ali, tak vidím, že jsme na tom byli stejně ![]()
No jo, jak jinak Peťa než na Kostarice, nic méně neobyčejného bych od tebe ani nečekala ty naše světoběžnice ![]()
Ejva píše:
jojo, novomanželka a náramně si to užívám, se jménem mám dost problém, ale víc než já snad manžel. Nemůže si na to zvyknout, že už jsem panička a ještě k tomu s jeho příjmením. Děláme si z toho vždycky hroznou srandu, ale to asi znáte.
Ali, tak vidím, že jsme na tom byli stejně
No jo, jak jinak Peťa než na Kostarice, nic méně neobyčejného bych od tebe ani nečekala ty naše světoběžnice
me hlavne prijde srandovni - a to porad - kdyz neco ten mu brouk nekde vyklada a rekne „my wife“ … to mi zni tak srandovne
… nevim, prijde mi to hrozne „dospele“
… no jo, to vis, mame s manzelem sidlo v prdeli, proste nevydrzime na jednom miste nekde, tak Kostarika byl proste dobry napad ![]()
Ejva: na jmeno si zvyknes - ja jsem vdana uz 6 let (to je hruza) a uz mi to ani neprijde, ale ze zacatku jsem mela taky problem
.
Peta: svatba na Kostarice - jee a jak to probihalo - klasika nekde v obradni sini, nebo romantika na plazi??
Peti a vydíte se taky někdy s manželem
, když každý pořád někde lítáte? Nebo on je natrvalo v Praze a ty jezdíš a vracíš se na víkendy. Nebo jak to vlastně máte?