Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Peti,
to je bezva ze jste se uz zabydleli
co prvni dojmy? Ty jsi sice cestovatelka, ale i tak - ted to bude na nekolik mesicu Tvuj novy domov - jaci jsou lide, sousedi? Jste v malem mestecku nebo primo na vesnici? No a ze jste to nestihli - netrap se - uvidis v tom krasnem cistem vzduchu a v prirode to pujde jedna radost. A jak napadne snizek, tak stejne nebudete mit co jineho na praci nez tulikovani
Drzim pesti.
Ahojky Dasi,
to vis, prvni dojmy jsou - nadhera - je to tu fakt krasne, koukni na https://www.facebook.com/media/set/?… kdyztak, to je par prvnich fotek - je to takove stare mestecko, ale s pomery velkomesta se to neda srovnat - tudiz je to takova vetsi vesnice pro me, ale super ![]()
No a jak Tobe se dari, triple testy vysledky by meli byt dnes, tak to mooooc drzim palec, at je vse v poradku, dej nam vedet!
Opatruj se a hod sem obcas nejakou fotecku, at vidime, jak brisko roste a tak ![]()
Ahojky, ja jsem desna stydlivka - ale ze jste to vy - holky, tak posilam fotecku v 15+0tt
a pro srovnani pred tehu - ta prohluben misto bricha je skutecna - nesfukuji se - rikala jsem, ze jsem vazila i pod 50 kg a myslim si, ze mi k tehu pomohlo, ze jsem 4 kg pribrala… to jako rada pro cekatelky - me jeden renomovany pan primar, ke kteremu se jezdi lecit s neplodnosti i modelky rikal, ze neni podstatne kolik tuku je v tele celkove, ale kolik mate prave na brisku - no a me vzdycky vylozene lezly zebra… poradil mi abych to zkusila a na brisku nejakou tu malou faldicku vypestovala ![]()
skritek Petra píše:
Ahojky Dasi,to vis, prvni dojmy jsou - nadhera - je to tu fakt krasne, koukni na https://www.facebook.com/media/set/?… kdyztak, to je par prvnich fotek - je to takove stare mestecko, ale s pomery velkomesta se to neda srovnat - tudiz je to takova vetsi vesnice pro me, ale super
No a jak Tobe se dari, triple testy vysledky by meli byt dnes, tak to mooooc drzim palec, at je vse v poradku, dej nam vedet!
Opatruj se a hod sem obcas nejakou fotecku, at vidime, jak brisko roste a tak
Ahoj Peti, mestecko je uzasne
ja osbne miluji mala historicka mestecka - vzdycky je co obdivovat a pritom nenarazis na davy turistu jako napr. v Praze. Nejvic se mi libi ta fotecka s mostem a v pozadi jsou hory - v tom parku bych mohla sedet hodiny a asi bych si poridila i malirske platno a stojan
Jinak cenove na Francii docela dobre - alespon dle mistniho trhu. A to jezero - uchvatne. Ja byla pred lety par desitek km od vas v SUPERDÉVOLUY.
Annecy je krasne a urcite se tam budete mit spolu moc hezky - moc vam to obema preji ![]()
štěně, já se z tebe picnu, prý stydlivka a pošle fotku v tangách
![]()
tady máš pro srovnání, první je před transferem a druhá je v 15+0 ![]()
Ahoj holky
teda to je nádhera
vy jste naprosto skvělý
takový krásný bříška, to je teda paráda. Moc vám to sluší a jste krásně štíhlý
taky se vyfotím, at mám pak srovnání, i když vypadám teď stejně jako vy ve 2.trimestru ![]()
Petia ten váš nový domov, to je jako v pohádce, tohle je můj sen…
navíc nádherné fotky, tos fotila Ty? Jsou dokonalý, jako od profíka
kdyby jsi měla tip, zajela bych tam i na dovolenou ![]()
Tak ja se taky smeju
… Stene, pry stydlivka a takove „HOT“ fotky tady prdne
… kazdopadne, mas super spicek, to Memka uz ma hezky pupicek
Jinak ju, Mafi, to vis, ze fotim ja, to me bavi, doufam, ze se ve fotce zdokonalim, mam na to rok, kdy budu doma a oficialne nic nedelat, takze chci trosku zabrousit do foceni a neco se s fotakem naucit ![]()
Peti a co by ses chtěla ještě učit, přijdou mi dokonalý
já jsem se teď začala učit fotit, taže možná je to pohled laika, ale nedovedu si představit, v čem se zlepšovat…:-D jakej máš foťák?
joj, urcite je co zlepsovat, kazdopadne dekuji
… mam NikonD7000, ted ho mam novy par mesicu, kopila jsem ho ve Statech, je to prvni zrcadlovka a fakt se s nim foti uzasne, ale urcite se potrebuji vice dostat na kloub portretum a vubec, no nic, mam na to cas, tak snad se neco priucim ![]()
Petro, fotky fakt bomba..
do tý vody bych hned hupsla!! ![]()
a Mafinko, aby sis nemyslela, že mám tak malý bříško, tak posílám aktuální foto vorvaňě
v 19+1
Memi, tak to by se Ti i brisko scvrklo, kdybys' do te vody skocila, to vis, je z hor, je nadherne cista, ale ted bych do ni nehupsala, ma tak 12C ![]()
skritek Petra píše:áááááááááááááááááááááááááá
Memi, tak to by se Ti i brisko scvrklo, kdybys' do te vody skocila, to vis, je z hor, je nadherne cista, ale ted bych do ni nehupsala, ma tak 12C