Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Skřítku, to je dobře že se ozveš. Příští týden jdu na UTZ tak jsem zvědavá jestli udělá váhový odhad mimi. Když ano, tak dám vědět. Jinak se mám docela dobře jen u vaření, mytí nádobí i chůze mi hodně tvrdne bříško tak si raději dávám pozor. Chodím pomalu jak důchodce a vařím jen málo.
![]()
Ahoj holky, tak já stále nic, i když hlen.zátka už mi odchází dva dny, pobolívá mě podbřišek, tak čekám a čekám…Snad už se brzy dočkám. ![]()
Holky, dávejte na sebe pozor, ať nenastydnete a tak, hm?! ![]()
Peti, pošli to sluníčko i k nám, prosím!!! ![]()
Teda, Kristi, uz to mas fakt zapar … koukam, ze poslickove dorazeji, kdy mas termin? Opatruj se a hlavne, at vam to oboum DOBRE dopadne!!
Mirusko, ahojky, ja se ozyvam, coz'o to … ale vis jak, o cem tady psati, kdyz ne o mimi a to neni nas pripad momentalne, toz spise jen ctu ![]()
skritek Petra píše:
Teda, Kristi, uz to mas fakt zapar … koukam, ze poslickove dorazeji, kdy mas termin? Opatruj se a hlavne, at vam to oboum DOBRE dopadne!!Mirusko, ahojky, ja se ozyvam, coz'o to … ale vis jak, o cem tady psati, kdyz ne o mimi a to neni nas pripad momentalne, toz spise jen ctu
Aháááááá Peťulko, to je dobře že jsi tady s námi. Vede se ti určitě dobře, to tvoje místo pobytu ti v dobrém závidím.
![]()
To vis, ze jo
.. je tady fakt nadherne, je me stve, ze tady porad sviti slunicko, ja uz bych chtela nejaky ten snih a ono toho moc nezasnezi z modre oblohy ![]()
Ahojky holky moje, ![]()
tak já už to mám za sebou, doma mi spinká ten nejkrásnější dárek. 1.12.2011 se mi narodil synek František(po tatínkovi, že
), měl 50cm a 3100g. Tak vás moc zdravím, myslím na vás, ať se všem vše daří jak má!!!!
Kristi, to je nadhera, elke gratulace … ten nejkrasnejsi vanocni darek … at se malemu dari, hlavne hooooodne zdravicka vam vsem!!! ![]()
Kristýnko gratuluji. Máš překrásný dárek na vánoce. Hlavně že jste oba zdraví. Přeji hodně štěstí. ![]()
Ahoj Holky,
Kristi to je supr, gratuluji, a samo se těším na fotečku Františka…
![]()
taktéž se přidávám k zástupu gratulantek
přeji hlavně hodně zdravíčka pro tebe i pro Frantíka
a kdyžbys nám poslala fotečku…
![]()
Ahojte holky, ráda vám pošlu foto, ale zatím to neumím a moje drahé sluníčko mě sem moc nepustí ![]()
Jak se daří vám, jste vpořádku, nějaké novinky??? Krásné a klidné Vánoce ![]()
Ahoj holky, protože za chviličku odjíždíme k rodičům tak přeji všem šťastné a veselé vánoce, bohatého ježíška, čekatelkám přeju pevné nervy (a po vánocích dobré výsledky)
a dejte pozor na přejídání.
![]()