IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
11.2.11 16:37

jooo, máš pravdu, já už dnes nevím, co píšu. Samozřejmě jsem myslela Ultrogestan. Clostík se bere orálně, ale s tím jsem problémy neměla. Sem tam nějaký moták, ale hlavně hrozné návaly horka, hlavně večer a v noci. Jinak pohoda.
No tak vidíš, že to dobře dopadlo a to jsi včera říkala, že to na 80% nedáš :potlesk: Tak máš aspoň klidnou hlavu na víkend a můžeš odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
11.2.11 16:38

Ahoj holky, ráda bych se přidala :-) a měla spíš rovnou dotaz :-)
Koukám že už jste všechny trošku dále ale přeci jenom bych chtěla vědět jak to plus mínus chodí na první konzultaci, veškerá vyšetření co se týkají mě mám hotová akorát ten spermiogram by příteli měli v Gennetu dělat, ale byl na něm už dříve a ten mu vyšel perfektní, vím že teď už to třeba tak být nemusí :-) ale i tak by mě zajímalo jak to bude probíhat, když jsme oba v pořádku. Chtěla bych také nejdříve vyzkoušet IUI. :think:
Předem děkuji a všem držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
11.2.11 18:12

Ahoj děvčata, vítám nově příchozí. Dnes mi nebylo dobře tak se hlásím až teď.
Carmen obrovská gratulace ke zkoušce :kytka: - spadnul ti kámen ze strdce co?

Jinak Pajucho první konzultace nic není. Lékař tě vyšetří a popovídá te si o tom jaké možnosti máte a třeba ti naberou krev. Nic se neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
11.2.11 18:19

pajuch: Ahojky :kytka: na prvni konzultaci jsme probirali nase nemoci, alergie, nemoci predku atd. a domluvil se dalsi postup. Jo a jeste UTZ vysetreni, jinak nic. Na prvni konzutaci ti asi reknou, at jdes na horm. profil a partner na spermio a pak se uvidi. Pokud jste oba v poradku, tak nevidim duvod, proc vam neudelat IUI :-) Horm. profil a spermio se obvykle dela znovu, protoze se to muze zmenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
11.2.11 18:22

hrkacka: ahojky :kytka: dekujiii :hug: jj, mam chvilku klidu pred dalsima zkouskama a statnicema :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
11.2.11 18:29

Hrkačka Carmen6 holky děkuji, jj to jsem čekala já jenom že jsem hrozná a pak bych chtěla všechno hned :lol: jediný problém který vlastně mám tak delší cyklus asi tak 35-39 dní tak by mě právě i zajímalo když bude vše o.k i nadále kdy se může začít s tím prvním IUI, vím že vše se dozvím tam, ale jsem ráda za nějaké info :mrgreen: díky díky díky už jsem prostě nedočkavá :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
11.2.11 18:35

Neboj se, dají ti když tak třeba utrogestan aby naplánovali začátek menzes a pak se většinou dává od 2 nebo 3. dne cyklu Clostilbegyt(tabletka) tak na 4-5 dní a pak se chodí 12DC na ultrazvuk aby se zjistilo jak zrají vajíčka a pak se dává injekce na ohlídání ovulace-Ovitrile nebo Pregnyl a pak většinou za 24-40 hodin se jde na IUI :-D Jen se ptej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
11.2.11 18:36

jo a obrň se trpělivostí - stále na něco čekáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
11.2.11 18:46

Jééé děkuji že se můžu ptát :wink: Já právě teď čekám na MS už jsem zase 35 DC a nikde nic, tak si právě říkám bůh ví kdy dostanu další :nevim: ale jak píšeš třeba to nějak tím Utrogestanem naplánují :-D no právě toho čekání se bojím to úplně nenávidím, já vím že mi stejně nic jiného nezbyde ale i tak :-( a je pravda že když to třeba nevyjde musí se čekat ty 3 měsíce do dalšího pokusu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
11.2.11 18:58

8-) Taky nesnáším čekání 8-) Já mám problémy že nemenstruuju a tak mi vždycky dala třeba od 18 dne utrouš na 10 dní a pak jsem do 2 dnů dostala menzes. No a neboj IUI se nechá dělat každý měsíc jen by tě měli vždy zkontrolovat jestli se ti třeba neudělala cysta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
11.2.11 19:05

Tak to jsem ráda, ale říkala jsem si že zkusím tak IUI tak dvakrát kdyby to nevyšlo a pak to IVF… no uvidíme realita pak může být jiná :-)
A ty už jsi nějaké IUI podstoupila??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
11.2.11 19:27

Já mám za sebou 3 IUI a pokusy jeden selhal protože jsem měla cystu,další protože jsme nezvládly odevzdat spermijky a poslední - nereagovala jsem na Clostík. Tak jsme se dohodli, že toho bylo dost a zkusíme IVF :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
11.2.11 19:31

Tak to jo, právě proto chci taky zkusit tak dvě možná i ty 3 :wink: Tak to ti držím moc palečky aby to už konečně vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
11.2.11 19:43

Děkuju i tobě přeju hodně štěsíčka tpělivosti a kdyby si potřebovala tak se klíďo ptej. Páčko :mavam: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
11.2.11 19:46

Ok díky určitě :-) pa pa a hezký víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí