IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
17.2.11 10:19

tak to jsi měla fajn, jak vidím, cestování ti moc nevadí, takže to zvládáš bravurně. Peti a ty jsi se vdala do zahraničí nebo tam máš i práci nebo jak to s tebou vůbec je :-D , jestli se můžu zeptat. Možná jsi to už psala, ale nechce se mi pročítat celá diskuse, nemám na to teď čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 10:21
Ejva píše:
jak píše Peťa zkus to, nic na tom není. Pak si na ikonce nahoře vpravo dáš zobrazovat popis a budeš je vidět u všech, co je mají. Nebo si dáš nezobrazovat a nemusíš to tam mít. Já se na to třeba dívám jen v případě, kdy si chci konkrétního člověka připomenout, v jaké fázi se nachází, když si píšem. Je to fajn.

mam to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 10:23
Ejva píše:
tak to jsi měla fajn, jak vidím, cestování ti moc nevadí, takže to zvládáš bravurně. Peti a ty jsi se vdala do zahraničí nebo tam máš i práci nebo jak to s tebou vůbec je :-D , jestli se můžu zeptat. Možná jsi to už psala, ale nechce se mi pročítat celá diskuse, nemám na to teď čas.

nepsala jsem to nikde, jen jsme si s Alici vymenovali zpravicky, tak ta uz to vi :) … takze ve ztratce :)

• manzel Nemec, ale bydlime v Praze
  • ja pracuji v zahranici (momentalne jsem v Berline, pristi tyden Dusseldorf, za 14 dni 2 tydny Orlando … atd)
  • litam kazde pondeli tam a v patek zpatky, pokud zrovna nejsem na ceste co CARu v Brne :)

takze tak a tesim se na „matersky duchod“ .. protoze uz me to hooooodne nebavi takto trajdat, chci byt doma, varit a kutit a sazet kytky a pecovat alespon o 5 deti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 10:24
Alice33 píše:
Ejva píše:
jak píše Peťa zkus to, nic na tom není. Pak si na ikonce nahoře vpravo dáš zobrazovat popis a budeš je vidět u všech, co je mají. Nebo si dáš nezobrazovat a nemusíš to tam mít. Já se na to třeba dívám jen v případě, kdy si chci konkrétního člověka připomenout, v jaké fázi se nachází, když si píšem. Je to fajn.
mam to :-D

ty jsi ale holka sikovna, podivejme se na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 10:27

na chvilku se odmlcim, jdu se divat na Navrat do raje - laska, dramo a moda 80. let - skvela kombinace :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 10:28
Alice33 píše:
na chvilku se odmlcim, jdu se divat na Navrat do raje - laska, dramo a moda 80. let - skvela kombinace :lol: :lol:

a varit bude kdo? … tak si to uzij, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 10:28

šikulka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 10:31

tak to tě teda obdivuju, to by asi nebylo nic pro mě. Tady ráda cestuji, ale tak často bych to nemusela. Ale zase je to zajímavé, to ti závidím, já sedím pořád v kanclu na zadku, až mě to někdy pěkně štve a chtěla bych jezdit, třeba jen po ČR.
A jakou práci děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 10:35
Ejva píše:
tak to tě teda obdivuju, to by asi nebylo nic pro mě. Tady ráda cestuji, ale tak často bych to nemusela. Ale zase je to zajímavé, to ti závidím, já sedím pořád v kanclu na zadku, až mě to někdy pěkně štve a chtěla bych jezdit, třeba jen po ČR.
A jakou práci děláš?

no vis jak, ja taky sedim na zadku v kanclu a jestli sedim v Berline, Orlandu nebo Prostejove je v podstate uplne jedno - ja cestovani miluju - ale ne toto cestovani, vidis prd z mista kde jsi, v podstate jen letiste a kancl, takze to neni az takova sranda, jako kdyz cestujes v ramci dovolene, joj, to ja zboznuju, porad bych nekde byla :)

rika Ti neco SAP? tak delam SAP consulting - obor FICO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 10:48

je to obchod s valutama? Tak to umíš asi perfektně cizí jazyky. To je supr. Jak říkáš, pořád tak pendlovat je pro ženskou nic moc. A jak to budeš dělat, až budeš mít malé mimi a po 2 nebo 3 letech, kdy se budeš muset vrátit do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 10:52

…toz obchod s valutama to neni, ale to je jedno, proste delam s pocitacem :) … a vracet do prace se rozhodne nebudu, konzulting nemuzes delat pri rodine, vetsinou se ta prace dela mezi 25 - 40 rokem veku jak u chlapu tak u zenskych (pokud nemaji drive deti), pak uz to nezvladas, takze ja vazne jdu do „duchodu“ :) … rada bych byla nejakou dobu doma a az budou cipisci chodit do skolky (pokud nejaci budou), tak se poohlidnout delat neco v okoli jen na 8 hod denne :) … to by bylo fajn, ale kdo vi jak to vse dopadne, treba si otevru cukrarnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.11 11:12

tak plán máš a to je hlavní. Taky mám takový sen, otevřít si něco vlastního, klidně tu cukrárnu, ale..je to asi jen sen. Zatím to neřeším. Budu to řešit až během mateřské (doufám, že bude brzo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.2.11 11:13

Tak jsem to skoukla :-D .

No masicko mi pomalu rozmrzlo, tak na to vlitnu - na to vareni :-D .

Ach jo, ja si tak preju, aby se zahnizdili - jak to mam udelat, at jsem vic optimisticka - proc mam furt pocit, ze to nevyslo??? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 11:15
Alice33 píše:
Tak jsem to skoukla :-D .

No masicko mi pomalu rozmrzlo, tak na to vlitnu - na to vareni :-D .

Ach jo, ja si tak preju, aby se zahnizdili - jak to mam udelat, at jsem vic optimisticka - proc mam furt pocit, ze to nevyslo??? :-(

Alice, nebud labut, bude dobre, uvidis, pekne jim uvar dobrou mnamku, at se vykrmuji jiz z pocatku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.11 11:16
Ejva píše:
tak plán máš a to je hlavní. Taky mám takový sen, otevřít si něco vlastního, klidně tu cukrárnu, ale..je to asi jen sen. Zatím to neřeším. Budu to řešit až během mateřské (doufám, že bude brzo).

to vis, budes mi delat konkurenci :) .. otevri si kavarnu a ja ti budu dodavat zakusky do ni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí