IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
18.2.11 14:05
Ejva píše:
to jsou ty hormony na uklidnění vaječníků, které beru teď + ten nosní sprej ne? :nevim:

ne - Prednison je neco jinyho, to je spis jako aby telo nevypouzelo ta embrya, ale dava se to i na nektere alergie a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:07
Alice33 píše:
jo jo Prednison - tak to jim taky, je to pekny svinstvo, ale musi se to brat pry vzdy po ETno vidis a hele beres i Utrogestan??
a treba nemuze to, ze jsme jeste nedostali MS byt i tim Utrogestanem??

no vidis :) … utrogestan mam doma, ale neberu, protoze mi dali na posledni chvili cosi jineho (protoze jsem si stezovala, ze utrogestan musim zavadet 3× denne .. pak to ze mne vytika .. a ja jsem v praci, ze jo) … tak neco podobneho tomu, je to takovy gelik v tycinkach, jednou denne - rano se zavadi, striknes, polezis 10min a hotovo.

ty tyen utrogestan bastis nebo zavadis? ja vim, ze se da i oralne, ale lepsi je to prdnout rovnou tam, co ja vim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 14:07

tak si rikam - co by ta embrya jeste mela chtit?

naservirovali je do delohy jak na stribrnym podnose, jeste se vycpavame odspodu Utrogestanem a z vrchu do sebe ladujeme Prednisony - vse jen na podporu tehotenstvi - to snad neni ani mozny, aby se nezahnizdili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 14:09
skritek Petra píše:
Alice33 píše:
jo jo Prednison - tak to jim taky, je to pekny svinstvo, ale musi se to brat pry vzdy po ETno vidis a hele beres i Utrogestan??

no vidis :) … utrogestan mam doma, ale neberu, protoze mi dali na posledni chvili cosi jineho (protoze jsem si stezovala, ze utrogestan musim zavadet 3× denne .. pak to ze mne vytika .. a ja jsem v praci, ze jo) … tak neco podobneho tomu, je to takovy gelik v tycinkach, jednou denne - rano se zavadi, striknes, polezis 10min a hotovo.

ty tyen utrogestan bastis nebo zavadis? ja vim, ze se da i oralne, ale lepsi je to prdnout rovnou tam, co ja vim :)

zavadim - je to hnus :evil: , ale co nadelas? O tom geliku jsem nevedela, ze existuje - ale to bude stejny - je to progesteron urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:10

presne tak a jeste jim varime same dobroty, jsi zapomnela dodat - a nechavame se rozmazlovat (pro dobrou naladu) manzilky - jak ty vcera kytkou :) a Eva maskarnim, ze jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:12
Alice33 píše:
skritek Petra píše:
Alice33 píše:

ty tyen utrogestan bastis nebo zavadis? ja vim, ze se da i oralne, ale lepsi je to prdnout rovnou tam, co ja vim :)
zavadim - je to hnus :evil: , ale co nadelas? O tom geliku jsem nevedela, ze existuje - ale to bude stejny - je to progesteron urcite.

toz, je to cosi, co se oproti utrogestanu zavadi je jednou denne, coz je fajn :) .. jinak vcera (samo, ze i toto ze mne vyteka) … si sedim na zadku v kanclu a citim, ze „to“ ze me tece ven, tak valim na zachod a to uz jsem mela hezky bily flek vepredu na cernych kalhotach … jsem vypada jako chlap, kdyz to nezvladne! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 14:13

aha, tak to není ono. Ten nosní sprej se dává při dlouhém protokolu na zklidnění hypofízy podvěsku moskového, aby se netvořili hormony potřebné k ovulaci atd. Aby to pak mohli řídit jen těmi injekcemi.
Ultrogestan si zavádím už tak 2 roky, když jsme se snažili jen s Clostíkem a taky při těch 7mi IUI. Jednou jsem ho zapomněla vysadit a nedostala jsem MS, tak jsem volala na gyndu a řekli mi, že bych to taky nemusela dostat vůbec do té doby než bych ho nevysadila. Ale zase vím, že některé holky dostanou MS i přes to, že si jej zavádí. Každý asi reaguje jinak.
A ty máš Ali ten Ultrouš zavádět pořád nebo jen tu krabičku dobrat na těch 10 dnů a pak už ne? Když jsem Ultrouš jedla orálně, tak jsem měla hrozné motáky, byl to mazec. Tak jsem ho zaváděla a pohoda. Sice to nebylo moc příjemné, pořád ze mě něco teklo, ale už jsem si tak nějak zvykla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:14
Ejva píše:
jo a holky, když jste tak včera pěkně zvládli podpis, že Ali, tak by to chtělo ještě ikonky s fotkou nebo s něčím :lol:

Evi sledujes, jo? se snazim, to uz je druha fotka, co tu tahnu a vzdy se zobrazi „velky cerny flek“ … pritom ja jsem beloska! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 14:14

juj Peti, krásné foto, to jste vy nebo jsi to někde našla v galerii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:16
Ejva píše:
juj Peti, krásné foto, to jste vy nebo jsi to někde našla v galerii :lol:

mi nerikej, ty tam vidis nejakou fotku? ja vidim jen cerny flek … to bude ta svina - pocitac :) .. jojo, to jsme my s milackem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 14:16
Ejva píše:
aha, tak to není ono. Ten nosní sprej se dává při dlouhém protokolu na zklidnění hypofízy podvěsku moskového, aby se netvořili hormony potřebné k ovulaci atd. Aby to pak mohli řídit jen těmi injekcemi.
Ultrogestan si zavádím už tak 2 roky, když jsme se snažili jen s Clostíkem a taky při těch 7mi IUI. Jednou jsem ho zapomněla vysadit a nedostala jsem MS, tak jsem volala na gyndu a řekli mi, že bych to taky nemusela dostat vůbec do té doby než bych ho nevysadila. Ale zase vím, že některé holky dostanou MS i přes to, že si jej zavádí. Každý asi reaguje jinak.
A ty máš Ali ten Ultrouš zavádět pořád nebo jen tu krabičku dobrat na těch 10 dnů a pak už ne? Když jsem Ultrouš jedla orálně, tak jsem měla hrozné motáky, byl to mazec. Tak jsem ho zaváděla a pohoda. Sice to nebylo moc příjemné, pořád ze mě něco teklo, ale už jsem si tak nějak zvykla :-?

Prave ze si ho mam zavadet porad - az do toho testu pristi ctvrtek - pokud bude test i pristi ctvrtek negativni a ja to furt nedostanu, tak pocitam, ze ho budu muset vysadit a pak to asi dostanu :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:19
Alice33 píše:
Ejva píše:
A ty máš Ali ten Ultrouš zavádět pořád nebo jen tu krabičku dobrat na těch 10 dnů a pak už ne? Když jsem Ultrouš jedla orálně, tak jsem měla hrozné motáky, byl to mazec. Tak jsem ho zaváděla a pohoda. Sice to nebylo moc příjemné, pořád ze mě něco teklo, ale už jsem si tak nějak zvykla :-?
Prave ze si ho mam zavadet porad - az do toho testu pristi ctvrtek - pokud bude test i pristi ctvrtek negativni a ja to furt nedostanu, tak pocitam, ze ho budu muset vysadit a pak to asi dostanu :-( .

ja mam ten gelik az do pondelka (to mam posledni tubicku) .. a pak bych mela pokracovat s utrogestanem az do doby … a to ja nevim do kdy :) … no v sobotu stejne budu volat do Brna, tak se poptam, ja jsem vzdycky takova jalovice, nic nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 14:20

nasla jsem jedinou fotku - ta mala modra tecka uprostred jsem ja :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:21
Alice33 píše:
nasla jsem jedinou fotku - ta mala modra tecka uprostred jsem ja :lol: :lol: :lol:

no ty jsi srandovni, ja tam vidim jakysi modry puntik, ale tot' vsjo, vubec bych nerekla, ze je to clovek, natoz ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 14:30

:-D Ali tak to bych teda fakt nepoznala, vypadá to jako běžecký ovál v trávě a nějaká modrá tečka uprostřed :lol: fakt kočka :lol:
Peti, mooooc pěkná fotka s manžílkem, úplná romantika přeukrutná. Ale vážně, pěkná fotka, to máte od fotografa? Já teda rozhodně černý flek nevidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí