IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5323
8.2.12 13:42

holky, když si tak vzpomenu na své čekání na testíky či menzes… tak mi tak mrzí, když napíšete, že to nevyšlo :(
ale jste silné, jinak byste ani nemohly podstoupit to, co do teď, takže vím, že to nevzdáte :hug:

počítám, že ještě pár dní budu v obraze co se tu děje a pak bude asi odmlka, ale :D pak budou jistě nové dobré zprávy :andel: moc vám to přeji! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
8.2.12 13:52

Memi, jsi nase velka inspirace :) … drz se, holka! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
8.2.12 14:24

držím Peti - veškerého nábytku, futer a zdí, kolem kterých chodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
8.2.12 14:36

si myslim, bobatko … vubec obdiv, ze jeste chodis :) .. ja uz bych jen lezela jako hrosik a nehybala se :) … kdy mas termin, vlastne? vzdyt uz to musi byt cobydup, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
8.2.12 14:45

no ono se tom chůzí nazvat nedá :mrgreen: mám strašné bolesti (asi) kyčlí, ale jako zezadu pod zádama - blbě se to vysvětluje :) takže se doslova kolébám jako kachna a ještě u toho knučim bolestí :P
to si teprv člověk uvědomí, jaké má stěstí, že je normálně zdravý a funguje mu pohybové ustrojí :andel: nemít totiž v baráku výtah, tak skutečně schody nezvládnu!

Peti holky se narodí nejspíš 20.2., to je druhý termín na plánovaného císaře, tak doufám, že těch 12 dní ještě vydržíme :srdce: pro mě budou dlouhé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
8.2.12 14:51

Joj, Marki, tak preji, at tech 12 dni utece jak nic … at uz je to za Tebou a holcicky s vama, opatruj se, kocenko, bude to slaaaaaava! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
8.2.12 15:02

děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
11.2.12 14:10

memko, at ti to rychle utika, uz jen par dni a uvidis svoje holcicky :srdce:

Peti, ja uz jsem tak nejak otupela, uz bych snesla snad vsecko… Dokonce se moje mati nabidla, ze nam to mimi odnosi…coz ale neproslo v CARu. Dalsi postup nam vymysleli takovy, ze za mesic pujdu na hysteroskopii a za dalsi cca 2 mesice nam tam soupnou darovany embryo - ale ne rozmrazene, ale pekne cerstve. Takze to je takova nase posledni nadeje… Jinak na socialce jsme uz byli a pani je docela prijemna, dostali jsme stos formularu, tak je postupne vyrizujem, at tu zadost muzem co nejdriv podat. Peti, a proc vy az v breznu, ma to nejaky spesl duvod? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.12 15:58

Carmen, jsi sikule, ze sis uz formulare vybehala :) .. jo, brezen ma specialni duvod, protoze budu v Praze :) .. jinak jsme mimo CR, tak jen proto, vis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
11.2.12 22:12

Ahoj děvčata. Už jsme doma z porodnice. Lucinka se narodila v neděli 5.2.2012.
Váha 3380g a délka 50cm. Obě jsme zdravé a přejem Vám aby jste taky rychle všechny těhulkovaly.
Memko - ty už to máš taky za pár tak myslím taky na tebe a držím palečky.
Přikládám fotečky, napustila jsem do nich těhu bacilky. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
11.2.12 22:22

Teď jsem Vás dočetla, porod jsem měla pohodový jen na konci se mi stratily kontrakce, tak vytlačit Lucinka byla fuška. Ale jinak byl porod rychlý. Ráno v 7:15 mi praskla voda ale bolesti jsem žádné neměla. Ty začali až po třech hodinách v porodnici a po dalších 4 hodinách byla Lucka venku a to jsem poslední hodinu neměla kontrakce, takže jsme jen čekaly až jsem se rozhodla tlačit i bez nich. Peťulka doslala SMS až večer protože jsem zjistila že mi zůstala neodeslaná, tak jsem ji musela posílat znovu.
Už jsem na všechno zapoměla a klidně bych sidala ten porod znovu.
Teď si Lucinka zvyká na trávení mlíčka, tak jen papkáme, kakáme a spinkáme. Všechno dookola. Kojím někdy i na třikrát po hodině, tak mi to zabere skutečně hodně času. Ale jsem šťastná a přeji to i Vám.
Hlavně to nevzdávejte a vydržte. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.2.12 09:45

Mirunko, Ty jsi uzasna proste!!! Je super, ze se Ti dari bez problemu kojit, jste sikulky obe dve!!! … joj, mam z vas radost … a vazne, jsi velka podpora s tim, ze i nam to jednou vyjde, tak proste nesmime ztratit trpelivost a zkouset a zkouset a jednou nam to vyjde jako vam :)

Opatruj se a pozdravuj rodinku a hlavne na nas nezapomen a nekdy v prubehu kojeni nam pisni, jak to zvladate a jak prospivate! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
12.2.12 19:40

jůů, Lucinka je krásná :* a gratuluji k super porodu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
22.2.12 17:08

Ahoj Miri, gratuluji - Lucinka je moc hezoucka :kytka:

Memko, o tech bolestech mi povidej - ja chodim jak kacena od Vanoc a Ty se dvema zazraky v brisku to musis mit jeste horsi - tak snad to nejak doklepeme, mamco :-)

U nas celkem nic noveho - je to kluk jak buk - budeme mu rikat Tomasek a snad porodime driv nez toho 20/27.3. nebo me budou muset i na WC za chvilku tahat trakarem :-) neb jsme uspesne prekonali +20kg do brezna to musime vydrzet a pak hura na to - snad to zmakneme tak jak Mirka :-) i kdyz my uz ted mame skoro 3 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
22.2.12 17:12

Holky, ono se to asi lehce rekne - ale zatnete zoubky, ono se MUSI usmat stesti i na vas… ja jsem si rikala, ze svet je nespravedlivy a to cekani na // me strasne zmenilo, hodne jsem zestarla a snad i zmoudrela… no co preji vam aby jste nemusely cekat tak dlouho a zustaly porad usmevavymi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí