IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
18.2.11 14:31

Ali tak to asi ne, asi bys to měla dostat (pokud by to nemělo vyjít, jako že určitě vyjde) i během braní toho Ultrouše.
Holky, neštvěte mě, musí vám to vyjít oběma, jste moje spása a naděje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:39
Ejva píše: :-D Ali tak to bych teda fakt nepoznala, vypadá to jako běžecký ovál v trávě a nějaká modrá tečka uprostřed :lol: fakt kočka :lol:
Peti, mooooc pěkná fotka s manžílkem, úplná romantika přeukrutná. Ale vážně, pěkná fotka, to máte od fotografa? Já teda rozhodně černý flek nevidím :-D

dekuji :) .. ne, to je venku focene, kamarad nas fotil :), byl to podzim 2009, tyden pred svadbou, jakoze zasnubni fotky - jelikoz my jsme zadne zasnuby nemeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 14:40
Ejva píše:
Ali tak to asi ne, asi bys to měla dostat (pokud by to nemělo vyjít, jako že určitě vyjde) i během braní toho Ultrouše.
Holky, neštvěte mě, musí vám to vyjít oběma, jste moje spása a naděje :hug:

dekujeme :wink:
ale bojim bojim testovat po tech dvou mych testech negativnich :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:41
Alice33 píše:
Ejva píše:
Holky, neštvěte mě, musí vám to vyjít oběma, jste moje spása a naděje :hug:
dekujeme :wink:
ale bojim bojim testovat po tech dvou mych testech negativnich :-(

slib, ze vydrzis az do nedele a pak pekne pondeli a utery, ju? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 14:41

takže ses vdávala na podzim. Já jsem se vdávala loni v září, ale myslela jsem, jak nebude v září krásně a jak na potvoru přímo chcalo…a to doslova. Vůbec by mě to nenapadlo, že bude třeba poprchávat, to jo, ale že bude chcát jak svi… :-( ale co, dopadlo to i tak a já si to náááááramně užila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 14:42

jo vydrzim urcite - zitra je doma manzel, takze mi to nedovoli - jenze ja se bojim, ze i v nedeli to bude negativni, preci za 2 dni se to nemuze tak mnoho zmenit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 14:42

přes víkend na webu nebudu neboť doma nestrpím počítač :lol: , takže doufám, že v pondělí mě bude čekat veliké překvápko od obou z vás. Ali věřím i tobě, neboj nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 14:43
Ejva píše:
takže ses vdávala na podzim. Já jsem se vdávala loni v září, ale myslela jsem, jak nebude v září krásně a jak na potvoru přímo chcalo…a to doslova. Vůbec by mě to nenapadlo, že bude třeba poprchávat, to jo, ale že bude chcát jak svi… :-( ale co, dopadlo to i tak a já si to náááááramně užila :lol: :lol:

Já se v vdávala v říjnu - v plánu jsem měla tu krásně modrou oblohu a plný park spadaného barevného listí - místo toho pršelo od rána do večera - nepřestalo ani na chvilku :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:43
Ejva píše:
takže ses vdávala na podzim. Já jsem se vdávala loni v září, ale myslela jsem, jak nebude v září krásně a jak na potvoru přímo chcalo…a to doslova. Vůbec by mě to nenapadlo, že bude třeba poprchávat, to jo, ale že bude chcát jak svi… :-( ale co, dopadlo to i tak a já si to náááááramně užila :lol: :lol:

jo, podzim 2009 :) patek 13., ale na Kostarice, takze pocasi jsme meli paradni :) … zrovna na konci obdobi destu, vsechno zelene, vzduch krasne procisten a jeste pred temi silenymi vedry :)

vidis, tak to jsi porad skoro „novomanzelka“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:44
Alice33 píše:
jo vydrzim urcite - zitra je doma manzel, takze mi to nedovoli - jenze ja se bojim, ze i v nedeli to bude negativni, preci za 2 dni se to nemuze tak mnoho zmenit ne?

zivot se muze zmenit v sekunde, natoz ve dvou dnech :) … sympatak, tvuj manzel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:45
Ejva píše:
přes víkend na webu nebudu neboť doma nestrpím počítač :lol: , takže doufám, že v pondělí mě bude čekat veliké překvápko od obou z vás. Ali věřím i tobě, neboj nic.

dekujeme moc, to vis, jsou to nervy :) … ale hezke nervy, cim „lepe“ se da nervovat nez jestli jsme ci nejsme tehotne, ze jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 14:46

jojo, novomanželka a náramně si to užívám, se jménem mám dost problém, ale víc než já snad manžel. Nemůže si na to zvyknout, že už jsem panička a ještě k tomu s jeho příjmením. Děláme si z toho vždycky hroznou srandu, ale to asi znáte.
Ali, tak vidím, že jsme na tom byli stejně :lol:
No jo, jak jinak Peťa než na Kostarice, nic méně neobyčejného bych od tebe ani nečekala ty naše světoběžnice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:48
Ejva píše:
jojo, novomanželka a náramně si to užívám, se jménem mám dost problém, ale víc než já snad manžel. Nemůže si na to zvyknout, že už jsem panička a ještě k tomu s jeho příjmením. Děláme si z toho vždycky hroznou srandu, ale to asi znáte.
Ali, tak vidím, že jsme na tom byli stejně :lol:
No jo, jak jinak Peťa než na Kostarice, nic méně neobyčejného bych od tebe ani nečekala ty naše světoběžnice :-D

me hlavne prijde srandovni - a to porad - kdyz neco ten mu brouk nekde vyklada a rekne „my wife“ … to mi zni tak srandovne :) … nevim, prijde mi to hrozne „dospele“ :) … no jo, to vis, mame s manzelem sidlo v prdeli, proste nevydrzime na jednom miste nekde, tak Kostarika byl proste dobry napad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 14:52

:-) Ejva: na jmeno si zvyknes - ja jsem vdana uz 6 let (to je hruza) a uz mi to ani neprijde, ale ze zacatku jsem mela taky problem :-).

Peta: svatba na Kostarice - jee a jak to probihalo - klasika nekde v obradni sini, nebo romantika na plazi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 14:52

Peti a vydíte se taky někdy s manželem :lol: , když každý pořád někde lítáte? Nebo on je natrvalo v Praze a ty jezdíš a vracíš se na víkendy. Nebo jak to vlastně máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí