Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Alice33 píše:skritek Petra píše:Skritek Petra: mimochodem to moje vareni dnes dopadlo vyborne, to byla dobrutka - jestli se tam doted cipisci drzeli, tak ted budou jeste vicAlice33 píše:no teda, to se asi stavim na navstevu
jo a dneska jsem se rozhodla zahnat depku varenim - vytahla jsem si veprove krkovicky z mrazaku a chystam se udelat roladicky s nadivkou ze zampionu s omackou a ryzicku - mnamy mnamy uz se tesim.
.
no vidis
… se mi nejak libis takhle po obede, cela natesena a optimisticka
tak to ma byt, to si vecer dej jeste nasup, at ti nalada vydrzi ![]()
To je proto, ze se mi pri tom vareni trochu zvedal zaludek, tak to pochopitelne pricitam moznemu uspesnemu hnizdeni
. Ale spis to asi budou nervy a vsechny ty hormony.
Skritek Petra: kdy budes delat test? V sobotu nebo az v nedeli? Ja mam chut to zitra zase zkusit - to uz bude 10. den! ![]()
Alice33: ty mi dels strasny chute
mohla bych te poprosit o recept? ![]()
Alice33 píše:
To je proto, ze se mi pri tom vareni trochu zvedal zaludek, tak to pochopitelne pricitam moznemu uspesnemu hnizdeni. Ale spis to asi budou nervy a vsechny ty hormony.
vidis vidis, tam se beztak neco v tobe deje
.. to je super, ja uz druhy vecer po sobe (zacalo to v utery) do sebe narvala hamburger s hranolkama (to vis, varit si tady nemuzu) … jelikoz jsem mela pocit, ze zakonite umru hladem … coz je mazec, ale klasika, byvam hladova stejne jak pred MS tak ted, tak nevim
… ale asi tady budeme polemizovat nad moznymi priznaky az konecne do toho vikendu, co? ![]()
Alice33 píše:
Skritek Petra: kdy budes delat test? V sobotu nebo az v nedeli? Ja mam chut to zitra zase zkusit - to uz bude 10. den!
nezkousej, prosim, vydrz do soboty alespon, ale nebud zklamana, kdyz nic, protoze jak rikaji, jen od 12.dne - to ja mam sobotu, ale ty nedeli myslim, ne?
.. takze jednou vyzkouset v sobotu, jednou v nedeli a pak pondeli rano jeste pro pripad!
Carmen6 píše:
Alice33: ty mi dels strasny chutemohla bych te poprosit o recept?
Jo, ja jsem dnes rano premyslela, co budu delat cely den a rozhodla jsem se varit - zkusila jsem improvizovat a vyslo to - takze:
do nadivky - cerstve zampiony na drobno, rohlik na drobno, asi dve vajicka, petrzelku strouhanku a cesnek a upatlala jsem z toho takovou hmotu, kterou jsem pak zabalila do rozklepanych platku krkovicky. Zavitky jsem trosku osmazila na panvi, aby se maso zatahlo a pak jsem osmazila cibulku, dala tam ty zavitky a pridala zbytek zampionu a vodu a dusila jsem to (koreni jen sul a pepr a trochu gulasove papriky). Na konec jsem ty zavitky dala jeste dopect do trouby, aby mely kurcicku a omacku jsem zahustila tou kupovanou granulovanou tmavou jistkou a k tomu ryze - mnam byla to dobrota
.
skritek Petra píše:Alice33 píše:nezkousej, prosim, vydrz do soboty alespon, ale nebud zklamana, kdyz nic, protoze jak rikaji, jen od 12.dne - to ja mam sobotu, ale ty nedeli myslim, ne?
Skritek Petra: kdy budes delat test? V sobotu nebo az v nedeli? Ja mam chut to zitra zase zkusit - to uz bude 10. den!.. takze jednou vyzkouset v sobotu, jednou v nedeli a pak pondeli rano jeste pro pripad!
A myslis, ze i kdyz treba ten 12. den to bude negativni, ze i presto to jeste muze byt dobry? To uz se preci musi neco ukazat ne???
Alice33 píše:Carmen6 píše:Jo, ja jsem dnes rano premyslela, co budu delat cely den a rozhodla jsem se varit - zkusila jsem improvizovat a vyslo to - takze:
Alice33: ty mi dels strasny chutemohla bych te poprosit o recept?
do nadivky - cerstve zampiony na drobno, rohlik na drobno, asi dve vajicka, petrzelku strouhanku a cesnek a upatlala jsem z toho takovou hmotu, kterou jsem pak zabalila do rozklepanych platku krkovicky. Zavitky jsem trosku osmazila na panvi, aby se maso zatahlo a pak jsem osmazila cibulku, dala tam ty zavitky a pridala zbytek zampionu a vodu a dusila jsem to (koreni jen sul a pepr a trochu gulasove papriky). Na konec jsem ty zavitky dala jeste dopect do trouby, aby mely kurcicku a omacku jsem zahustila tou kupovanou granulovanou tmavou jistkou a k tomu ryze - mnam byla to dobrota.
ja se z tebe picnu, rikam, ze mam furt hlad a ona tady napise takovou mnamku, ja se na to vykaslu, vypadam jak pes ted!
12. den klido jeste muze byt snehobilo a presto muzes byt tehotna ![]()
Carmen6 píše:
12. den klido jeste muze byt snehobilo a presto muzes byt tehotna
tak tak, moje rec
… testovat cely vikend, ale zacit az o vikendu a ne drive ![]()
skritek Petra píše:Carmen6 píše:tak tak, moje rec
12. den klido jeste muze byt snehobilo a presto muzes byt tehotna… testovat cely vikend, ale zacit az o vikendu a ne drive
Ach jo
.
Alice33 píše:skritek Petra píše:Ach joCarmen6 píše:tak tak, moje rec
12. den klido jeste muze byt snehobilo a presto muzes byt tehotna… testovat cely vikend, ale zacit az o vikendu a ne drive
.
nebzuz a vydrz, prtka, vydrz!
Jinak holky, co planujete na vikend krome testovani?
Ja to vidim na postel, jelikoz budu po OPU ![]()