IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
18.2.11 16:10
skritek Petra píše:
Papa a krasny vikend, to vis, ze dam vedet, i kdyby nebyl pozitivni testik, tak vedet dam :) .. tak pa a hezky si uzijte vecer … a VYDRZ a testuj az v nedeli :)

Jo urcite budu - nebo az v pondeli, strasne bojim ze bude zase bilo bilo :cry: bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
19.2.11 08:31

ahoj holky, tak to je vysledek, co jsem necekala :) …test nefungoval, neukazal ani ze jsme tehotni ani, ze nejsme, proste nezobrazil nic :) … takze testna pytel, jdeme koupit par novych a zitra testujeme znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
19.2.11 09:11

Peti - nezobrazil ani tu kontrolni carku?? To je slendrian :evil: .

Tak se zitra ozvi - jsem napnuta 8-o .

Ja dnes netestovala a mozna nebudu ani zitra - bojim se negativniho vysledku :-( . Mozna to necham az na to utery (14. den po ET) a bud se budu radovat, nebo se slozim…

Tak zitra se zase pripojim - drzim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
19.2.11 11:29

Ahoj holky tak vás tak nějak dočítám a nakukuju :-) Moc vám držím palečky :palec:
Já už se těším konečne na první konzultaci zatím aspoň něco :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
19.2.11 12:29
Alice33 píše:

Ja dnes netestovala a mozna nebudu ani zitra - bojim se negativniho vysledku :-( . Mozna to necham az na to utery (14. den po ET) a bud se budu radovat, nebo se slozim…

tak jsme dokoupili, Ali, pretestovali a negativni :( … no tak budeme doufat zitra :) … zitra je 13. den, tak snad, uvidime … jsi sikovna, zes' vydrzela netestovat, jasne, vydrzte az do pondelka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
19.2.11 12:30
pajuch píše:
Ahoj holky tak vás tak nějak dočítám a nakukuju :-) Moc vám držím palečky :palec:
Já už se těším konečne na první konzultaci zatím aspoň něco :-D

Ahojky, tak to je super, ze uz jdete na prvni konzultaci, to se pak rozjede raz dva :) … tak uspesne zacatky preji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
19.2.11 12:36
skritek Petra píše:
pajuch píše:
Já už se těším konečne na první konzultaci zatím aspoň něco :-D
Ahojky, tak to je super, ze uz jdete na prvni konzultaci, to se pak rozjede raz dva :) … tak uspesne zacatky preji :)

Moc děkuji těším se právě až se to už nějak rozjede :-) a tobě moc držím na zítra :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.2.11 13:10

Ahoj tak se to moje jedno vajíčko oplodnilo a včera mi ho tam šoupli :srdce: . Ted jen v klidu přečkat těch 14 dní kdy budu testovat.
Petro držím palečky at je test ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
19.2.11 13:44

Ahojky holky, drzim vam zitra palecky pri testovani :hug: Ty nase 3 vajicka se oplodnily, 2 jsou pry nadherny a u toho 1 se uvidi. V pondeli nas ceka transfer, nemuzu se dockat :srdce: A pak to mucici cekani na ortel :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
19.2.11 14:01

Holky, mam dotaz - muze se mezi OPU a ET pit akohol? Jdem dnes na kolaudacni party a tak nevim, jestli bych si mohla dat sklenicku vina, co myslite? Beru Utros a Estrimax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
19.2.11 14:50

AHOJ :kytka: Nám říkala sestřička že můžeme a že si to máme naposledy užít :-D Jinak gratuluju k OPU a taky nebudeš mít PK co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.11 08:40

Dobre ranko holky - tak jsem netestovala a asi to ani nema uz smysl, protoze od vcerejska spinim a i trosku krvacim. Sice je to zatim takove nijake, spis hnedo ruzove a hnede, ale pocitam, ze to je Utrogestanem, ze se te MS pres neho tezko dostava :-( .
Jsem moc smutna. Boli me bricho a navic se bojim si vzit nejakou tabletku, protoze co kdyby preci jenom …

Ach jo :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.11 08:42
skritek Petra píše:
Alice33 píše:

tak jsme dokoupili, Ali, pretestovali a negativni :( … no tak budeme doufat zitra :) … zitra je 13. den, tak snad, uvidime … jsi sikovna, zes' vydrzela netestovat, jasne, vydrzte az do pondelka!

Peti - to me mrzi, ale ja furt verim, ze vam to vyslo - soude podle me soucasne situace s pravdepodobne nastupujici MS si rikam, ze by to byla fakt smula, kdyby se nezadarilo ani jedne z nas. Takze porad vam verim a strasne drzim palce. Zitra dej vedet urcite. Ja kazdopadne uvidim, jak se mi rozjede MS a pripadne budu testovat az tak v utery, abych si potvrdila negativni vysledek :-( . Musime se drzet pro pripadne pristi pokusy :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.11 08:43
Blanka S píše:
Ahoj tak se to moje jedno vajíčko oplodnilo a včera mi ho tam šoupli :srdce: . Ted jen v klidu přečkat těch 14 dní kdy budu testovat.
Petro držím palečky at je test ok

Blanko - drzim palce a at ti tech 14 dni utece rychle :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.11 08:44
Carmen6 píše:
Ahojky holky, drzim vam zitra palecky pri testovani :hug: Ty nase 3 vajicka se oplodnily, 2 jsou pry nadherny a u toho 1 se uvidi. V pondeli nas ceka transfer, nemuzu se dockat :srdce: A pak to mucici cekani na ortel :cert:

Carmen drzim palce na pondeli a na transfer, hlavne se pak setri, at se jim dobre zavrtava :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí