Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím všechny,
no a já přidávám, že s Carmen budem na // čekat dvě, nečekaně jsem šla na 7.IUI v pátek
Prý se tam toho urodilo dosti, až Dr. má strach o vícečetnost…
Vůbec jsem tomu nevěřila, že mám v pátek jít, na víkend naplánovaných aktivit a místo toho i s radostí lenoším ![]()
Miri ty se holka drž, ať vše je OK a malá za chvíli bude kukat na svět
Moc se těším, až nám ji ukážeš…
Carmen, hrozně držím palečky. Doufám že se zadaří. Už by konečně mohlo, viď? ![]()
Pandi a IUI - to by bylo výborné kdyby to vyšlo. Tak nic nedělej a he
zky odpočívej.
Štenatko - a jak ty se máš? Něco nového? ![]()
Ahojky holky, moc dekuju za podporu, snad uz to vyjde
![]()
Pandi, no heeeezky, tak te vitam do klubu cekacek na //
musime tem prckum verit, to uz neni mozny, aby to zase nevyslo ![]()
Miri, jak se citis takto tesne pred porodem?
uz se musis strasne tesit, ze? ![]()
Ahoj holky, to se to tady zase pěkně rozjelo:-) všechny zdravím
Pandi a Carmen držím moc pěstičky, kolem mě to pěkně těhotní, tak věřím, že i pro vás to bude úspěšný období
jak se cítíte?
a co ostatní? pište, pište, ta vzima je dlouhá ![]()
Ahoj Mafi,
docela dost me boli bricho, takto me jeste pri zadnem pokusu nebolelo, tak snad je to dobre znameni… Zitra budu asi testovat, tak dam vedet
Jinak se mi strasne zhorsila plet a jsem protivna ![]()
A co u tebe noveho? ![]()
Carmen.. tak že by i u tebe byla „sedmička“ stejně šťastná jako u Mirky?
to by bylo super ![]()
Carmen - holka drž se. Už se nemůžu dočkat zítřka. Doufám že budou jen ty nejlepší zprávy.
Memko - já ještě nerodím. Ale už bych ráda. Domlouvám Lucince že i když se jí nechce do těch mrazů, že se narodí v nemocnici a tam je hooooodně teplo. ![]()
Devcatka, tak prekvapko se nekona…
dnes 9. den po ET snehobilo. Uz jsem to obrecela… Vim, muze se to jeste zmenit, ale pri mem stesti… ![]()
Miri, Lucinka asi ceka, az pominou ty nejvetsi mrazy, takze tak v druhe pulce pristiho tydne na tebe vykoukne ![]()
Pandi a co ty, testovalas?
Carmen, to dnešní tvé zklamání mě mrzí, ale jak jsi napsala, ještě to nevzdávej ![]()
Mirko, já se jí nedivím, že se jí do těch mrazů nechce
ale obávám se, že příští týden to nebude o nic lepší
no tak jesti se jí nechce ven, tak abych nakonec neporodila dříve než ty ![]()
memka píše:
Carmen, to dnešní tvé zklamání mě mrzí, ale jak jsi napsala, ještě to nevzdávejMirko, já se jí nedivím, že se jí do těch mrazů nechce
ale obávám se, že příští týden to nebude o nic lepší
no tak jesti se jí nechce ven, tak abych nakonec neporodila dříve než ty
Carmen to je mi moc líto, budu držet pěsti, ať se situace ještě otočí a zítra tam bude i druhá čárka ![]()
Miri držím pěsti, ať má Lucinka pohodovou cestu za náma na svět
informuj nás ![]()
Diky za podporu, holky… jj, testovat ted budu uz asi kazdy den, jen tak ze cviku… at mi tu ty testy zbytecne nelezi, buhvi, jestli je jeste nekdy vyuziju. V blizke dobe planujem podat zadost o adopci… Mno to bude jeste beh na dlouhou trat… ![]()
Holcinky, tak hlasim, ze Mirus vcera vecer po desate porodila uspesne Lucinku … obe dve jsou v poradku a jsou to ciperky!
![]()