Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Alice33 píše:skritek Petra píše:Peti - to me mrzi, ale ja furt verim, ze vam to vyslo - soude podle me soucasne situace s pravdepodobne nastupujici MS si rikam, ze by to byla fakt smula, kdyby se nezadarilo ani jedne z nas. Takze porad vam verim a strasne drzim palce. Zitra dej vedet urcite. Ja kazdopadne uvidim, jak se mi rozjede MS a pripadne budu testovat az tak v utery, abych si potvrdila negativni vysledekAlice33 píše:tak jsme dokoupili, Ali, pretestovali a negativni
Peti - nezobrazil ani tu kontrolni carku?? To je slendrian.
Tak se zitra ozvi - jsem napnuta
.
Ja dnes netestovala a mozna nebudu ani zitra - bojim se negativniho vysledku
Tak zitra se zase pripojim - drzim palce. Mozna to necham az na to utery (14. den po ET) a bud se budu radovat, nebo se slozim…
… no tak budeme doufat zitra
… zitra je 13. den, tak snad, uvidime … jsi sikovna, zes' vydrzela netestovat, jasne, vydrzte az do pondelka!
. Musime se drzet pro pripadne pristi pokusy
.
Ahoj Ali, tak dneska jsme videli prvniho ducha, test je porad negativni, ale duch se zobrazil a vydrzel celou dobu, tak uvidime zase zitra, proste testujeme do MS … a Ty to nevzdavej, holciny spinili a stejne tehotne byly po IVF, tak urcite vydrz a testuj … a dekuji za podporu ![]()
Blanka S píše:
Ahoj tak se to moje jedno vajíčko oplodnilo a včera mi ho tam šoupli. Ted jen v klidu přečkat těch 14 dní kdy budu testovat.
Petro držím palečky at je test ok
No hura, tak to je super, tak ted jen poradne zahnizdit
.. hodne stesti!
Carmen6 píše:
Ahojky holky, drzim vam zitra palecky pri testovaniTy nase 3 vajicka se oplodnily, 2 jsou pry nadherny a u toho 1 se uvidi. V pondeli nas ceka transfer, nemuzu se dockat
A pak to mucici cekani na ortel
Carmen, tak drzim moc palecky na transfer, doufam, ze se vse povede a hezky se jim u tebe zahnizdi ![]()
Peti, pokud se „duch“ zobrazil a vydrzel, tak myslim, ze je to moc pozitivni
. Moc preju at je zitra silnejsi. Ja ti rikala, ze tusim, ze ti to dopadne
.
Ja si jdu lehnout a modlit se, at to spineni ustane
.
Ozvu se zase zitra.
Pa. ![]()
Alice pokud máš doma vit C tak si ho vem dvojnásobnou dávku to mi řekl DR při prvním IVF kdy jsem začala špinit pokud nejde o menzes tak vit C nazstvuje krvácení. Držím palečky
Jinak po Utroges.mám zase zvýšenou teplotu a docela se motám špatně ho snáším.
Děkuju moc za podporu ![]()
Alice: to me moc mrzi, ze zacinas spinit, ale dokud to neni krev, tak jeste porad ver. Vazne si nechces udelat testik uz dnes? Strasne ti preju, aby to vyslo ![]()
hrkacka: Nn, PK nemame. Nakonec se oplodnily vsecky 3 a dnes jsou pry nadherny, vsecky 3 maji 5 bunek a zitra uz je budem mit doma ![]()
Peti, gratuluju k duchovi, to je bezva zprava, tes se na zitra ![]()
Holky vím že k vám moc nechodím,ale Péťo gratuluju k výsledku.
Carmen moc držím palce ať vám to výjde. ![]()
Jinak já jsem dneska 13d od ET a 35DC a dorazila ta červená mrcha… ![]()
hrkačka píše:
Holky vím že k vám moc nechodím,ale Péťo gratuluju k výsledku.Carmen moc držím palce ať vám to výjde.
Jinak já jsem dneska 13d od ET a 35DC a dorazila ta červená mrcha…
to mně moc mrzí nezoufej příště to vyjde
hrkacka: To me strasne mrzi, to je na pytel…
Snad bude brzo lip… A kolik a kolikabunecny embryjka ti zavadeli? Mela jsi PK?
Carmen6 píše:
Blani, kolikabunecny embryjko ti zavadeli? Drzim ti palecky
¨ čtyřbuněčný bylo jen jedno a kultivace jen 48 hod. uvidím jak to dopadně
ztím válčím s účinky utrogestanu
Příspěvek upraven 20.02.11 v 14:05
hrkačka píše:
Holky vím že k vám moc nechodím,ale Péťo gratuluju k výsledku.Carmen moc držím palce ať vám to výjde.
Jsme na tom stejne - ja dnes 12.den po ET a zacala jsem spinit a i slabe krvacet
. Delat si test nemam silu - tusim, ze by byl negativni - udelam si ho v utery jen pro jistotu
.
Díky holky ![]()
Carmen neměla jsem PK ale kolika buněčný byly nevím ![]()
hrkačka píše:
Jeste dotaz - ja jsem zacala lehce spinit uz vcera a dnes stale i slabe krvaceni, ale klasicka MS se jakoby nechce spustit - muze to byt Utrogestanem? Jako ze sice to MS je, ale je slaba, protoze beru Utrogestan a v okamziku, kdy ho vysadim, tak se rozjede klasicka MS?? Diky.
Já si test ráno dělala a byl negativní
ale zítra jdu na krev,ale to je jen z principu ![]()