Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Štěnátko, gratulujíííí
![]()
Kristýnka a Nikolka jsou nádherný, fakt? Jak jsi udělala, že holky dudlají??? Náš Fanoušek se při dudlíku dáví a tak si cumlá ruce.
Jinak je s ním fakt sranda, už se přetáčí, směje se nahlas,ve vaničce chytá vodičku.....Úžasnééé. A co vy ostatní, nějaké prima novinky??
Carmen, ty se opatruj a nic nedělej ať jste v pořádku!!! ![]()
Kristo
Fanoušek je kočičák
![]()
mně se holky dávily po NUKu..
takže: nakoupila jsem několik dudlíků a postupně zkoušela, který jim zachutná
všechny rádoby nejkvalitnější značky mi hodily na hlavu a vybraly si obě dudlík z DM Babylove 2ks za 39kč
taky píšou, že je testovaný a nezávadný a počítám, že by němcům nic špatného neprodávali
mojí ségry malej chce taky jen tyto.. jinak Nikolka se na něch chytla hned, Kristýnce to pár dní trvalo, než zjistila pořádně, co s tím ![]()
jo a tomu, kdo vymyslel dudlík, bych dala Nobelovku!!!
![]()
Ahoj kocenky, jak se mame takto pri nedeli?
Kristi, Frantisek je uzasne miminko, pekne vykrmeny spokojeny broucek mi prijde, jen tak dal!!! ![]()
Jinak, holcinky, byla jsem na prvni schuzce minuly tyden v Pze v ISCARE na domluve na leto a vypada to tam velmi hezky a prijemne, tak ja uz se mooooooc tesim ![]()
ahoj Peti.. jsem si na tebe vzpomněla.. byli jsme v Praze pro nové autí, tedy bazarové - potřebujeme větší
a právě jsme projížděli kolem té skleněné budovy a tam vidím nápis ISCARE
tak držím moc palečky, ať je změna úspěšná ![]()
Jeeeee, Marki, vidis, tak tam kousek bydlim, jste se mohli stavit na kaficko!!!
… tak priste
.. jojo, tak v ISCARE nam udelaji miminka v lete, nebo alespon tak to mame v planu ![]()
@skritek Petra píše:
Jeeeee, Marki, vidis, tak tam kousek bydlim, jste se mohli stavit na kaficko!!!… tak priste
.. jojo, tak v ISCARE nam udelaji miminka v lete, nebo alespon tak to mame v planu
mně vůbec nenapdalo, že už jsi v Čechách
škoda.. ![]()
@skritek Petra píše:
Ahoj kocenky, jak se mame takto pri nedeli?Kristi, Frantisek je uzasne miminko, pekne vykrmeny spokojeny broucek mi prijde, jen tak dal!!!
Jinak, holcinky, byla jsem na prvni schuzce minuly tyden v Pze v ISCARE na domluve na leto a vypada to tam velmi hezky a prijemne, tak ja uz se mooooooc tesim
Ahoj *Peti*** když jsi měnila Car, tak kolik testů a různých vyšetření převzali ze starého a stačilo jím to?? Nebo jsi musela absolvovat nějaké to kolečko znovu? Zatím ty úmysly nemám, ale snad nebude třeba, ale pokud by se nepodařilo po druhé, tak bych o tom možná začala uvažovat.
Jinak už jste se tam bavili do kolika embr. pro zavádění půjdete? Já uvažuji tentokráte o jednom, minule všechny 3 pokusy byly po dvou, tak bych to chtěla zkusit o jednom, jestli se vždy nestalo, že jedno strhlo to druhé…
Kristi Františkovi se opravdu dobře daří, ještě jen na mlíčku od mamči nebo už i příkrmy, bude z něj pořádněj chlap, je fajný ![]()
Jo, včera byla u mne švagrovka s malou Elen, včera měla 5 měs., bože takové zlatečko, objevila hlas, tak překřičí všechny
a už má dole 2 zoubeny a pořádný, no roste prďola… achj
Ahoj Pandi,
kazdy CAR si dela „vsupni“ vysetreni sam, takze byly pro nej zpravy z minuleho CARu urcite prinosem pro pristi stimulaci u nich, ale vysetreni na stitnou zlazu, trombozu krve a prenosne choroby (3× ampulka = tri vysetreni) mi brali ted (nezavisle na cyklu) a pak pred stimulaci 2. DC se bere dalsi krev pro zjisteni hormonalni hladiny atd .. pred dalsi stimulaci (to pocitam, ze se bude i Tobe brat pred 2. IVF nezavisle, jestli menis nebo ne CAR, jelikoz se Ti hladina hormonu muze menit) a pak v nekdy 12. DC na stery cipku a jeste neco (nepamatuju si
.. no a pak uz sup na to
.. joooo, a partner taky ampulku na prenosne choroby (to si dela kazdy CAR sam pro sebe) a spermio jen pro kontrolu, ze se nezmenilo. Takze tak ![]()
Takze, Pandi, koncem kvetna 2. IVF? Urcite to dobre dopadne!!!! 2 je moje stastne cislo, takze ja se taky k tomu nasemu pokusu trosku upinam
… jinak ja si necham zavest urcite 2 embryjka, je to prece jen vetsi sance, ze se udrzi alespon jedno, kdyz tam prdneme 2 mysatka
… 1 bych si nechala zavezt jen v pripade, ze by jich vice nebylo ![]()
Ahojky holky,
předem vám přeji hezké a klidné Velikonoce!!! ![]()
Náš Fanoušek už taky pěkně „povídá“!!!Je o fakt super.
Memko, u nás nejdou dudlíky žádné
Ale teď už kouše kousátko, což je lepší než ten prst, uf
Pořád kojíme a teď 4.4. jsme měli už 6090g a 65cm, je to už kus chlapa ![]()
Peti, tobě přeji hodně síly a energie na léto. ![]()
Ostatní samozřejmě také. ![]()
Ahoj Kristi, taky krasne svatky … joj, Frantisek je teda poradny borec uz .. za chvili budes holky odhanet ![]()
Ahoj holky,
jak se mate? Piste, piste ![]()
Ja byla dnes na UTZ, jsem v 10. tydnu a miminko uz se hybe
dostala jsem tehu prukazku, tak snad se udrzi i nadale… ![]()
Carmen, tak uz zacinas byt opravdovou maminou s tehu prukazkou, gratuluji!
… hlasne se opatrujte a at vse probiha v poradku! ![]()
diky, holky
za 2 tydny jdu na krev a za 3 tydny screening, bojim bojim