Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jedné kočce v jiné diskusi ani krevní test v 15 dni nepotvrdil těhu a těhu byla a je pořád ![]()
Carmen6 píše:
Jinak holky, co planujete na vikend krome testovani?Ja to vidim na postel, jelikoz budu po OPU
no co, testovat a testovat
… a taky nejaka ta laska by byla zapotrebi
.. a urcite pujdeme na zahradu, manzel musi narezat drevo co tam prekazi a ja se dam konecne do vysazovani kvetinek (ze seminka) ![]()
jo to urcite odpocivej
ja ani nevim, co tak nejak bude - v sobotu jdeme ke tchyni na obed (ona to vsechno s nami strasne proziva - narozdil ode mne je ale presvedcena, ze se zahnizdili), no a pak budeme asi spis lenosit a koukat na filmy a tak
nevite jaky ma byt o vikendu pocasi?
Ejva píše:
jedné kočce v jiné diskusi ani krevní test v 15 dni nepotvrdil těhu a těhu byla a je pořád
Tak to je super a zjistila to pak az z krevniho testu?? Nebo pak po tom 15. dni uz to test ukazal?
Ejva píše:
jedné kočce v jiné diskusi ani krevní test v 15 dni nepotvrdil těhu a těhu byla a je pořád
ty jsi momentalne, muj nejlepsi kamarad, to jsou zpravy, juhuuuuu ![]()
Ejva píše:![]()
![]()
nevím, jak to pak vyšlo na povrch, to už jsem zapomněla
porodila? ![]()
skritek Petra píše:Ejva píše:ty jsi momentalne, muj nejlepsi kamarad, to jsou zpravy, juhuuuuu
jo vid? takoveto zpravy nam furt davaji nadeji, ze i kdyz to vyjde negativne, tak to jeste nic neznamena - jupi ![]()
skritek Petra píše:Ejva píše:porodila?![]()
![]()
skritek Petra píše:Ejva píše:porodila?![]()
![]()
Evi, tak me tak napadlo, kde ty vsude diskutujes? Ja mam problem tady zvladat lidicky, kdo co je, kde a jak stimuluje, testuje ci tak
… ja bych se ztratila byt vice jak v jedne diskuzi. tady ta mi vyhovuje, je tu sranda ![]()
o vikendu ma byt podobne pocasi jak ted, takze zadna zmena… na teploucko si jeste pockame. Jeeee, na zahradku bych sla taky, vzdycky jsem si prala zahradku, ale manzel na to moc neni, tak mam smulu ![]()
skritek Petra píše:
Evi, tak me tak napadlo, kde ty vsude diskutujes? Ja mam problem tady zvladat lidicky, kdo co je, kde a jak stimuluje, testuje ci tak… ja bych se ztratila byt vice jak v jedne diskuzi. tady ta mi vyhovuje, je tu sranda
souhlasim - vzdy mi to tu zvedne naladu ![]()
Carmen6 píše:
o vikendu ma byt podobne pocasi jak ted, takze zadna zmena… na teploucko si jeste pockame. Jeeee, na zahradku bych sla taky, vzdycky jsem si prala zahradku, ale manzel na to moc neni, tak mam smulu
u nas je jeste spousta snehu, takze nejake vysazovani seminek nepripada v uvahu, ale planuju si namalovat planek zahrady v meritku a naplanovat si, kam co budeme na jare vysazovat - tim bych se mohla dobre zabavit ![]()
Carmen6 píše:
o vikendu ma byt podobne pocasi jak ted, takze zadna zmena… na teploucko si jeste pockame. Jeeee, na zahradku bych sla taky, vzdycky jsem si prala zahradku, ale manzel na to moc neni, tak mam smulu
kvetinace by nestacili? tam se da pestovat veci
… nebo muzes k Alici na navsevu chytat mysi, tak by se jich alespon tak drasticky nechteli zbavit tema pastickama ![]()
Alice33 píše:Carmen6 píše:u nas je jeste spousta snehu, takze nejake vysazovani seminek nepripada v uvahu, ale planuju si namalovat planek zahrady v meritku a naplanovat si, kam co budeme na jare vysazovat - tim bych se mohla dobre zabavit
prijedem k vam na velikonoce, tak doufam, ze si to jaro jeste chvili pocka
… my vzdycky jezdime do jizerek na bezky, tak chceme i letos ![]()