IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
28.1.12 10:34

Zdravím všechny,

no a já přidávám, že s Carmen budem na // čekat dvě, nečekaně jsem šla na 7.IUI v pátek :-) Prý se tam toho urodilo dosti, až Dr. má strach o vícečetnost…
Vůbec jsem tomu nevěřila, že mám v pátek jít, na víkend naplánovaných aktivit a místo toho i s radostí lenoším :lol:

Miri ty se holka drž, ať vše je OK a malá za chvíli bude kukat na svět :lol: Moc se těším, až nám ji ukážeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
28.1.12 11:26

Carmen, hrozně držím palečky. Doufám že se zadaří. Už by konečně mohlo, viď? :hug:
Pandi a IUI - to by bylo výborné kdyby to vyšlo. Tak nic nedělej a he :hug: zky odpočívej. :hug: Štenatko - a jak ty se máš? Něco nového? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
28.1.12 16:18

Ahojky holky, moc dekuju za podporu, snad uz to vyjde :hug: :hug:

Pandi, no heeeezky, tak te vitam do klubu cekacek na // :pankac: musime tem prckum verit, to uz neni mozny, aby to zase nevyslo :cert:

Miri, jak se citis takto tesne pred porodem? :kytka: uz se musis strasne tesit, ze? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.2.12 21:37

Ahoj holky, to se to tady zase pěkně rozjelo:-) všechny zdravím :mavam: Pandi a Carmen držím moc pěstičky, kolem mě to pěkně těhotní, tak věřím, že i pro vás to bude úspěšný období :hug: jak se cítíte? :) a co ostatní? pište, pište, ta vzima je dlouhá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.2.12 14:25

Ahoj Mafi,
docela dost me boli bricho, takto me jeste pri zadnem pokusu nebolelo, tak snad je to dobre znameni… Zitra budu asi testovat, tak dam vedet :D Jinak se mi strasne zhorsila plet a jsem protivna :oops:

A co u tebe noveho? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
3.2.12 15:27

Carmen.. tak že by i u tebe byla „sedmička“ stejně šťastná jako u Mirky? :dance: to by bylo super :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
3.2.12 15:28

..a Miru ještě nerodí???? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.2.12 00:05

Carmen - holka drž se. Už se nemůžu dočkat zítřka. Doufám že budou jen ty nejlepší zprávy.

Memko - já ještě nerodím. Ale už bych ráda. Domlouvám Lucince že i když se jí nechce do těch mrazů, že se narodí v nemocnici a tam je hooooodně teplo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.2.12 12:30

Devcatka, tak prekvapko se nekona… :( dnes 9. den po ET snehobilo. Uz jsem to obrecela… Vim, muze se to jeste zmenit, ale pri mem stesti… :,(

Miri, Lucinka asi ceka, az pominou ty nejvetsi mrazy, takze tak v druhe pulce pristiho tydne na tebe vykoukne :hug:

Pandi a co ty, testovalas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.2.12 13:21

Carmen, nevěš ještě hlavu. Budeš ještě jednou testovat? :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
4.2.12 18:14

Carmen, to dnešní tvé zklamání mě mrzí, ale jak jsi napsala, ještě to nevzdávej :hug:

Mirko, já se jí nedivím, že se jí do těch mrazů nechce :lol: ale obávám se, že příští týden to nebude o nic lepší :roll: no tak jesti se jí nechce ven, tak abych nakonec neporodila dříve než ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.2.12 18:20
memka píše:
Carmen, to dnešní tvé zklamání mě mrzí, ale jak jsi napsala, ještě to nevzdávej :hug:Mirko, já se jí nedivím, že se jí do těch mrazů nechce :lol: ale obávám se, že příští týden to nebude o nic lepší :roll: no tak jesti se jí nechce ven, tak abych nakonec neporodila dříve než ty :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
4.2.12 20:43

Carmen to je mi moc líto, budu držet pěsti, ať se situace ještě otočí a zítra tam bude i druhá čárka :andel:

Miri držím pěsti, ať má Lucinka pohodovou cestu za náma na svět :andel: informuj nás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.2.12 20:54

Diky za podporu, holky… jj, testovat ted budu uz asi kazdy den, jen tak ze cviku… at mi tu ty testy zbytecne nelezi, buhvi, jestli je jeste nekdy vyuziju. V blizke dobe planujem podat zadost o adopci… Mno to bude jeste beh na dlouhou trat… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
6.2.12 09:21

Holcinky, tak hlasim, ze Mirus vcera vecer po desate porodila uspesne Lucinku … obe dve jsou v poradku a jsou to ciperky! :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí