Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no, ono je to pravda, me to taky vice hladi na dusi nez ze trapi, kdyz si prohlizim ty pidi vecicky. Kdyz jsme byli po nasem prvnim KETu, tak jsem si sla „za odmenu“ koupit neco, neutralni barvu, takove krasne zelene dupacky ve sleve a fakt nadherne, mela jsem je pak doma na kline, byly tak droboucke … kdyz se nepovedlo, tak jsem si je vytahla a bylo mi hezky, ne smutno, proste jsem si rikala, ze jednou ty dupacky nejake to ditko na sobe mit proste bude ![]()
PS a taky jsem si na miminko setrila - kazdy mesic jsem si davala 2tis. bokem „do obalky“ a diky tomu jsem si ted mohla dovolit koupit pomerne drahou autosedacku a mam nasetreno na postylku + spinkani. Proste se nespoleham na to co dostaneme - to nikdy nemuzes vedet dopredu a zjistila jsem, ze v dnesni dobe neni problem nic prodat kor kdyz to poridis o 20 ale i 50% levneji nez je puvodni cena a je to nove…
Peti to je presne ten pocit - diky tem vecickam jsem porad verila, ze to jednou proste vyjit MUSI. Prece je nejake nase detatko vynosit MUSI
a vidis nakonec ho mame prirozene a to nam v unoru (pekny darecek k narozeninam) rekli, ze sami mit miminko nemuzeme…
Vidis, priroda si nakonec vzdy poradi a kdyz ne, tak jsou tu jine zpusoby, jak mit cipiska, ze jo, takze se ty veci proste jednou sejdou
… tak ja asi pristi tyden vyrazim na prvni pidi nakupek
![]()
Tak sem hod nejakou fotecku te vybavy .. jeste ale nevite pohlavi, vite?
.. tak vybavicka je zatim, pocitam, neutralni, co? ![]()
Peti, vybavicka neutralni neni
nesnasim ruzovou a tak i kdyby to byla holcicka, tak ma smulu
Chvilku pockej a neco sem soupnu jen to stahnu z mobilu…
fakt ani kousek ruzove? do kdyz ji ale princezna bude chtit? ![]()
tak ma smulu a pevne verim, ze to bude kluk - proste nevim jak si hrat s holcickou
ja vyrostla s klukama, takze akcni hry a bunkry, skladacky a stavebnice, praky, autodrahy…
zrovna nedavno byla v TV reklama na nove LEGO CITY a ja se nad tim rozplyvala jak mala… manzel se mi desne smal… a taky ten vrtulnik na dalkove ovladani…
muj prvni oblecek
je z C&A - kupovala jsem za necele 200 CZK a puvodni cena byla skoro 700 CZK - ten me privedl na napad porizovat vybavicku takhle postupne a „vyhodneji“
kraaaasne, ale fakt klucici
, toz to vypada, ze to bude muset byt opravdu klucina
… uz mate jmeno?
No jmena mam vybrana ja - ale jeste se nevyjadril tatinek… Tomasek nebo Gabriela
To nakupovani dopredu ma jen jednu nevyhodu - tohle bude asi jedina vecicka kterou neunosime - je to prilis mala velikost a myslim si, ze v kvetnu jeste nebude tak teplo - jedine „na doma“
Peti, chlapi MUDr. + manzel si byli jisti uz ve 13. tydnu na tom screeningu - pry jsem slepa - takze kluk - ale ja jsem si rikala, ze plavacek mel tenkrat jen 7 cm, tak jak to mohli poznat? 8.11. jdeme na ten ve 21. tydnu, tak jestli se to potvrdi i tam, tak uz tomu asi verit budu… no, proste to nechci zakrikmout…