Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jeeee, holky, me to vubec nenapadlo, ale vy asi nevite, ze Memka uz ma Nikolku a Kristynku od minuleho - zitra je pousteji z nemocnice, vse v poradku! ![]()
Stenatko02 píše:
Ahoj Miri, gratuluji - Lucinka je moc hezoucka![]()
Memko, o tech bolestech mi povidej - ja chodim jak kacena od Vanoc a Ty se dvema zazraky v brisku to musis mit jeste horsi - tak snad to nejak doklepeme, mamco
U nas celkem nic noveho - je to kluk jak buk - budeme mu rikat Tomasek a snad porodime driv nez toho 20/27.3. nebo me budou muset i na WC za chvilku tahat trakaremneb jsme uspesne prekonali +20kg do brezna to musime vydrzet a pak hura na to - snad to zmakneme tak jak Mirka
i kdyz my uz ted mame skoro 3 kg
Stenatko, moc gratuluji k ocekavanemu klucikovi - Tomaskovi, vydrz, holka, uz jen mesic! ![]()
Jé, tak to memce a holčičkám gratuluji. Je super že vydržely tak dlouho v maminčiném bříšku a jsou v pořádku.
![]()
Stenatko, ty už to taky nemáš za dlouho. Mně se poslední dva týdny zdáli neskutečně dlouhé. Nemohla jsem se dočkat až porodím, nemohla jsem ani chodit ani spát. A k tomu čekání na dvě čárky - neboj se, po porodu až budeš mít miminko v náručí tak se ti ta dobrá nálada vrátí
![]()
ahojky, ještě že tě mám Peťo ![]()
takže pravda pravdoucí, holčičky Kristýnka a Nikolka se narodily 17.2. v 11:24 a 11:25 plánovaným císařem a od té doby nespím
trošku maraton.. od středy jsme doma, holky jsou v pořádku
a já až na tu únavu také ![]()
Memko, ještě jednou gratuluji k holčičkám. Jsou nádherné. Tu únavu ti nezávidím. Já jsem unavená i s jedným miminkem. Trápí nás prdíky hlavně v noci, takže spím málo a kojíme po 1-2 hodinách. Neumím si to představit 2×.
Tak se holky snažte co nejvíc odpočívat.
![]()
Memko, obrovskáááá gratulace, holčičky jsou nádherný.
![]()
Mirko, Lucinka je také krásná.Mám šílenou radost.
Štěňátko, tobě hodně síly!!!!
A co jinak děvčata, nějaké nové info???
Náš Fanoušek se už směje jako o život, už se naučil obracet na bříško, takže pořád vracíme zpět, protože se mu to dlouho nelíbí, takže srandy si užijeme dost. Posílám vám 1.z prvních úsměvů našeho šikulky, moc na vás myslím a držte se!!!!!
Ahoj holky
, díky za fotky, jsou všechny nádherné a strašně pozitivní, je vidět, že jste spokojené ![]()
memko gratuluji k holčičkám, jsou miloučké
přeju ti hodně sil, ať ten největší kolotoč a maraton co nejdříve přejde a začneš si to užívat
navíc krásný jména ![]()
zdravím i všechny ostatní
snad se máte všechny fajn ![]()
Kristi, Mirus … ti vasi cipisci jsou nadherni proste
… je to fakt radost! ![]()
Opatrujte se vsechny a vsichni ![]()
jů Miru a Kristo - krásné fotky
![]()
ještě přidávám ze dneška, ony se tak neuvěřitelně rychle mění ![]()
Memi, male jsou fakt nadherne!!!
… a jedine, co je zajima, je spani, jak tak sleduju
… co kojeni, rozbehlo se? ![]()
Peti, už umí i kravinky ![]()
koukej…
ps: kojení se nerozběhlo, protože na tom maminka nepracuje a holky jsou na to ještě slabé - odsávám a dostávají lahvičkou mateřské mléko, je to pro nás jednodušší, víme přesně kolik vypijí a může v noci krmit i manžel beze mě ![]()
Tak to se smeju, to je ksichtik!!!
… kazdopadne, je krasne, jak je mate rozdelene, jedna po manzilkovi, jedna po Tobe
… je to super a jasne, s tim krmenim je to urcite takto prakticke - a jak casto krmite? - ciste ze zvedavosti?
Peti krmíme tak 8× denně.. někdy 7×, když si to v noci trošku kvůli spánku protáhneme a holky se nevzbudí ![]()
už sbíráš info? ![]()
Jasne, ze sbiram, to vis, lepsi vedet vice nez mene
… a jak Ty, holcino, co jizva a brisko, zvladas? Kdy mas prvni kontrolu princezen?