IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
17.2.11 15:35

jedné kočce v jiné diskusi ani krevní test v 15 dni nepotvrdil těhu a těhu byla a je pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
Carmen6 píše:
Jinak holky, co planujete na vikend krome testovani? :lol: Ja to vidim na postel, jelikoz budu po OPU :-?

no co, testovat a testovat :) … a taky nejaka ta laska by byla zapotrebi :) .. a urcite pujdeme na zahradu, manzel musi narezat drevo co tam prekazi a ja se dam konecne do vysazovani kvetinek (ze seminka) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200

jo to urcite odpocivej

ja ani nevim, co tak nejak bude - v sobotu jdeme ke tchyni na obed (ona to vsechno s nami strasne proziva - narozdil ode mne je ale presvedcena, ze se zahnizdili), no a pak budeme asi spis lenosit a koukat na filmy a tak

nevite jaky ma byt o vikendu pocasi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
Ejva píše:
jedné kočce v jiné diskusi ani krevní test v 15 dni nepotvrdil těhu a těhu byla a je pořád :lol:

Tak to je super a zjistila to pak az z krevniho testu?? Nebo pak po tom 15. dni uz to test ukazal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 15:36
Ejva píše:
jedné kočce v jiné diskusi ani krevní test v 15 dni nepotvrdil těhu a těhu byla a je pořád :lol:

ty jsi momentalne, muj nejlepsi kamarad, to jsou zpravy, juhuuuuu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 15:37

:lol: :lol: :lol:
nevím, jak to pak vyšlo na povrch, to už jsem zapomněla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 15:37
Ejva píše: :lol: :lol: :lol:
nevím, jak to pak vyšlo na povrch, to už jsem zapomněla :oops:

porodila? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 15:38
skritek Petra píše:
Ejva píše:
ty jsi momentalne, muj nejlepsi kamarad, to jsou zpravy, juhuuuuu :)

jo vid? takoveto zpravy nam furt davaji nadeji, ze i kdyz to vyjde negativne, tak to jeste nic neznamena - jupi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 15:39
:lol:
skritek Petra píše:
skritek Petra píše:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 15:42

Evi, tak me tak napadlo, kde ty vsude diskutujes? Ja mam problem tady zvladat lidicky, kdo co je, kde a jak stimuluje, testuje ci tak :) … ja bych se ztratila byt vice jak v jedne diskuzi. tady ta mi vyhovuje, je tu sranda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.2.11 15:44

o vikendu ma byt podobne pocasi jak ted, takze zadna zmena… na teploucko si jeste pockame. Jeeee, na zahradku bych sla taky, vzdycky jsem si prala zahradku, ale manzel na to moc neni, tak mam smulu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 15:45
skritek Petra píše:
Evi, tak me tak napadlo, kde ty vsude diskutujes? Ja mam problem tady zvladat lidicky, kdo co je, kde a jak stimuluje, testuje ci tak :) … ja bych se ztratila byt vice jak v jedne diskuzi. tady ta mi vyhovuje, je tu sranda :)

souhlasim - vzdy mi to tu zvedne naladu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 15:46
Carmen6 píše:
o vikendu ma byt podobne pocasi jak ted, takze zadna zmena… na teploucko si jeste pockame. Jeeee, na zahradku bych sla taky, vzdycky jsem si prala zahradku, ale manzel na to moc neni, tak mam smulu :cert:

u nas je jeste spousta snehu, takze nejake vysazovani seminek nepripada v uvahu, ale planuju si namalovat planek zahrady v meritku a naplanovat si, kam co budeme na jare vysazovat - tim bych se mohla dobre zabavit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 15:47
Carmen6 píše:
o vikendu ma byt podobne pocasi jak ted, takze zadna zmena… na teploucko si jeste pockame. Jeeee, na zahradku bych sla taky, vzdycky jsem si prala zahradku, ale manzel na to moc neni, tak mam smulu :cert:

kvetinace by nestacili? tam se da pestovat veci :) … nebo muzes k Alici na navsevu chytat mysi, tak by se jich alespon tak drasticky nechteli zbavit tema pastickama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 15:48
Alice33 píše:
Carmen6 píše:
u nas je jeste spousta snehu, takze nejake vysazovani seminek nepripada v uvahu, ale planuju si namalovat planek zahrady v meritku a naplanovat si, kam co budeme na jare vysazovat - tim bych se mohla dobre zabavit :-)

prijedem k vam na velikonoce, tak doufam, ze si to jaro jeste chvili pocka :) … my vzdycky jezdime do jizerek na bezky, tak chceme i letos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí