IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
4.1.12 15:13

Miri - ja to mam jeste za deset tydnu a uz taky nespim - boli me cely clovek - no holt tam bude muset do brezna maly vydrzet - zato tobe se uz muze narodit - tak neves hlavu. Soucitim s tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
5.1.12 11:38

Ahojky devcata :mavam:
Po dlouhe dobe se zase hlasim… Vsem tehulkach veeeelka gratulace a Kriste jeste vetsi k narozeni miminka :palec: Koukam, ze vas to, holky, taky za chvilicku ceka, moc vam to preju, az konecne uvidite toho sveho vytouzeneho broucka/broucky :D Mno a nam zbylym se snad taky nekdy zadari..... Jinak u me zadna zmena, akorat porad nejake zdr. problemy, zanet mocaku, ledvin atd atd. Ted cekame, az se mi spusti MS a pujdem do 7. IVF (darovane embryo), tak snad uz… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
5.1.12 11:41

Jezis, uplne jsem vam zapomnela napsat nasi novinku, ja hlava derava!! Misto miminka jsme si koncem rijna poridili kotatko :srdce: Je to takove nase miminko a plysacek, fakt uzasny, je to nase nejvetsi stesticko :kytka: a v unoru si jdem pro druhe :srdce: jsou to sestricky, ze dvou vrhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.12 13:41

Fanoušek :-)

Tak další pokus :?
Carmen, je mi líto,že jsi byla zase nemocná,ale jak se říká,všechno zlé je k něčemu dobré :mrgreen: ,tak snad už sis to marodění vybrala a konečně se zadaří, držím ti pěsti pro štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
5.1.12 16:25

ahoj carmen, jůůů, tak to budeme zase celé prožívat s tebou… :hug: :srdce: :andel: tak jsem zvědavá, jestli to stihnete, než odrodím :lol:

kristo šikulka! fotečky krásné, malej je roztomilej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
5.1.12 18:51

Kristy, moc krasne mimi :pankac: :D

memko, to jsem taky zvedava… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 07:36

Hojte,

Kristi je krásný, kolem mne je teď plno mimi do 2 měs. tak se mám na co kukat, jak jsou to krásné užlíčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.1.12 07:39

O lidské povaze
Když se ptali Dalajlámy, co ho na lidech nejvíc překvapuje,
odpověděl: " Samotní lidé„.
Protože obětují zdraví, aby vydělali peníze, potom obětují peníze,
aby znovu získali zdraví, potom se tak znepokojují minulostí
a budoucností, že si neužívají přítomnosti, a…
tak nežijí ani v přítomnosti ani v budoucnosti.
A žijí tak, jakoby neměli nikdy zemřít a potom zemřou
bez toho, aby předtím žili.“

Moc se mi to líbilo, tak Vám také posílám k zamyšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
25.1.12 07:27

Zdravím všechny,

tu se to nějak nehýbe, kde všeci jste? :-)
Jinak jsme se s manžou rozhodli zpříjemnit si čekání na jaro a v PO jdem na IUI, tak uvidíme co se z toho vyklube… 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.1.12 12:12

Ahoj Pandi a vsechny holcinky.

Kristi, maly je rozkosny, pekne jste si ho ukuchtili, je to nadherne stvorenicko - dava Ti v noci moznost se i trosku vyspat, je to hodne miminko?

Memko, Ty vis, myslime na Tebe mooooc a drzime vsechny palce at to mate brzy zdarne za sebou a princezny v poradku doma!

Carmen, hooooodne stesticka, nas to ceka az v lete, takze se zatim porad snazim jen tak po prirodnu, tak tady budeme nervovat s Tebou poradne :)

Mirus, jak Ty, vzdyt Ty mas v unoru termin s Lucinkou, ne? Jak se vam, holky, vede?

Pandi, tak Tobe samo taky moc stesti, kdo vis, treba zrovna UIU vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
26.1.12 16:21

Ahoj holky, tak hlasim, ze dnes probehl KET, hatchujici blastocysta, byla nadherna, tak snad uz to vyjde… 8)
A co vy, tady je nejak ticho…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
26.1.12 16:28

Joj, devce, to je nadhera, tak drzim palec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
26.1.12 17:31

Carmen, to je překrásná zpráva. Držím pěstičky a nepouším. Těším se na //. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
27.1.12 14:48

Holcinky, objevila jsem fajn online kramek na secondhand veci pro male, veci jako nove za par kacek

http://www.babykramek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
28.1.12 10:29
Carmen6 píše:
Ahoj holky, tak hlasim, ze dnes probehl KET, hatchujici blastocysta, byla nadherna, tak snad uz to vyjde… 8)
A co vy, tady je nejak ticho…?

Ähoj Carmen tak to ti držím pěstičky na // a :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí