IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
14.2.11 14:29
Alice33 píše:
To si radeji neprej videt v takovem pripade muj vyraz, protoze to by byla smesice soku a polosileneho nepochopitelneho zachvatu radosti, ze mozna by to se mnou mohlo i seknout :lol: . A pocitam ze bych radeji pro jistotu pocurala hned nekolik tech testu, abych mela jistotu, ze to nebyl nejaky vadny kus :-) .

…ted si mi pripomnela, koukala jsem tady poprve jak zelva, kdyz jsem se prihlasila, nevedela na jaky cudlik tuknout … a tak jsem se dostala na nejake fotky, kde si zacinajici maminka udelala doslova a dopismene 100 testu (neverim, ze je vsechny postupne za sebou pocuravala - to by snad curala jeste ted) … vsechny je pak vyrvala z te tycinky a pricvakala jeden po druhem na a4 papir a dala do alba „zacinajiciho tehotenstvi“ … toz jsem se zlekla, ze je zde riziko, ze nam muze z toho vseho hrabnout :) … ale musim se ted smat, protoze si nejsem jista poctem nasich budoucich testu a alespon 3 albicek „pocinajiciho“ tehotenstvi, jsme vsechny tak uzasne picle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.2.11 14:33

ja tu maminku chapu, jestli mela za sebou x let neuspesneho snazeni o prirozene otehotneni + posleze treba nekolik zklamani pri ruznych pokusech IVF a pak to najednou vyslo… tak ji mohlo i hrabnout :-D - 100 testu to je fakt sila - takovou kapacitu mocoveho mechyre nemam, ale mozna ze to nenacurala na jeden zatah :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
14.2.11 14:46

taky tu maminku chapu, jsem taky testovaci maniak :oops: nic, ja se loucim, jdu si cist, tak se tu mejte krasne a at se vam pekne cvrcci zahnizduji :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.2.11 14:48

ja taky ficim … konecne bych mohla zacit pracovat :) … tak jeste jednou hnizdeni zdar! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
14.2.11 22:28

Ahoj holky takže to vše v prd… dnes jsem byla na UZ a mám 10 vajíček 6 - 8 a jen jedno dobrý 21 :cry: :cry:
ve středu jdu na odběr a nevím jestli to není zbytečné prý dle DR už nedorostou je to mé 3 IVF a poslední nasalili mi Menopur a co jsem o tom četla tak nikomu moc nezabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
15.2.11 09:13
Blanka S píše:
Ahoj holky takže to vše v prd… dnes jsem byla na UZ a mám 10 vajíček 6 - 8 a jen jedno dobrý 21 :cry: :cry:
ve středu jdu na odběr a nevím jestli to není zbytečné prý dle DR už nedorostou je to mé 3 IVF a poslední nasalili mi Menopur a co jsem o tom četla tak nikomu moc nezabral.

Blani neboj, treba zrovna to jedno bude TO prave! Myslim na Tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ilonka72
15.2.11 09:32

Blani uvař si kontryhelový čaj,mě se zdálo že mi folíky taky pomalu rostou a začala jsem ho pít a za dva dny porostli o několik milimetrů :-D

• Citovat
  • Upravit
1382
15.2.11 11:20

Ahoj Blani, to jsme na tom podobne… mam foliky 10, 12 a 15 mm a par malych, ktery pry nedorostou. V patek uvidime, co z toho bude… Jak psala Ilonka, zkusim pit kontryhelovy caj a uvidi se… Drz se a ver, vazne treba to jedno je to prave. Zitra dej vedet, jak to dopadlo, budu na tebe myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
15.2.11 11:26
Carmen6 píše:
Ahoj Blani, to jsme na tom podobne… mam foliky 10, 12 a 15 mm a par malych, ktery pry nedorostou. V patek uvidime, co z toho bude… Jak psala Ilonka, zkusim pit kontryhelovy caj a uvidi se… Drz se a ver, vazne treba to jedno je to prave. Zitra dej vedet, jak to dopadlo, budu na tebe myslet :hug:

Carmen, vidim, ze jsi z Brna, do ktereho CARu dochazis? Ja jsem dojizdela do Repromedy, fakt zlati tam jsou. Tak taky drzim palec at Ti pekne rostou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
15.2.11 11:34

Ahoj skritku, chodime do Reprofitu. V Repromede jsme zkouseli 1. IVF, ale tady se nam libi daleko vic :-)

Jinak holky, dneska jsem zacala spinit, nevite, co to muze byt? Mam strach, ze se neco podelalo… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
15.2.11 11:38
Carmen6 píše:
Ahoj skritku, chodime do Reprofitu. V Repromede jsme zkouseli 1. IVF, ale tady se nam libi daleko vic :-)Jinak holky, dneska jsem zacala spinit, nevite, co to muze byt? Mam strach, ze se neco podelalo… 8-o

…pry spineni byva, ale radeji bych si zavolala to CARu, to vis, oni Ti poradi nejlepe, at zije Brno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
15.2.11 12:29

Koukam, ze jsme se vdavaly ve stejnym roce :lol: Kde jste meli obrad? Tak v CARu rikali, ze spineni nekdy byva, nic nenormalniho :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
15.2.11 12:47

kontryhel piju od začátku stimulace. Po dohodě s DR.mi vemou ten jeden oplodní a doplatím 10 000,– a v CARU to na pojišťovnu vykazovat nebudou a pojišťovna mi to zaplatí ještě jednou. Jen už nejdu do Pronatalu narazila jsem na DR. Slámovou,která si asi na mně něco hojí,protože zní musím všechno tahat jak z chlupaté deky :pocitac: i to z tím 4 pokusem jsem navrhla já. Kdybych nebyla informovaná z netu tak o to příjdu. Poradíte mi centrum v Praze kde jste spokojeni přemýšlím o Apolináři :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
15.2.11 12:50
skritek Petra píše:
Carmen6 píše:
Ahoj skritku, chodime do Reprofitu. V Repromede jsme zkouseli 1. IVF, ale tady se nam libi daleko vic :-)Jinak holky, dneska jsem zacala spinit, nevite, co to muze byt? Mam strach, ze se neco podelalo… 8-o
…pry spineni byva, ale radeji bych si zavolala to CARu, to vis, oni Ti poradi nejlepe, at zije Brno :)

jinak po 1 IVF jsem špinila taky a může to být i zahnízdělí enbria, alespoň to mi řekl DR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
15.2.11 12:56
Carmen6 píše:
Koukam, ze jsme se vdavaly ve stejnym roce :lol: Kde jste meli obrad? Tak v CARu rikali, ze spineni nekdy byva, nic nenormalniho :dance:

…tak vidis, vse bude v poradku :) … jinak ja nejsem z Brna, ale Prahy, do Repromedy jsme jen dojizdeli :) … a obrad jsme meli na Kostarice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí