Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak pa pa - my se jdeme napapat
pozdravuj manzilka a vysvetli mu, ze sem tam vecicka na mimi je prospesna pro tve dusevni zdravi ![]()
Ahojky holky
, tak co je nového? Koukám, že se to tu nějak zaseklo nebo co? ![]()
ahoj kristo
jj, moc už se tady neklábosí.. jak se máš ty? v jakém jsi vlastně týdnu?? nemáš už teď někdy v listopadu termín náhodou? ![]()
Ahoj děvčata, taky koukám že to tu teď nějak utichlo. Zdravím všechny co se ještě snaží a nebo už čekají
![]()
Caute prdelky,
kdyz nas ta prace na mimi hrozne zamestnava a tak na nejake emimi neni caaaaaas ![]()
Jak se mame? Jak rostou pupicky?
Kristi, vzdyt tu uz mas, holka, rodiiiiiit! Tak at vse dobre dopadne ![]()
Ahoj holky:-)Muzu?dnes sem byla u lekare dal mi pozvanku na IVF,snazime se o miminko,pritel ma spermiogram v poradku uplne:-) ale nedari se:-(CHci se zeptat 21.11 tam mame jit,co se bude dit?jak dlouho to vse bude trvat?jdu na kliniku kde sem dvakrat uz darovala vajicka,takze by tam meli mit vse moje vysetreni…Dekuju moc a nezlobte se ze sem se vtelila:-)))blahopreju maminkam:-)
Jo, jo holky moje, ode dneška za 14 dní máme 1.termín, tak uvidíme.Už se celkem těším, protože některé dny jsou kritické - připadám si jak tank a spousta věcí mi trvá dýl než obvykle…,ale jsem šťastná
Věcičky, postýlku i tašku do porodnice už mám nachystanou, takže teď už nás čeká jen tam AKCE z které mám obavu, tak jsem se vám trošku vypsala a teď vy, hm?? ![]()
Miry, Memko, jak se daří vám?
1985 -u nás byla 1.návštěva jen domluva, co by mohlo a jak na tom jsme, pak bylo vyšetření a pak už se to liší asi dle dané situace. Drž se!!!
Joj, Kristi, to je fiiiiiicak
… tak hlavne, at vam to jen a jen dobre dopadne!! ![]()
Kristo, já si to myslela
to už je za chvilku..
no za sebe, já si přijdu jako tank už teď, nepohyblivá a vše mi bolí
ale taky se na ty naše bobinky moooc těším! „závidím“, že už to budeš mít za sebou ![]()
Ahoj holky
to je fajn, že o sobě dáváte vědět ![]()
Kristi držím pěsti a neboj všechno dobře dopadne, zvládly to jiný holky, zvládneš to taky a po tom všem, co máme za sebou, levou zadní
mám radost, že píšeš, že jsi šťasná
![]()
U nás je teď klid a odpočinek od všech ovulací, inseminací a plánování IVF. Zkoušíme se dát víc do klidu a nabrat síly na eventuelní další pokus ![]()
Memko určitě nejsi jako tank, podle poslední fotky jsi kočka a štíhlounká jen s rostoucím bříškem ![]()
Jak se máte ostatní?
1985 vůbec nevím, co se dělá za vyšetření před odběrem vajíček, takže nedokážu říct, jestli a co Ti ještě budou dělat, ale klobouk dolů, že jsi darovala vajíčka, to je od Tebe moc pěkný…a teď Ti nemůžou dát ty Tvoje, ať nemusíš podstupovat celou tu hormonální sérii ![]()
Mafinna píše:
Ahoj holkyto je fajn, že o sobě dáváte vědět
Kristi držím pěsti a neboj všechno dobře dopadne, zvládly to jiný holky, zvládneš to taky a po tom všem, co máme za sebou, levou zadnímám radost, že píšeš, že jsi šťasná
![]()
U nás je teď klid a odpočinek od všech ovulací, inseminací a plánování IVF. Zkoušíme se dát víc do klidu a nabrat síly na eventuelní další pokus
Memko určitě nejsi jako tank, podle poslední fotky jsi kočka a štíhlounká jen s rostoucím bříškem
Jak se máte ostatní?
1985 vůbec nevím, co se dělá za vyšetření před odběrem vajíček, takže nedokážu říct, jestli a co Ti ještě budou dělat, ale klobouk dolů, že jsi darovala vajíčka, to je od Tebe moc pěkný…a teď Ti nemůžou dát ty Tvoje, ať nemusíš podstupovat celou tu hormonální sérii
nemuzou asi
musim to podstoupit znovu
Neboj, myslím, že by v tom neměl být rozdíl…už ví, jak reaguješ, takže to ber tak, že teď to bude pro i s tou příjemnou částí a to přenosem embrya
pak už jen budemem držet pěsti ![]()
Mafinna píše:
Neboj, myslím, že by v tom neměl být rozdíl…už ví, jak reaguješ, takže to ber tak, že teď to bude pro i s tou příjemnou částí a to přenosem embryapak už jen budemem držet pěsti
dekuju moc:-)maji tam uz moje vsechny vysetreni tudiz byto melo byt rychle:-)pritel ma taky hotovy spermiogram,a na genetiku jde zitra takze do 21.11 nez tam nakracime uz budeme mit vysetreni sebou:-)moc si preju aby se to nak uz hnulo:-) to cekani je nehorazny:-)))