Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Miri - ja to mam jeste za deset tydnu a uz taky nespim - boli me cely clovek - no holt tam bude muset do brezna maly vydrzet - zato tobe se uz muze narodit - tak neves hlavu. Soucitim s tebou ![]()
Ahojky devcata ![]()
Po dlouhe dobe se zase hlasim… Vsem tehulkach veeeelka gratulace a Kriste jeste vetsi k narozeni miminka
Koukam, ze vas to, holky, taky za chvilicku ceka, moc vam to preju, az konecne uvidite toho sveho vytouzeneho broucka/broucky
Mno a nam zbylym se snad taky nekdy zadari..... Jinak u me zadna zmena, akorat porad nejake zdr. problemy, zanet mocaku, ledvin atd atd. Ted cekame, az se mi spusti MS a pujdem do 7. IVF (darovane embryo), tak snad uz… ![]()
Jezis, uplne jsem vam zapomnela napsat nasi novinku, ja hlava derava!! Misto miminka jsme si koncem rijna poridili kotatko
Je to takove nase miminko a plysacek, fakt uzasny, je to nase nejvetsi stesticko
a v unoru si jdem pro druhe
jsou to sestricky, ze dvou vrhu ![]()
Tak další pokus ![]()
Carmen, je mi líto,že jsi byla zase nemocná,ale jak se říká,všechno zlé je k něčemu dobré
,tak snad už sis to marodění vybrala a konečně se zadaří, držím ti pěsti pro štěstí ![]()
ahoj carmen, jůůů, tak to budeme zase celé prožívat s tebou…
tak jsem zvědavá, jestli to stihnete, než odrodím ![]()
kristo šikulka! fotečky krásné, malej je roztomilej ![]()
Hojte,
Kristi je krásný, kolem mne je teď plno mimi do 2 měs. tak se mám na co kukat, jak jsou to krásné užlíčky…
O lidské povaze
Když se ptali Dalajlámy, co ho na lidech nejvíc překvapuje,
odpověděl: " Samotní lidé„.
Protože obětují zdraví, aby vydělali peníze, potom obětují peníze,
aby znovu získali zdraví, potom se tak znepokojují minulostí
a budoucností, že si neužívají přítomnosti, a…
tak nežijí ani v přítomnosti ani v budoucnosti.
A žijí tak, jakoby neměli nikdy zemřít a potom zemřou
bez toho, aby předtím žili.“
Moc se mi to líbilo, tak Vám také posílám k zamyšlení.
Zdravím všechny,
tu se to nějak nehýbe, kde všeci jste? ![]()
Jinak jsme se s manžou rozhodli zpříjemnit si čekání na jaro a v PO jdem na IUI, tak uvidíme co se z toho vyklube…
![]()
Ahoj Pandi a vsechny holcinky.
Kristi, maly je rozkosny, pekne jste si ho ukuchtili, je to nadherne stvorenicko - dava Ti v noci moznost se i trosku vyspat, je to hodne miminko?
Memko, Ty vis, myslime na Tebe mooooc a drzime vsechny palce at to mate brzy zdarne za sebou a princezny v poradku doma!
Carmen, hooooodne stesticka, nas to ceka az v lete, takze se zatim porad snazim jen tak po prirodnu, tak tady budeme nervovat s Tebou poradne ![]()
Mirus, jak Ty, vzdyt Ty mas v unoru termin s Lucinkou, ne? Jak se vam, holky, vede?
Pandi, tak Tobe samo taky moc stesti, kdo vis, treba zrovna UIU vyjde!
Ahoj holky, tak hlasim, ze dnes probehl KET, hatchujici blastocysta, byla nadherna, tak snad uz to vyjde… ![]()
A co vy, tady je nejak ticho…?
Carmen, to je překrásná zpráva. Držím pěstičky a nepouším. Těším se na //.
![]()
Holcinky, objevila jsem fajn online kramek na secondhand veci pro male, veci jako nove za par kacek
Carmen6 píše:
Ahoj holky, tak hlasim, ze dnes probehl KET, hatchujici blastocysta, byla nadherna, tak snad uz to vyjde…
A co vy, tady je nejak ticho…?
Ähoj Carmen tak to ti držím pěstičky na // a ![]()