IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
8.11.11 21:04

Kristy, to je nádhera, že budeme mít v naší diskuzi už mininko. Je to důkaz, že to všechno stálo za to. Hlavně ať se dobře daří i nadále. :hug: :hug: :hug:
Holky, já mám těhotenskou cukrovku, tak se teď učím jak zvládat dietu, ale nějak to vydržím. :nevim: Pro to moje tak dlouho očekávané miminko. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
8.11.11 21:26

Joj, Mirunko, to je mi lito, ze mas cukrovku :( … ale jsi sikovna holka, zvladnes to urcite hrave a mala taky, drzte se, holky nase, uz to mate za par :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
8.11.11 23:02

Mafi ahoooj :mavam: jako tank myslím ve smyslu, že to břiško je fakt mazec :lol: roste jak z vody a už mi nedovoluje moc se hýbat a bohužel mi chytla hrozná bolest do kyčlí (asi jak se rozšiřují) a při pohybu to je až nesnesitelný, takže chodím jak kachna :mrgreen:

no Mirko, takže v těch těhu následcích nejsi sama :hug: jejda, já mám ten test 23.11., tak jsem na sebe zvědavá :think: sladký by mi nechybělo, ale třeba ovoce strašně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
9.11.11 21:53

Ahoj holky, vsechny vas zdravim :kytka:

1985 - mas muj obdiv - jako darkyne uz vis co te ceka… A z tech vysetreni - na prvnim se jen tak jukli, jak to vypada s cyklem a jak roste „nanabuzene“ vajicko (ja jsem mela ovu i normalni cyklus - manzel horsi sperma), na dalsim mi zkouseli jestli projde ten jejich „pristroj“ na ET. Stejne to pak pri ET spletli a nedali mi tu hodne ohebnou hadicku :nevim: Urcite ti budeme drzit pesticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.11.11 19:27

Ahoj Holky,

po dlouhé odmlce se kukám a píši..

Kristi je tak to už máš za pár,tak se holka drž, výsledek bude stát zato :pankac:

1.11. se mé švagrové narodila holčička, tak jsme zapíjeli a zapíjeli a s celou rodinou slavili, naposledy v pátek jsem se byla na ni juknout a je to nádherná holčička, taková malá žížalka, moc se těším, až se zde budou množit fotečky těch malých klubíček…

Nemůžu se dočkati až budu jako tetka vozit :lol:

Jinak u mne nic nového, do příštího jara to necháváme na přírodě a užíváme si, nervů bylo dosti..
O víkendu s chlopkem absolvujem vyhlídkový let, ještě jsem neletěla, tak se těším i bojím zároveň…

Dneškem se zmima pěkně přiblížila, co? Tak popíjím svařáček a čekám na manžu, snad už dorazí, tak všechny zdravím a držtese a rozdělujte v pohodě :palec:

Nemám ráda zimu :pocitac: , těším se na jaro

Páček holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.11 19:19

Čaute holky, tak jak bojujete? Mirko, jak zvládáš dietu? A to jako máš už po celou dobu těhu?
A co vy ostatní? Jak se vám těhotní?
A co nové pokusy a výsledky, hmmm?? Jsem prostě baba zvědavá :oops: , no.
Moc na vás všechny myslím, držte se!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
20.11.11 01:29

Ahoj Kristýnko, hlavně si nám nenapsala jak se ti daří. Tak nám prosím podej zprávu.
Dietu zvládám hrozně - to co můžu jíst na to nemám chuť a zvedá se mi z toho žaludek a na co mám chuť to zase nemůžu - takže s tím bojuji. Už jsem zhubla 1,5 kg. Dietu držím třetí týden a budu ji muset držet až do porodu. :roll: :roll: :roll: Ach jo.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
21.11.11 12:23

Ahoj holky,

Mirko, mohla bys prosim napsat jestli jsi mela nejake priznaky, nebo jestli na to prisli az tim testem na cukrovku? Ja strasne rychle pribiram a tak mi vyhrozuji, ze ji muzu mit taky - na test pujdu az nekdy zacatkem prosince. Nejak si to nedokazu predstavit - v zivote jsem nedrzela dietu a na nejake vazeni potravin a prebirani tohle jo a tohle ne - nebo nedej boze inzulin… No preji Ti pevne nervy - jeste, ze to mas uz za par…

Jinak vice info na http://www.tehotenskacukrovka.cz/…port/html/36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
21.11.11 15:35

Steňátko, příznaky jsem neměla, zjistili mi to až na tom testu. Ale já jsem ji měla už před dvaceti lety u prvního těhu. U druhého se mi to vyhnulo a teď ji mám opět. Já ani moc nepřibírám. Od poslední MS jsem přibrala 5 kilo, od kdy mám těhu průkazku jen 2,2 kg. Už jsem si tak nějak ošahala kolik a čeho můžu sníst tak s tím bojuju. Já jsem hrozně na sladké a to nemůžu. Šidím to ale koláčem z listového těsta z TESCA, je plněný jen kakaem s cukrem ale toho je tam malinko a těsto a navrchu nemá žádný cukr tak aspoň něco. A jogurty mi dovolili jen ty bez cukru ale z těch se mi zvedá žaludek, takže jím normálně ty sladké. Mám odzkoušené kostíky - bez těch lentilek nejsou moc sladké. A lentilky papá manžílek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
21.11.11 15:53

Miri, tak to ja nastesti moc sladke nemusim ;-) ale horsi je to s temi mlecnymi vyrobky - denne toho snim opravdu hodne a taky mam moc rada ovoce (ktere se taky moc nesmi), sladit sladim akorat medem, ale ten se taky nemuze… ale ted jsem objevila docela dobre caje, ktere se ani sladit nemusi - napr. tehotensky od lerros.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
21.11.11 21:44

No vidíš a to já čajíky nesladím žádné. Ale to je jediné co normálně nesladím. Ono to nejsou jen mléčné výrobky, omezené množství je i chleba a příloh k obědu, takže jen malé dávky. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
22.11.11 12:46

holky holky, zítra jdu na test na cukrovku a děsí mě vaše příspěvky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
23.11.11 12:02

Holky, pekne mi hrabka v te moji hlave dubove .. ja tenhleten prispevek napsala do jine diskuze - jeste ze memka je v obou, tak me usmernila, ze tam zadnou Mirus nemame, ze Mirus je prece tady :) :) :)

… Mirus, jsi chuda s tou cukrovkou, vazne, ale uz to mas za par a Lucinka bude s vama a Ty se vesele muzes pustit do lednicky :)

Marki, Tobe drzim palec, at test na cukrovku dobre dopadne!

Posilam vam trosku slunicka a francouzskych Alp, tady nikde zadny snih, jen porad to slunce pali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabča212
24.11.11 10:32
mirkaaa456 píše:
Steňátko, příznaky jsem neměla, zjistili mi to až na tom testu. Ale já jsem ji měla už před dvaceti lety u prvního těhu. U druhého se mi to vyhnulo a teď ji mám opět. Já ani moc nepřibírám. Od poslední MS jsem přibrala 5 kilo, od kdy mám těhu průkazku jen 2,2 kg. Už jsem si tak nějak ošahala kolik a čeho můžu sníst tak s tím bojuju. Já jsem hrozně na sladké a to nemůžu. Šidím to ale koláčem z listového těsta z TESCA, je plněný jen kakaem s cukrem ale toho je tam malinko a těsto a navrchu nemá žádný cukr tak aspoň něco. A jogurty mi dovolili jen ty bez cukru ale z těch se mi zvedá žaludek, takže jím normálně ty sladké. Mám odzkoušené kostíky - bez těch lentilek nejsou moc sladké. A lentilky papá manžílek. :palec:

A které? Skittles? :)

• Citovat
  • Upravit
1268
24.11.11 23:41

Ne, ne - já jím jogurty Kostíky a u toho jsou lentilky - ty pak dávám mojí drahé polovičce když já nemůžu sladké. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí