Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ejva píše:
to jsou ty hormony na uklidnění vaječníků, které beru teď + ten nosní sprej ne?
ne - Prednison je neco jinyho, to je spis jako aby telo nevypouzelo ta embrya, ale dava se to i na nektere alergie a tak
Alice33 píše:
jo jo Prednison - tak to jim taky, je to pekny svinstvo, ale musi se to brat pry vzdy po ETno vidis a hele beres i Utrogestan??
a treba nemuze to, ze jsme jeste nedostali MS byt i tim Utrogestanem??
no vidis
… utrogestan mam doma, ale neberu, protoze mi dali na posledni chvili cosi jineho (protoze jsem si stezovala, ze utrogestan musim zavadet 3× denne .. pak to ze mne vytika .. a ja jsem v praci, ze jo) … tak neco podobneho tomu, je to takovy gelik v tycinkach, jednou denne - rano se zavadi, striknes, polezis 10min a hotovo.
ty tyen utrogestan bastis nebo zavadis? ja vim, ze se da i oralne, ale lepsi je to prdnout rovnou tam, co ja vim ![]()
tak si rikam - co by ta embrya jeste mela chtit?
naservirovali je do delohy jak na stribrnym podnose, jeste se vycpavame odspodu Utrogestanem a z vrchu do sebe ladujeme Prednisony - vse jen na podporu tehotenstvi - to snad neni ani mozny, aby se nezahnizdili ![]()
skritek Petra píše:Alice33 píše:
jo jo Prednison - tak to jim taky, je to pekny svinstvo, ale musi se to brat pry vzdy po ETno vidis a hele beres i Utrogestan??
a treba nemuze to, ze jsme jeste nedostali MS byt i tim Utrogestanem??no vidis
ty tyen utrogestan bastis nebo zavadis? ja vim, ze se da i oralne, ale lepsi je to prdnout rovnou tam, co ja vim… utrogestan mam doma, ale neberu, protoze mi dali na posledni chvili cosi jineho (protoze jsem si stezovala, ze utrogestan musim zavadet 3× denne .. pak to ze mne vytika .. a ja jsem v praci, ze jo) … tak neco podobneho tomu, je to takovy gelik v tycinkach, jednou denne - rano se zavadi, striknes, polezis 10min a hotovo.
zavadim - je to hnus
, ale co nadelas? O tom geliku jsem nevedela, ze existuje - ale to bude stejny - je to progesteron urcite.
presne tak a jeste jim varime same dobroty, jsi zapomnela dodat - a nechavame se rozmazlovat (pro dobrou naladu) manzilky - jak ty vcera kytkou
a Eva maskarnim, ze jo ![]()
Alice33 píše:skritek Petra píše:zavadim - je to hnusAlice33 píše:
a treba nemuze to, ze jsme jeste nedostali MS byt i tim Utrogestanem??no vidis
ty tyen utrogestan bastis nebo zavadis? ja vim, ze se da i oralne, ale lepsi je to prdnout rovnou tam, co ja vim… utrogestan mam doma, ale neberu, protoze mi dali na posledni chvili cosi jineho (protoze jsem si stezovala, ze utrogestan musim zavadet 3× denne .. pak to ze mne vytika .. a ja jsem v praci, ze jo) … tak neco podobneho tomu, je to takovy gelik v tycinkach, jednou denne - rano se zavadi, striknes, polezis 10min a hotovo.
, ale co nadelas? O tom geliku jsem nevedela, ze existuje - ale to bude stejny - je to progesteron urcite.
toz, je to cosi, co se oproti utrogestanu zavadi je jednou denne, coz je fajn
.. jinak vcera (samo, ze i toto ze mne vyteka) … si sedim na zadku v kanclu a citim, ze „to“ ze me tece ven, tak valim na zachod a to uz jsem mela hezky bily flek vepredu na cernych kalhotach … jsem vypada jako chlap, kdyz to nezvladne! ![]()
aha, tak to není ono. Ten nosní sprej se dává při dlouhém protokolu na zklidnění hypofízy podvěsku moskového, aby se netvořili hormony potřebné k ovulaci atd. Aby to pak mohli řídit jen těmi injekcemi.
Ultrogestan si zavádím už tak 2 roky, když jsme se snažili jen s Clostíkem a taky při těch 7mi IUI. Jednou jsem ho zapomněla vysadit a nedostala jsem MS, tak jsem volala na gyndu a řekli mi, že bych to taky nemusela dostat vůbec do té doby než bych ho nevysadila. Ale zase vím, že některé holky dostanou MS i přes to, že si jej zavádí. Každý asi reaguje jinak.
A ty máš Ali ten Ultrouš zavádět pořád nebo jen tu krabičku dobrat na těch 10 dnů a pak už ne? Když jsem Ultrouš jedla orálně, tak jsem měla hrozné motáky, byl to mazec. Tak jsem ho zaváděla a pohoda. Sice to nebylo moc příjemné, pořád ze mě něco teklo, ale už jsem si tak nějak zvykla ![]()
Ejva píše:
jo a holky, když jste tak včera pěkně zvládli podpis, že Ali, tak by to chtělo ještě ikonky s fotkou nebo s něčím
Evi sledujes, jo? se snazim, to uz je druha fotka, co tu tahnu a vzdy se zobrazi „velky cerny flek“ … pritom ja jsem beloska! ![]()
juj Peti, krásné foto, to jste vy nebo jsi to někde našla v galerii ![]()
Ejva píše:
juj Peti, krásné foto, to jste vy nebo jsi to někde našla v galerii
mi nerikej, ty tam vidis nejakou fotku? ja vidim jen cerny flek … to bude ta svina - pocitac
.. jojo, to jsme my s milackem ![]()
Ejva píše:
aha, tak to není ono. Ten nosní sprej se dává při dlouhém protokolu na zklidnění hypofízy podvěsku moskového, aby se netvořili hormony potřebné k ovulaci atd. Aby to pak mohli řídit jen těmi injekcemi.
Ultrogestan si zavádím už tak 2 roky, když jsme se snažili jen s Clostíkem a taky při těch 7mi IUI. Jednou jsem ho zapomněla vysadit a nedostala jsem MS, tak jsem volala na gyndu a řekli mi, že bych to taky nemusela dostat vůbec do té doby než bych ho nevysadila. Ale zase vím, že některé holky dostanou MS i přes to, že si jej zavádí. Každý asi reaguje jinak.
A ty máš Ali ten Ultrouš zavádět pořád nebo jen tu krabičku dobrat na těch 10 dnů a pak už ne? Když jsem Ultrouš jedla orálně, tak jsem měla hrozné motáky, byl to mazec. Tak jsem ho zaváděla a pohoda. Sice to nebylo moc příjemné, pořád ze mě něco teklo, ale už jsem si tak nějak zvykla
Prave ze si ho mam zavadet porad - az do toho testu pristi ctvrtek - pokud bude test i pristi ctvrtek negativni a ja to furt nedostanu, tak pocitam, ze ho budu muset vysadit a pak to asi dostanu
.
Alice33 píše:Ejva píše:Prave ze si ho mam zavadet porad - az do toho testu pristi ctvrtek - pokud bude test i pristi ctvrtek negativni a ja to furt nedostanu, tak pocitam, ze ho budu muset vysadit a pak to asi dostanu
A ty máš Ali ten Ultrouš zavádět pořád nebo jen tu krabičku dobrat na těch 10 dnů a pak už ne? Když jsem Ultrouš jedla orálně, tak jsem měla hrozné motáky, byl to mazec. Tak jsem ho zaváděla a pohoda. Sice to nebylo moc příjemné, pořád ze mě něco teklo, ale už jsem si tak nějak zvykla.
ja mam ten gelik az do pondelka (to mam posledni tubicku) .. a pak bych mela pokracovat s utrogestanem az do doby … a to ja nevim do kdy
… no v sobotu stejne budu volat do Brna, tak se poptam, ja jsem vzdycky takova jalovice, nic nevim ![]()
nasla jsem jedinou fotku - ta mala modra tecka uprostred jsem ja
![]()
Alice33 píše:
nasla jsem jedinou fotku - ta mala modra tecka uprostred jsem ja![]()
![]()
no ty jsi srandovni, ja tam vidim jakysi modry puntik, ale tot' vsjo, vubec bych nerekla, ze je to clovek, natoz ty ![]()
Ali tak to bych teda fakt nepoznala, vypadá to jako běžecký ovál v trávě a nějaká modrá tečka uprostřed
fakt kočka ![]()
Peti, mooooc pěkná fotka s manžílkem, úplná romantika přeukrutná. Ale vážně, pěkná fotka, to máte od fotografa? Já teda rozhodně černý flek nevidím ![]()