Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
… 7cm a videli by pindika? toz to mi je taky podezrele
… sranda, je mi jasne, ze je lepsi pockat
.. my jsme si rikali, ze bychom to u dvojcat chteli vedet, ale kdybychom meli jen jednoho cipiska tak ne … no uvidime, az to prijde ![]()
Stenatko02 píše:
velikost píše: Více
jeeee, super, krasne, vazne ![]()
a nase posledni ulovky - po kontrole 7.10. porad jsem premyslela jestli mam koupit kombinezku nebo ne - kdyz budeme v breznu, tak jsem uvidela tuhle v C&A, meli ji slevnenou ze 650 na 398 a s 20% slevou co byla ten den me vysla na 320 CZK no nekup to ![]()
no fatk super … ty uz potrebujes jen lahvicku a dudlik pocitam ![]()
dotaz, budes latkovat nebo budes mit papirove pleny?
No na to jsem psala strasne dlouhy prispevek do breznatek - ale ve zkratce, po zvazeni vsech pro a proti (a to jsem velky ekolog) ale zaroven chci byt milujici mamca - vyhraly jednorazovky. Urcite na nich nebudu setrit a pravdepodobne v nejake sluevu akci nakoupim Pampers Premium Care.
Na bezplenkovou metodu nemam odvahu, proti bavlnenym plenam jsem se rozhodla po precteni kvanta clanku, diskuzi a hlavne po praktickem seznameni se s tim jak takove plenkove pratelne kalhotky vypadaji po par vypranich - jsou pomerne hrube a ne kazde mimco to snasi. Siroky zabal a klasicke pleny (jako kdyz jsme byly male my dve) bych davala jen pokud by byl problem s nozickama…
no ja o tom moc nevim … jen mi prijde, ze je to dost trend se vracet k latkovym plenam prevazane latkovyma … je pry to dobre pro to, aby mimi chodilo co nejdrive na nocnik a taky kvuli kyclim … ale zase ja silim z toho neustaleho prani, to by bylo voooooody a taky z neustaleho zaparovani zadecku … no a naposledy se mi ty latkove pleny proste vubec nelibi! … tak ja sama taky nevim
Plenky jsem si uz nejake nakoupila - ale „placla jsem se pres kapsu“ jsou to ty bambusove a nebo Tetra pleny… pidi po hlavicku http://www.vecicky.cz/…0_11-0103%5D?… jeste od nich koupim klasicke 70×90cm - tam to vychazi skoro 100 za jednu.
A pak od KIKKO
No ja jsem resila dokonce i odbouratelnost z pohledu ekologie - prani x jednorazova plena a kolik vyprodukujes odpadu…
a ty plenecky, cos' koupila, ale nebudes pouzivat na prebalovani, co? to je jen tak pod bradu, ze? ![]()
strasne mi vypadava internet, tak se omouvam, ze nepisu hned…
jestli bude problem s kyclemi, tak prejdeme na latkovky a mozna ke konci (ted vlastne nevim v kolika mesicich se batole uci na nocnik) mozna zkusime latkovky - ale jinak to budeme muset s jednorazovkama zvladnout - ekologie neekologie prat sice budes i obleceni, ale treba uplne narozene miminko prebalujes 10 - 15× za den… to je proste silene, krom toho ta kvalita - no bzla jsem u 3 mamin, kazda mela jinou znacku tech pratelnych kalhotek, ale me to prislo vsechno hrozne hrube…
No dozvedela jsem se, ze musis mit zasobu
atd.
v pohode, me uz za chvili dorazi manza, takze se taky odpojim … tak pa, hezky vecer preji, pohlad si brisko za me, ze mu teta Petra posila pozdravy
… pa
Stenatko02 píše:
No dozvedela jsem se, ze musis mit zasobu
- kdyz si ma odrihnout tak na rameno
- do postylky a kocarku krome hajanka jako nuhnaci (to jsou prave ty drahe heboucke od Baby ONO)
- po koupeli
- jako podlozku kamkoliv
- na utirani pusinky
- ke kojeni
- jako stinitko do kocarku
atd.
tak to jo, to je v poradku
… v tom pripade schvaluji
![]()