IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
20.2.11 09:34
Alice33 píše:
skritek Petra píše:
Alice33 píše:
Peti - nezobrazil ani tu kontrolni carku?? To je slendrian :evil: .

Tak se zitra ozvi - jsem napnuta 8-o .

Ja dnes netestovala a mozna nebudu ani zitra - bojim se negativniho vysledku :-( . Mozna to necham az na to utery (14. den po ET) a bud se budu radovat, nebo se slozim…

Tak zitra se zase pripojim - drzim palce :mavam:
tak jsme dokoupili, Ali, pretestovali a negativni :( … no tak budeme doufat zitra :) … zitra je 13. den, tak snad, uvidime … jsi sikovna, zes' vydrzela netestovat, jasne, vydrzte az do pondelka!
Peti - to me mrzi, ale ja furt verim, ze vam to vyslo - soude podle me soucasne situace s pravdepodobne nastupujici MS si rikam, ze by to byla fakt smula, kdyby se nezadarilo ani jedne z nas. Takze porad vam verim a strasne drzim palce. Zitra dej vedet urcite. Ja kazdopadne uvidim, jak se mi rozjede MS a pripadne budu testovat az tak v utery, abych si potvrdila negativni vysledek :-( . Musime se drzet pro pripadne pristi pokusy :hug: .

Ahoj Ali, tak dneska jsme videli prvniho ducha, test je porad negativni, ale duch se zobrazil a vydrzel celou dobu, tak uvidime zase zitra, proste testujeme do MS … a Ty to nevzdavej, holciny spinili a stejne tehotne byly po IVF, tak urcite vydrz a testuj … a dekuji za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
20.2.11 09:35
Blanka S píše:
Ahoj tak se to moje jedno vajíčko oplodnilo a včera mi ho tam šoupli :srdce: . Ted jen v klidu přečkat těch 14 dní kdy budu testovat.
Petro držím palečky at je test ok

No hura, tak to je super, tak ted jen poradne zahnizdit :) .. hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
20.2.11 09:36
Carmen6 píše:
Ahojky holky, drzim vam zitra palecky pri testovani :hug: Ty nase 3 vajicka se oplodnily, 2 jsou pry nadherny a u toho 1 se uvidi. V pondeli nas ceka transfer, nemuzu se dockat :srdce: A pak to mucici cekani na ortel :cert:

Carmen, tak drzim moc palecky na transfer, doufam, ze se vse povede a hezky se jim u tebe zahnizdi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.11 09:39

Peti, pokud se „duch“ zobrazil a vydrzel, tak myslim, ze je to moc pozitivni :-) . Moc preju at je zitra silnejsi. Ja ti rikala, ze tusim, ze ti to dopadne :kytka: .
Ja si jdu lehnout a modlit se, at to spineni ustane :-( .
Ozvu se zase zitra.
Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
20.2.11 13:22

Alice pokud máš doma vit C tak si ho vem dvojnásobnou dávku to mi řekl DR při prvním IVF kdy jsem začala špinit pokud nejde o menzes tak vit C nazstvuje krvácení. Držím palečky

Jinak po Utroges.mám zase zvýšenou teplotu a docela se motám špatně ho snáším.

Děkuju moc za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
20.2.11 13:54

Alice: to me moc mrzi, ze zacinas spinit, ale dokud to neni krev, tak jeste porad ver. Vazne si nechces udelat testik uz dnes? Strasne ti preju, aby to vyslo :hug:

hrkacka: Nn, PK nemame. Nakonec se oplodnily vsecky 3 a dnes jsou pry nadherny, vsecky 3 maji 5 bunek a zitra uz je budem mit doma :dance:

Peti, gratuluju k duchovi, to je bezva zprava, tes se na zitra :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
20.2.11 13:59

Holky vím že k vám moc nechodím,ale Péťo gratuluju k výsledku. :kytka: Carmen moc držím palce ať vám to výjde. :palec:
Jinak já jsem dneska 13d od ET a 35DC a dorazila ta červená mrcha… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
20.2.11 14:00

Blani, kolikabunecny embryjko ti zavadeli? Drzim ti palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
20.2.11 14:02
hrkačka píše:
Holky vím že k vám moc nechodím,ale Péťo gratuluju k výsledku. :kytka: Carmen moc držím palce ať vám to výjde. :palec:
Jinak já jsem dneska 13d od ET a 35DC a dorazila ta červená mrcha… :zed:

to mně moc mrzí nezoufej příště to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
20.2.11 14:03

hrkacka: To me strasne mrzi, to je na pytel… :-( Snad bude brzo lip… A kolik a kolikabunecny embryjka ti zavadeli? Mela jsi PK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
20.2.11 14:04
Carmen6 píše:
Blani, kolikabunecny embryjko ti zavadeli? Drzim ti palecky :palec:

¨ čtyřbuněčný bylo jen jedno a kultivace jen 48 hod. uvidím jak to dopadně

ztím válčím s účinky utrogestanu

Příspěvek upraven 20.02.11 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.11 14:04
hrkačka píše:

Jsme na tom stejne - ja dnes 12.den po ET a zacala jsem spinit a i slabe krvacet :-( . Delat si test nemam silu - tusim, ze by byl negativni - udelam si ho v utery jen pro jistotu :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
20.2.11 14:05

Díky holky :hug:
Carmen neměla jsem PK ale kolika buněčný byly nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.2.11 14:06
hrkačka píše:

Jeste dotaz - ja jsem zacala lehce spinit uz vcera a dnes stale i slabe krvaceni, ale klasicka MS se jakoby nechce spustit - muze to byt Utrogestanem? Jako ze sice to MS je, ale je slaba, protoze beru Utrogestan a v okamziku, kdy ho vysadim, tak se rozjede klasicka MS?? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
20.2.11 14:07

Já si test ráno dělala a byl negativní :zed: ale zítra jdu na krev,ale to je jen z principu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí