IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
18.2.11 14:54

kdyz uz to tak tady pada .. tak kouknete :)

http://www.facebook.com/album.php?…

a ted jsem dostala od kamaradky email, ze se ji narodil syn :palec: , no bomba, neni to krasne, kdyz se rodi uzasne zdrave deti kolem :) .. ja jsem z toho nadsena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 14:56
Ejva píše:
Peti a vydíte se taky někdy s manželem :lol: , když každý pořád někde lítáte? Nebo on je natrvalo v Praze a ty jezdíš a vracíš se na víkendy. Nebo jak to vlastně máte?

no, my jsme az do letosniho podzimu kazdy letal, v pondeli spolu na letiste, rozleteli se do ruznych stran a v patek vecer se zase v praze na ruzyni potkali :) … on zmenil praci, sehnal misto v praze, tak lita uz jen tak jednou za dva mesice nekde :) … no a ja pokracuju do doby, nez budu tehotna :) .. pak na to prdim a budu s nim doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 15:00

krásné foto, se tady rozplývám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 15:01
Ejva píše:
krásné foto, se tady rozplývám :potlesk:

dekujeme, vyridim doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 15:06
skritek Petra píše:
kdyz uz to tak tady pada .. tak kouknete :)

a ted jsem dostala od kamaradky email, ze se ji narodil syn :palec: , no bomba, neni to krasne, kdyz se rodi uzasne zdrave deti kolem :) .. ja jsem z toho nadsena :)

Moc krasne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 15:07

mimochodem jsem se ted docetla na netu, ze skutecne Utrogestan (nebo cokoliv jako Utrogestan) muze zpusobit zpozdeni nebo uplne vynechani MS, a ze je mozne, ze to dostaneme v pripade negativniho vysledku az po vysazeni - to mi moc nepomohlo tedy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 15:07
Alice33 píše:
skritek Petra píše:
kdyz uz to tak tady pada .. tak kouknete :)

a ted jsem dostala od kamaradky email, ze se ji narodil syn :palec: , no bomba, neni to krasne, kdyz se rodi uzasne zdrave deti kolem :) .. ja jsem z toho nadsena :)
Moc krasne :-)

dekujeme, taky vyridim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 15:09
Alice33 píše:
mimochodem jsem se ted docetla na netu, ze skutecne Utrogestan (nebo cokoliv jako Utrogestan) muze zpusobit zpozdeni nebo uplne vynechani MS, a ze je mozne, ze to dostaneme v pripade negativniho vysledku az po vysazeni - to mi moc nepomohlo tedy :-(

joj, pani, uz zase bzucis :) … nezapomen, mas vsechny priznaky tehotenstvi, navic dve ET kvalitni, tak mysli na ty cipisky co bojuji s „tvou naladou“ a doprej jim klidu a treba si vyber na netu, kdyz tam tak brouzdas, oblecek pro dvojcatka :) (nekupuj, jen vybirej:) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 15:11

Ali na mě to tak teda určitě působí, já kdybych brala Ultrouš pořád, tak nemám vůbec MS, o tom už jsem se jednou přesvědčila, když jsem to zapomněla vysadit 25den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 15:11
skritek Petra píše:
Alice33 píše:
mimochodem jsem se ted docetla na netu, ze skutecne Utrogestan (nebo cokoliv jako Utrogestan) muze zpusobit zpozdeni nebo uplne vynechani MS, a ze je mozne, ze to dostaneme v pripade negativniho vysledku az po vysazeni - to mi moc nepomohlo tedy :-(
Ja vim - to ty dva pitome negativni testy :cert:
joj, pani, uz zase bzucis :) … nezapomen, mas vsechny priznaky tehotenstvi, navic dve ET kvalitni, tak mysli na ty cipisky co bojuji s „tvou naladou“ a doprej jim klidu a treba si vyber na netu, kdyz tam tak brouzdas, oblecek pro dvojcatka :) (nekupuj, jen vybirej:) )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.2.11 15:14
Ejva píše:
Ali na mě to tak teda určitě působí, já kdybych brala Ultrouš pořád, tak nemám vůbec MS, o tom už jsem se jednou přesvědčila, když jsem to zapomněla vysadit 25den.

Asi to bude tak, ale nekdo to treba dostane i pres Utros, ale proste muze to byt zpozdene i tim a ne tehotenstvim, to je jasny. No uvidime jeste, furt si namlouvam, ze jsem testovala moc brzy a modlim se, at tam uvidime o vikendu nebo pristi tyden alespon naznak druhe carky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 15:21

jak říká Peťa, nepropadej zase chmurám, někdo dostane MS normálně i přes Ultrouš. Takže hlavu vzhůru!!
Holky, potřebovala bych radu nebo spíš vaše názory. Dnes mi dokrorka nabízela 2 druhy injekcí, jeden Gonal v peru a druhý si nepamatuju jméno, ale je levnější a píchá se do svalu.
Co jste měli vy a jak jste s tím byly spokojené? Já jsem tak na 99% rozhodnutá pro to pero Gonal, ale uvítám názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 15:21

Ali neboj, vsak ono to nejak dopadne :) … a uplne nejlepsi je, ze uz je skoro za chvili vikend! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
18.2.11 15:23
Ejva píše:
jak říká Peťa, nepropadej zase chmurám, někdo dostane MS normálně i přes Ultrouš. Takže hlavu vzhůru!!
Holky, potřebovala bych radu nebo spíš vaše názory. Dnes mi dokrorka nabízela 2 druhy injekcí, jeden Gonal v peru a druhý si nepamatuju jméno, ale je levnější a píchá se do svalu.
Co jste měli vy a jak jste s tím byly spokojené? Já jsem tak na 99% rozhodnutá pro to pero Gonal, ale uvítám názory

urcite Gonal, ja jsem byla maximalne spokojena, krasne me nastimuloval a je to naprosto bezbolestna aplikace, hezky se to boda to pero, je to fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.2.11 15:24

já si to vůbec neumím představit, nikdy jsem to injekční pero ještě neviděla, takže z toho mám trochu strach, ale určitě to zvládnu, nejsem citlín.
Píchá se to jako kdyby do vaječníků nebo do špeku kolem pupku :lol: a musí se to nějak míchat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí