Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Alice33 píše:
To si radeji neprej videt v takovem pripade muj vyraz, protoze to by byla smesice soku a polosileneho nepochopitelneho zachvatu radosti, ze mozna by to se mnou mohlo i seknout. A pocitam ze bych radeji pro jistotu pocurala hned nekolik tech testu, abych mela jistotu, ze to nebyl nejaky vadny kus
.
…ted si mi pripomnela, koukala jsem tady poprve jak zelva, kdyz jsem se prihlasila, nevedela na jaky cudlik tuknout … a tak jsem se dostala na nejake fotky, kde si zacinajici maminka udelala doslova a dopismene 100 testu (neverim, ze je vsechny postupne za sebou pocuravala - to by snad curala jeste ted) … vsechny je pak vyrvala z te tycinky a pricvakala jeden po druhem na a4 papir a dala do alba „zacinajiciho tehotenstvi“ … toz jsem se zlekla, ze je zde riziko, ze nam muze z toho vseho hrabnout
… ale musim se ted smat, protoze si nejsem jista poctem nasich budoucich testu a alespon 3 albicek „pocinajiciho“ tehotenstvi, jsme vsechny tak uzasne picle ![]()
ja tu maminku chapu, jestli mela za sebou x let neuspesneho snazeni o prirozene otehotneni + posleze treba nekolik zklamani pri ruznych pokusech IVF a pak to najednou vyslo… tak ji mohlo i hrabnout
- 100 testu to je fakt sila - takovou kapacitu mocoveho mechyre nemam, ale mozna ze to nenacurala na jeden zatah ![]()
taky tu maminku chapu, jsem taky testovaci maniak
nic, ja se loucim, jdu si cist, tak se tu mejte krasne a at se vam pekne cvrcci zahnizduji ![]()
ja taky ficim … konecne bych mohla zacit pracovat
… tak jeste jednou hnizdeni zdar! ![]()
Ahoj holky takže to vše v prd… dnes jsem byla na UZ a mám 10 vajíček 6 - 8 a jen jedno dobrý 21
![]()
ve středu jdu na odběr a nevím jestli to není zbytečné prý dle DR už nedorostou je to mé 3 IVF a poslední nasalili mi Menopur a co jsem o tom četla tak nikomu moc nezabral.
Blanka S píše:
Ahoj holky takže to vše v prd… dnes jsem byla na UZ a mám 10 vajíček 6 - 8 a jen jedno dobrý 21![]()
ve středu jdu na odběr a nevím jestli to není zbytečné prý dle DR už nedorostou je to mé 3 IVF a poslední nasalili mi Menopur a co jsem o tom četla tak nikomu moc nezabral.
Blani neboj, treba zrovna to jedno bude TO prave! Myslim na Tebe!
Blani uvař si kontryhelový čaj,mě se zdálo že mi folíky taky pomalu rostou a začala jsem ho pít a za dva dny porostli o několik milimetrů ![]()
Ahoj Blani, to jsme na tom podobne… mam foliky 10, 12 a 15 mm a par malych, ktery pry nedorostou. V patek uvidime, co z toho bude… Jak psala Ilonka, zkusim pit kontryhelovy caj a uvidi se… Drz se a ver, vazne treba to jedno je to prave. Zitra dej vedet, jak to dopadlo, budu na tebe myslet ![]()
Carmen6 píše:
Ahoj Blani, to jsme na tom podobne… mam foliky 10, 12 a 15 mm a par malych, ktery pry nedorostou. V patek uvidime, co z toho bude… Jak psala Ilonka, zkusim pit kontryhelovy caj a uvidi se… Drz se a ver, vazne treba to jedno je to prave. Zitra dej vedet, jak to dopadlo, budu na tebe myslet
Carmen, vidim, ze jsi z Brna, do ktereho CARu dochazis? Ja jsem dojizdela do Repromedy, fakt zlati tam jsou. Tak taky drzim palec at Ti pekne rostou ![]()
Ahoj skritku, chodime do Reprofitu. V Repromede jsme zkouseli 1. IVF, ale tady se nam libi daleko vic ![]()
Jinak holky, dneska jsem zacala spinit, nevite, co to muze byt? Mam strach, ze se neco podelalo… ![]()
Carmen6 píše:
Ahoj skritku, chodime do Reprofitu. V Repromede jsme zkouseli 1. IVF, ale tady se nam libi daleko vicJinak holky, dneska jsem zacala spinit, nevite, co to muze byt? Mam strach, ze se neco podelalo…
…pry spineni byva, ale radeji bych si zavolala to CARu, to vis, oni Ti poradi nejlepe, at zije Brno ![]()
Koukam, ze jsme se vdavaly ve stejnym roce
Kde jste meli obrad? Tak v CARu rikali, ze spineni nekdy byva, nic nenormalniho ![]()
kontryhel piju od začátku stimulace. Po dohodě s DR.mi vemou ten jeden oplodní a doplatím 10 000,– a v CARU to na pojišťovnu vykazovat nebudou a pojišťovna mi to zaplatí ještě jednou. Jen už nejdu do Pronatalu narazila jsem na DR. Slámovou,která si asi na mně něco hojí,protože zní musím všechno tahat jak z chlupaté deky
i to z tím 4 pokusem jsem navrhla já. Kdybych nebyla informovaná z netu tak o to příjdu. Poradíte mi centrum v Praze kde jste spokojeni přemýšlím o Apolináři
.
skritek Petra píše:Carmen6 píše:…pry spineni byva, ale radeji bych si zavolala to CARu, to vis, oni Ti poradi nejlepe, at zije Brno
Ahoj skritku, chodime do Reprofitu. V Repromede jsme zkouseli 1. IVF, ale tady se nam libi daleko vicJinak holky, dneska jsem zacala spinit, nevite, co to muze byt? Mam strach, ze se neco podelalo…
jinak po 1 IVF jsem špinila taky a může to být i zahnízdělí enbria, alespoň to mi řekl DR
Carmen6 píše:
Koukam, ze jsme se vdavaly ve stejnym roceKde jste meli obrad? Tak v CARu rikali, ze spineni nekdy byva, nic nenormalniho
…tak vidis, vse bude v poradku
… jinak ja nejsem z Brna, ale Prahy, do Repromedy jsme jen dojizdeli
… a obrad jsme meli na Kostarice ![]()