IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
22.2.12 17:17

Jeeee, holky, me to vubec nenapadlo, ale vy asi nevite, ze Memka uz ma Nikolku a Kristynku od minuleho - zitra je pousteji z nemocnice, vse v poradku! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
22.2.12 17:18
Stenatko02 píše:
Ahoj Miri, gratuluji - Lucinka je moc hezoucka :kytka:

Memko, o tech bolestech mi povidej - ja chodim jak kacena od Vanoc a Ty se dvema zazraky v brisku to musis mit jeste horsi - tak snad to nejak doklepeme, mamco :-)

U nas celkem nic noveho - je to kluk jak buk - budeme mu rikat Tomasek a snad porodime driv nez toho 20/27.3. nebo me budou muset i na WC za chvilku tahat trakarem :-) neb jsme uspesne prekonali +20kg do brezna to musime vydrzet a pak hura na to - snad to zmakneme tak jak Mirka :-) i kdyz my uz ted mame skoro 3 kg

Stenatko, moc gratuluji k ocekavanemu klucikovi - Tomaskovi, vydrz, holka, uz jen mesic! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
23.2.12 18:28

Jé, tak to memce a holčičkám gratuluji. Je super že vydržely tak dlouho v maminčiném bříšku a jsou v pořádku. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
23.2.12 18:31

Stenatko, ty už to taky nemáš za dlouho. Mně se poslední dva týdny zdáli neskutečně dlouhé. Nemohla jsem se dočkat až porodím, nemohla jsem ani chodit ani spát. A k tomu čekání na dvě čárky - neboj se, po porodu až budeš mít miminko v náručí tak se ti ta dobrá nálada vrátí :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
26.2.12 08:02

ahojky, ještě že tě mám Peťo :hug:

takže pravda pravdoucí, holčičky Kristýnka a Nikolka se narodily 17.2. v 11:24 a 11:25 plánovaným císařem a od té doby nespím :mrgreen: trošku maraton.. od středy jsme doma, holky jsou v pořádku :srdce: :srdce: a já až na tu únavu také :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
26.2.12 16:50

Memko, ještě jednou gratuluji k holčičkám. Jsou nádherné. Tu únavu ti nezávidím. Já jsem unavená i s jedným miminkem. Trápí nás prdíky hlavně v noci, takže spím málo a kojíme po 1-2 hodinách. Neumím si to představit 2×.
Tak se holky snažte co nejvíc odpočívat. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 18:19

Memko, obrovskáááá gratulace, holčičky jsou nádherný. :srdce: :dance: :kytka:
Mirko, Lucinka je také krásná.Mám šílenou radost. :D Štěňátko, tobě hodně síly!!!!
A co jinak děvčata, nějaké nové info???
Náš Fanoušek se už směje jako o život, už se naučil obracet na bříško, takže pořád vracíme zpět, protože se mu to dlouho nelíbí, takže srandy si užijeme dost. Posílám vám 1.z prvních úsměvů našeho šikulky, moc na vás myslím a držte se!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
26.2.12 18:59

Ahoj holky :mavam: , díky za fotky, jsou všechny nádherné a strašně pozitivní, je vidět, že jste spokojené :lol:
memko gratuluji k holčičkám, jsou miloučké :) přeju ti hodně sil, ať ten největší kolotoč a maraton co nejdříve přejde a začneš si to užívat :) navíc krásný jména :palec:
zdravím i všechny ostatní :hug: snad se máte všechny fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
27.2.12 09:11

Kristi, Mirus … ti vasi cipisci jsou nadherni proste :) … je to fakt radost! :)

Opatrujte se vsechny a vsichni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
27.2.12 22:39

jů Miru a Kristo - krásné fotky :dance: :srdce:

ještě přidávám ze dneška, ony se tak neuvěřitelně rychle mění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
27.2.12 22:53

Memi, male jsou fakt nadherne!!! :) … a jedine, co je zajima, je spani, jak tak sleduju :) … co kojeni, rozbehlo se? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
27.2.12 23:00

Peti, už umí i kravinky :mrgreen:

koukej…

ps: kojení se nerozběhlo, protože na tom maminka nepracuje a holky jsou na to ještě slabé - odsávám a dostávají lahvičkou mateřské mléko, je to pro nás jednodušší, víme přesně kolik vypijí a může v noci krmit i manžel beze mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
27.2.12 23:18

Tak to se smeju, to je ksichtik!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: … kazdopadne, je krasne, jak je mate rozdelene, jedna po manzilkovi, jedna po Tobe :) … je to super a jasne, s tim krmenim je to urcite takto prakticke - a jak casto krmite? - ciste ze zvedavosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
28.2.12 15:56

Peti krmíme tak 8× denně.. někdy 7×, když si to v noci trošku kvůli spánku protáhneme a holky se nevzbudí :)
už sbíráš info? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
28.2.12 15:58

Jasne, ze sbiram, to vis, lepsi vedet vice nez mene :) :) :) … a jak Ty, holcino, co jizva a brisko, zvladas? Kdy mas prvni kontrolu princezen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí