Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kdyz uz to tak tady pada .. tak kouknete ![]()
http://www.facebook.com/album.php?…
a ted jsem dostala od kamaradky email, ze se ji narodil syn
, no bomba, neni to krasne, kdyz se rodi uzasne zdrave deti kolem
.. ja jsem z toho nadsena ![]()
Ejva píše:
Peti a vydíte se taky někdy s manželem, když každý pořád někde lítáte? Nebo on je natrvalo v Praze a ty jezdíš a vracíš se na víkendy. Nebo jak to vlastně máte?
no, my jsme az do letosniho podzimu kazdy letal, v pondeli spolu na letiste, rozleteli se do ruznych stran a v patek vecer se zase v praze na ruzyni potkali
… on zmenil praci, sehnal misto v praze, tak lita uz jen tak jednou za dva mesice nekde
… no a ja pokracuju do doby, nez budu tehotna
.. pak na to prdim a budu s nim doma ![]()
Ejva píše:
krásné foto, se tady rozplývám
dekujeme, vyridim doma ![]()
skritek Petra píše:
kdyz uz to tak tady pada .. tak kouknete![]()
a ted jsem dostala od kamaradky email, ze se ji narodil syn, no bomba, neni to krasne, kdyz se rodi uzasne zdrave deti kolem
.. ja jsem z toho nadsena
Moc krasne ![]()
mimochodem jsem se ted docetla na netu, ze skutecne Utrogestan (nebo cokoliv jako Utrogestan) muze zpusobit zpozdeni nebo uplne vynechani MS, a ze je mozne, ze to dostaneme v pripade negativniho vysledku az po vysazeni - to mi moc nepomohlo tedy ![]()
Alice33 píše:skritek Petra píše:Moc krasne
kdyz uz to tak tady pada .. tak kouknete![]()
a ted jsem dostala od kamaradky email, ze se ji narodil syn, no bomba, neni to krasne, kdyz se rodi uzasne zdrave deti kolem
.. ja jsem z toho nadsena
dekujeme, taky vyridim ![]()
Alice33 píše:
mimochodem jsem se ted docetla na netu, ze skutecne Utrogestan (nebo cokoliv jako Utrogestan) muze zpusobit zpozdeni nebo uplne vynechani MS, a ze je mozne, ze to dostaneme v pripade negativniho vysledku az po vysazeni - to mi moc nepomohlo tedy
joj, pani, uz zase bzucis
… nezapomen, mas vsechny priznaky tehotenstvi, navic dve ET kvalitni, tak mysli na ty cipisky co bojuji s „tvou naladou“ a doprej jim klidu a treba si vyber na netu, kdyz tam tak brouzdas, oblecek pro dvojcatka
(nekupuj, jen vybirej:) )
Ali na mě to tak teda určitě působí, já kdybych brala Ultrouš pořád, tak nemám vůbec MS, o tom už jsem se jednou přesvědčila, když jsem to zapomněla vysadit 25den.
skritek Petra píše:Alice33 píše:Ja vim - to ty dva pitome negativni testy
mimochodem jsem se ted docetla na netu, ze skutecne Utrogestan (nebo cokoliv jako Utrogestan) muze zpusobit zpozdeni nebo uplne vynechani MS, a ze je mozne, ze to dostaneme v pripade negativniho vysledku az po vysazeni - to mi moc nepomohlo tedy
joj, pani, uz zase bzucis… nezapomen, mas vsechny priznaky tehotenstvi, navic dve ET kvalitni, tak mysli na ty cipisky co bojuji s „tvou naladou“ a doprej jim klidu a treba si vyber na netu, kdyz tam tak brouzdas, oblecek pro dvojcatka
(nekupuj, jen vybirej:) )
Ejva píše:
Ali na mě to tak teda určitě působí, já kdybych brala Ultrouš pořád, tak nemám vůbec MS, o tom už jsem se jednou přesvědčila, když jsem to zapomněla vysadit 25den.
Asi to bude tak, ale nekdo to treba dostane i pres Utros, ale proste muze to byt zpozdene i tim a ne tehotenstvim, to je jasny. No uvidime jeste, furt si namlouvam, ze jsem testovala moc brzy a modlim se, at tam uvidime o vikendu nebo pristi tyden alespon naznak druhe carky.
jak říká Peťa, nepropadej zase chmurám, někdo dostane MS normálně i přes Ultrouš. Takže hlavu vzhůru!!
Holky, potřebovala bych radu nebo spíš vaše názory. Dnes mi dokrorka nabízela 2 druhy injekcí, jeden Gonal v peru a druhý si nepamatuju jméno, ale je levnější a píchá se do svalu.
Co jste měli vy a jak jste s tím byly spokojené? Já jsem tak na 99% rozhodnutá pro to pero Gonal, ale uvítám názory
Ali neboj, vsak ono to nejak dopadne
… a uplne nejlepsi je, ze uz je skoro za chvili vikend! ![]()
Ejva píše:
jak říká Peťa, nepropadej zase chmurám, někdo dostane MS normálně i přes Ultrouš. Takže hlavu vzhůru!!
Holky, potřebovala bych radu nebo spíš vaše názory. Dnes mi dokrorka nabízela 2 druhy injekcí, jeden Gonal v peru a druhý si nepamatuju jméno, ale je levnější a píchá se do svalu.
Co jste měli vy a jak jste s tím byly spokojené? Já jsem tak na 99% rozhodnutá pro to pero Gonal, ale uvítám názory
urcite Gonal, ja jsem byla maximalne spokojena, krasne me nastimuloval a je to naprosto bezbolestna aplikace, hezky se to boda to pero, je to fajn ![]()
já si to vůbec neumím představit, nikdy jsem to injekční pero ještě neviděla, takže z toho mám trochu strach, ale určitě to zvládnu, nejsem citlín.
Píchá se to jako kdyby do vaječníků nebo do špeku kolem pupku
a musí se to nějak míchat?