Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
skritek Petra píše:
Papa a krasny vikend, to vis, ze dam vedet, i kdyby nebyl pozitivni testik, tak vedet dam.. tak pa a hezky si uzijte vecer … a VYDRZ a testuj az v nedeli
Jo urcite budu - nebo az v pondeli, strasne bojim ze bude zase bilo bilo
bee
ahoj holky, tak to je vysledek, co jsem necekala
…test nefungoval, neukazal ani ze jsme tehotni ani, ze nejsme, proste nezobrazil nic
… takze testna pytel, jdeme koupit par novych a zitra testujeme znovu ![]()
Peti - nezobrazil ani tu kontrolni carku?? To je slendrian
.
Tak se zitra ozvi - jsem napnuta
.
Ja dnes netestovala a mozna nebudu ani zitra - bojim se negativniho vysledku
. Mozna to necham az na to utery (14. den po ET) a bud se budu radovat, nebo se slozim…
Tak zitra se zase pripojim - drzim palce ![]()
Ahoj holky tak vás tak nějak dočítám a nakukuju
Moc vám držím palečky ![]()
Já už se těším konečne na první konzultaci zatím aspoň něco ![]()
Alice33 píše:
Peti - nezobrazil ani tu kontrolni carku?? To je slendrian.
.
Tak zitra se zase pripojim - drzim palce. Mozna to necham az na to utery (14. den po ET) a bud se budu radovat, nebo se slozim…
tak jsme dokoupili, Ali, pretestovali a negativni
… no tak budeme doufat zitra
… zitra je 13. den, tak snad, uvidime … jsi sikovna, zes' vydrzela netestovat, jasne, vydrzte az do pondelka!
pajuch píše:
Ahoj holky tak vás tak nějak dočítám a nakukujuMoc vám držím palečky
Já už se těším konečne na první konzultaci zatím aspoň něco
Ahojky, tak to je super, ze uz jdete na prvni konzultaci, to se pak rozjede raz dva
… tak uspesne zacatky preji ![]()
skritek Petra píše:pajuch píše:Ahojky, tak to je super, ze uz jdete na prvni konzultaci, to se pak rozjede raz dva
Ahoj holky tak vás tak nějak dočítám a nakukujuMoc vám držím palečky
Já už se těším konečne na první konzultaci zatím aspoň něco… tak uspesne zacatky preji
Moc děkuji těším se právě až se to už nějak rozjede
a tobě moc držím na zítra
![]()
Ahoj tak se to moje jedno vajíčko oplodnilo a včera mi ho tam šoupli
. Ted jen v klidu přečkat těch 14 dní kdy budu testovat.
Petro držím palečky at je test ok
Ahojky holky, drzim vam zitra palecky pri testovani
Ty nase 3 vajicka se oplodnily, 2 jsou pry nadherny a u toho 1 se uvidi. V pondeli nas ceka transfer, nemuzu se dockat
A pak to mucici cekani na ortel ![]()
Holky, mam dotaz - muze se mezi OPU a ET pit akohol? Jdem dnes na kolaudacni party a tak nevim, jestli bych si mohla dat sklenicku vina, co myslite? Beru Utros a Estrimax
AHOJ
Nám říkala sestřička že můžeme a že si to máme naposledy užít
Jinak gratuluju k OPU a taky nebudeš mít PK co?
Dobre ranko holky - tak jsem netestovala a asi to ani nema uz smysl, protoze od vcerejska spinim a i trosku krvacim. Sice je to zatim takove nijake, spis hnedo ruzove a hnede, ale pocitam, ze to je Utrogestanem, ze se te MS pres neho tezko dostava
.
Jsem moc smutna. Boli me bricho a navic se bojim si vzit nejakou tabletku, protoze co kdyby preci jenom …
Ach jo
.
skritek Petra píše:Alice33 píše:tak jsme dokoupili, Ali, pretestovali a negativni
Peti - nezobrazil ani tu kontrolni carku?? To je slendrian.
.
Tak zitra se zase pripojim - drzim palce. Mozna to necham az na to utery (14. den po ET) a bud se budu radovat, nebo se slozim…
… no tak budeme doufat zitra
… zitra je 13. den, tak snad, uvidime … jsi sikovna, zes' vydrzela netestovat, jasne, vydrzte az do pondelka!
Peti - to me mrzi, ale ja furt verim, ze vam to vyslo - soude podle me soucasne situace s pravdepodobne nastupujici MS si rikam, ze by to byla fakt smula, kdyby se nezadarilo ani jedne z nas. Takze porad vam verim a strasne drzim palce. Zitra dej vedet urcite. Ja kazdopadne uvidim, jak se mi rozjede MS a pripadne budu testovat az tak v utery, abych si potvrdila negativni vysledek
. Musime se drzet pro pripadne pristi pokusy
.
Blanka S píše:
Ahoj tak se to moje jedno vajíčko oplodnilo a včera mi ho tam šoupli. Ted jen v klidu přečkat těch 14 dní kdy budu testovat.
Petro držím palečky at je test ok
Blanko - drzim palce a at ti tech 14 dni utece rychle
.
Carmen6 píše:
Ahojky holky, drzim vam zitra palecky pri testovaniTy nase 3 vajicka se oplodnily, 2 jsou pry nadherny a u toho 1 se uvidi. V pondeli nas ceka transfer, nemuzu se dockat
A pak to mucici cekani na ortel
Carmen drzim palce na pondeli a na transfer, hlavne se pak setri, at se jim dobre zavrtava
.