IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
17.2.11 14:16

Jinak jsem včera byla na odběru toho mého jednoho vajíčka a bez narkozy dalo se to vydržet a bylo ok a tak se zítra dozvím co a jak jestli to vyšlo a transfér bude drž te mi prosím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 14:18
Blanka S píše:
Jinak jsem včera byla na odběru toho mého jednoho vajíčka a bez narkozy dalo se to vydržet a bylo ok a tak se zítra dozvím co a jak jestli to vyšlo a transfér bude drž te mi prosím palce

joj, to jsi sikula, zes' do toho sla bez uspani! … to vis, palec drzime, to uz jste dve, myslim, ze i Carmen jde zitra na odber!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
17.2.11 14:18
skritek Petra píše:
Blanka S píše:
já jsem nepsala ICSI, ale PICSI je to nová metoda kdy prosvěcují spermie která je životaschopná pak následné ICSI kdy tu spermii píchnou do vajíčka
no vsak, to ja psala taky a to prave stoji 60tis (alespon tak mi to rekli v Brne)

taktoje teda síla přísahám že v GENETU za to chtějí 17 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
17.2.11 14:19

docela jsem se toho bála,ale výsledek vrtání zubu 100× horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 14:23

Blani tak to jsi borec, známá co na tom byla bez narkozy říkala, že nikdy víc, že to byla hrozná bolest.
Zítra ti budu moooc děžet palce, nemáte tedy prodlouženou kultivaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
17.2.11 14:28

Myslím že to bylo 12 nebo 15tisíc, ale nemůžu ten ceník najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
17.2.11 14:28
Ejva píše:
Blani tak to jsi borec, známá co na tom byla bez narkozy říkala, že nikdy víc, že to byla hrozná bolest.
Zítra ti budu moooc děžet palce, nemáte tedy prodlouženou kultivaci?

do dvou vajíček se to nedělá to už vím z 2 IVF to jsem mněla dvě a taky nebyla kultivace

mám strašně málo vajíček to moje tělo na ty hormony nejak nereaguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1643
17.2.11 14:30

Jéééé, děkuju moc za odezvy! :hug:
Tak u mě je to tak, že jsem z jižních Čech a můj Dr. spolupracuje s Iscare Praha a dojíždí tam každé úterý. Takže i ta stimulace před odběrem vajíček se bude dělat normálně u něj (pod jeho dozorem) tady a nemusím do Prahy. Tam pojedu jen na odběr a pak na transfer. A byl to právě on, kdo mi řekl, že se může stát, že budeme potřebovat dárce. Myslím si, že to nemyslel špatně (jako že jsme už odepsaný), spíš jenom dopředu říká, co všechno se může stát, ale mě to akorát rozhodilo :-(.
Myslím si, že s naším šíleným SPG nebudou vůbec zkoušet spontánní IVF, ale rovnou ICSI. Ale o tom PICSI jsem neslyšela. Tak dobré vědět a i děkuju za info, že to dělají i v Iscare, zeptám se na to. I když myslím si, že první pokus zkusí udělat jenom ICSI. Tak kolem 25 tisíc za cyklus počítáme, ale těch 60 tisíc, to teda nevím 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 14:31

aha, to jsem nevěděla, že když je menší počet vajíček, tak se to nedělá. Ale proč? Přece právě proto, že je jich míň by se měla delší kultivací zvýšit možnost vývoje ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 14:48
Ejva píše:
aha, to jsem nevěděla, že když je menší počet vajíček, tak se to nedělá. Ale proč? Přece právě proto, že je jich míň by se měla delší kultivací zvýšit možnost vývoje ne? :nevim:

…no protoze tam neni na co cekat - neni vyber, tak se zavadeji rovnou. kdyz mas vice vajicek - moznost delsi kultivace - tak pak mas moznost prave vyber jen opravdu tech, co se dale vyviji, ale kdyz je jedno/dve, tak se zavadeji hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 14:51
Mart22 píše:
Tak u mě je to tak, že jsem z jižních Čech a můj Dr. spolupracuje s Iscare Praha a dojíždí tam každé úterý. Takže i ta stimulace před odběrem vajíček se bude dělat normálně u něj (pod jeho dozorem) tady a nemusím do Prahy. Tam pojedu jen na odběr a pak na transfer. A byl to právě on, kdo mi řekl, že se může stát, že budeme potřebovat dárce. Myslím si, že to nemyslel špatně (jako že jsme už odepsaný), spíš jenom dopředu říká, co všechno se může stát, ale mě to akorát rozhodilo :-(.
Myslím si, že s naším šíleným SPG nebudou vůbec zkoušet spontánní IVF, ale rovnou ICSI. Ale o tom PICSI jsem neslyšela. Tak dobré vědět a i děkuju za info, že to dělají i v Iscare, zeptám se na to. I když myslím si, že první pokus zkusí udělat jenom ICSI. Tak kolem 25 tisíc za cyklus počítáme, ale těch 60 tisíc, to teda nevím 8-o

my jsme to spontanni dali jen u vajicek >10, protoze 10 vajicek je hrazeno pojistovnou pro ICSI (plus ten doplatek) a zbytek vajicek (pokud mas vice) se nechava spontanne (muzes si i doplatit ten zbyly pocet, ale to stoji snad 10tis jedno vajicky nad 10, takze to my jsme se na to vyprdli :)
ono tech 60tis za PCSI je vazne prehnane a je mozne, ze jsem necemu nerozumnela poradne, kdyz mi to vysvetlovali, kazdopadne si urcite zavolej primo do CARu, to mas nejlepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 14:53
Mart22 píše:
Myslím si, že s naším šíleným SPG nebudou vůbec zkoušet spontánní IVF, ale rovnou ICSI. Ale o tom PICSI jsem neslyšela. Tak dobré vědět a i děkuju za info, že to dělají i v Iscare, zeptám se na to. I když myslím si, že první pokus zkusí udělat jenom ICSI. Tak kolem 25 tisíc za cyklus počítáme, ale těch 60 tisíc, to teda nevím 8-o

Ahoj, my mame podobny problem - ja jsem OK, ale manzel spatny spermio. Nas prvni pokus vysel katastrofalne - presne jak ti rikal ten doktor, zadne ze 7 embryi se nevyvijelo zdarne, takze ani nebyl transfer - zhroutili jsme se a uz zacali premyslet o darci a tak. Doktor ale rekl, ze to je jeste daleko a premluvil nas k dalsimu pokusu, tentokrat s dlouhym protokolem a od 8.2. mam v sobe embryjka (snad teda) :lol: . A nase. Takze sance je urcite velika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.2.11 14:57

Ahojky, o PICSI jsem taky premyslela, ale ta castka je fakt velka teda 8-o My mame hooodne spatny spermio, tak uvidime, jestli z toho neco bude. Rikali jsme si, ze toto je uz posledni pokus s manzovyma spermijkama a priste uz jdem do darce, protoze na dalsi pokusy uz nemame ani nervy ani penize :-( Jinak za IVF+ICSI jsme platili pokazde kolem 25 tisic se vsim komplet. Chodime do Reprofitu, predtim do Repromedy (Brno).

Blani, to jsi fakt hrdina, zes na to sla bez narkozy, klobouk dolu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 15:01

My mame vzdy ICSI - rikali, ze na spontanni oplozeni to neni. Poprve s kratkym protokolem jsme platili cca. 22000 a ted s dlouhym celkem 26000. Jezdime do Pronatalu (Praha).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 15:08
skritek Petra píše:
Alice33 píše:
jo a dneska jsem se rozhodla zahnat depku varenim - vytahla jsem si veprove krkovicky z mrazaku a chystam se udelat roladicky s nadivkou ze zampionu s omackou a ryzicku - mnamy mnamy uz se tesim :wink: .
no teda, to se asi stavim na navstevu :)

Skritek Petra: mimochodem to moje vareni dnes dopadlo vyborne, to byla dobrutka - jestli se tam doted cipisci drzeli, tak ted budou jeste vic :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí