IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
20.10.11 18:30

Tak pa pa - my se jdeme napapat :-) pozdravuj manzilka a vysvetli mu, ze sem tam vecicka na mimi je prospesna pro tve dusevni zdravi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.11 19:51

Ahojky holky :mavam: , tak co je nového? Koukám, že se to tu nějak zaseklo nebo co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
5.11.11 12:06

ahoj kristo :mavam: jj, moc už se tady neklábosí.. jak se máš ty? v jakém jsi vlastně týdnu?? nemáš už teď někdy v listopadu termín náhodou? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
6.11.11 18:32

Ahoj děvčata, taky koukám že to tu teď nějak utichlo. Zdravím všechny co se ještě snaží a nebo už čekají :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
6.11.11 18:41

ahoj Mirko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
6.11.11 19:34
memka píše:
ahoj Mirko :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
7.11.11 08:53

Caute prdelky,

kdyz nas ta prace na mimi hrozne zamestnava a tak na nejake emimi neni caaaaaas :mrgreen:

Jak se mame? Jak rostou pupicky?

Kristi, vzdyt tu uz mas, holka, rodiiiiiit! Tak at vse dobre dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
7.11.11 22:18

Ahoj holky:-)Muzu?dnes sem byla u lekare dal mi pozvanku na IVF,snazime se o miminko,pritel ma spermiogram v poradku uplne:-) ale nedari se:-(CHci se zeptat 21.11 tam mame jit,co se bude dit?jak dlouho to vse bude trvat?jdu na kliniku kde sem dvakrat uz darovala vajicka,takze by tam meli mit vse moje vysetreni…Dekuju moc a nezlobte se ze sem se vtelila:-)))blahopreju maminkam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.11 18:01

Jo, jo holky moje, ode dneška za 14 dní máme 1.termín, tak uvidíme.Už se celkem těším, protože některé dny jsou kritické - připadám si jak tank a spousta věcí mi trvá dýl než obvykle…,ale jsem šťastná :-) Věcičky, postýlku i tašku do porodnice už mám nachystanou, takže teď už nás čeká jen tam AKCE z které mám obavu, tak jsem se vám trošku vypsala a teď vy, hm?? :pankac:
Miry, Memko, jak se daří vám?
1985 -u nás byla 1.návštěva jen domluva, co by mohlo a jak na tom jsme, pak bylo vyšetření a pak už se to liší asi dle dané situace. Drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
8.11.11 18:09

Joj, Kristi, to je fiiiiiicak :) … tak hlavne, at vam to jen a jen dobre dopadne!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
8.11.11 18:54

Kristo, já si to myslela :dance: :hug: to už je za chvilku..

no za sebe, já si přijdu jako tank už teď, nepohyblivá a vše mi bolí :zed: ale taky se na ty naše bobinky moooc těším! „závidím“, že už to budeš mít za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.11.11 19:42

Ahoj holky :mavam: to je fajn, že o sobě dáváte vědět :dance:
Kristi držím pěsti a neboj všechno dobře dopadne, zvládly to jiný holky, zvládneš to taky a po tom všem, co máme za sebou, levou zadní :wink: mám radost, že píšeš, že jsi šťasná :-) :palec:
U nás je teď klid a odpočinek od všech ovulací, inseminací a plánování IVF. Zkoušíme se dát víc do klidu a nabrat síly na eventuelní další pokus :srdce:
Memko určitě nejsi jako tank, podle poslední fotky jsi kočka a štíhlounká jen s rostoucím bříškem :lol:
Jak se máte ostatní?
1985 vůbec nevím, co se dělá za vyšetření před odběrem vajíček, takže nedokážu říct, jestli a co Ti ještě budou dělat, ale klobouk dolů, že jsi darovala vajíčka, to je od Tebe moc pěkný…a teď Ti nemůžou dát ty Tvoje, ať nemusíš podstupovat celou tu hormonální sérii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
8.11.11 19:46
Mafinna píše:
Ahoj holky :mavam: to je fajn, že o sobě dáváte vědět :dance:
Kristi držím pěsti a neboj všechno dobře dopadne, zvládly to jiný holky, zvládneš to taky a po tom všem, co máme za sebou, levou zadní :wink: mám radost, že píšeš, že jsi šťasná :-) :palec:
U nás je teď klid a odpočinek od všech ovulací, inseminací a plánování IVF. Zkoušíme se dát víc do klidu a nabrat síly na eventuelní další pokus :srdce:
Memko určitě nejsi jako tank, podle poslední fotky jsi kočka a štíhlounká jen s rostoucím bříškem :lol:
Jak se máte ostatní?
1985 vůbec nevím, co se dělá za vyšetření před odběrem vajíček, takže nedokážu říct, jestli a co Ti ještě budou dělat, ale klobouk dolů, že jsi darovala vajíčka, to je od Tebe moc pěkný…a teď Ti nemůžou dát ty Tvoje, ať nemusíš podstupovat celou tu hormonální sérii :-)

nemuzou asi :-(musim to podstoupit znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.11.11 19:55

Neboj, myslím, že by v tom neměl být rozdíl…už ví, jak reaguješ, takže to ber tak, že teď to bude pro i s tou příjemnou částí a to přenosem embrya :wink: pak už jen budemem držet pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
8.11.11 20:10
Mafinna píše:
Neboj, myslím, že by v tom neměl být rozdíl…už ví, jak reaguješ, takže to ber tak, že teď to bude pro i s tou příjemnou částí a to přenosem embrya :wink: pak už jen budemem držet pěsti :palec:

dekuju moc:-)maji tam uz moje vsechny vysetreni tudiz byto melo byt rychle:-)pritel ma taky hotovy spermiogram,a na genetiku jde zitra takze do 21.11 nez tam nakracime uz budeme mit vysetreni sebou:-)moc si preju aby se to nak uz hnulo:-) to cekani je nehorazny:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí