IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
11.6.12 10:58

Mafi, to je super, ze uz zase stimulujes, tak na Tebe budeme moc myslet, informuj nas, at to tentokrate dobre vse vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.6.12 11:02

Ahoj holky zdravím,
fotečky jsou nádherné…

Já jsem po Etu a 18.6. budu vědět jak to dopadlo,mám u sebe 2 bublinky, takže snad se udrží :hug: :think:

A jak se jinak daří maminkování, holky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.6.12 11:06

Teda, Pani, tak moooooc drzim palce, at se tentokrate zadari a alespon jedna bublinka se chytne! Pevne nervy a hodne zdravicka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.6.12 11:08

Mafi

ty jo, tak stimulace, a na kdy to vše vypadá, že vypukne…

to budu držet palce… a kdy se tedy přidáš ty Peti k nám a těhulkováním, protože jinak to tu už nedopadne !!!!!!!!!!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.6.12 11:11

Díky Peti,

musíme věřit, že štěstí k nám dorazí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
11.6.12 11:15

jů pandi 18.6. máme „výročí“ zavedení 2 bublinek… :D držím moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.6.12 11:15

Pandi, ja zacinam na zacatku srpna se stimulaci, tedy, jestli UTZ a vysetreni dopadnou v cervenci dobre. V pulce cervence se teprve vracime zpet, takze az potom muzeme zacit :) … no jasne, jinak, nez tehulkovani to nebude! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.6.12 11:23

Memko

no všimla jsem si v popiskách, to je dobrý znamení :lol:
celkově je to na čísla mystické, OPU bylo 1.6. a 4.6 šly k mamce :mrgreen: a 4 je moje šťasné číslo, byl to 4 pokus a ještě jedna 4, ale tu jsem teď v paměti zakopala :think: no nevydoluji to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.6.12 11:24

Peti

tak na to si počkáme, až se k nám přidáš :-))

supr :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
11.6.12 12:59
@panda123 píše:
Memkono všimla jsem si v popiskách, to je dobrý znamení :lol:
celkově je to na čísla mystické, OPU bylo 1.6. a 4.6 šly k mamce :mrgreen: a 4 je moje šťasné číslo, byl to 4 pokus a ještě jedna 4, ale tu jsem teď v paměti zakopala :think: no nevydoluji to :oops:

já měla zas 1.6. na den dětí poslední menzes a volala jsem do caru na přípravu na KET :srdce: no letí to hrozně! strašně moc držím palce, ať už vám to všem vyjde :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
12.6.12 17:46

Teda holky, jsem rada, ze uz jste zase pekne v ocekavani :pankac: Bublinek :) Urcite se to uz podari, budu vam drzet palecky a nezapomente nas informovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.6.12 19:53

Carmen
Ahoj zdravím, ty jo tobě to taky už letí, ani se nenadějem a budeme kukat na fotečky krásného prcka ;) :mrgreen: :hug: :mavam: :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
13.6.12 09:07

Pandi jak se cítíš? :) už máš nějaké příznaky? ;) držím Ti pěsti, ať to klapne :andel:
Holky já jsem už teď TAK nervózní a bojím se, že to zase nevyjde :roll: a to jdu teprve v pátek UZ. Nejdřív jsem se těšila a věřila, že teď už to bude ten správnej pokus a teď jen strach, ach jo :! Dá se s tím nějak bojovat? :D
A pily jste některá kotvičník - drmek před nebo při IVF?
Pěkný den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
13.6.12 09:16

Mafi, neboj se niceho, vzdyt vam to poprve vyslo, sice mimodelozni, ale tehotenstvi to bylo, tak ted neni zadny duvod, proc by to vyjit nemelo!!! :hug:

Naprosto Te ale chapu, protoze ja mam velmi podobne pocity cim dal tim silnejsi cim vice se nam to blizi, taky si rikam, co kdyz to tentokrat nevyjde… holt, musime verit, zejo, asi nam nic jineho nezbyde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
13.6.12 10:15

Ahojte holky,
jo tak s těmi pocity se fakt musí bojovat, taky to mám pořád jak na houpačce, jeden den už vybírám jména, druhý den :zed: :pocitac: Ten mozek pracuje na 1000% Ale jak říká Petra, musí se věřit…

No já trošku vyšiluji, bo jsem začala špinit, ale snad to nic nebude, v pátek se zkusím testnout.. V břichu mi to pochoduje, hlavně v noci, tak nespím, pak ráno nemůžu ani se vyškrábat z postele…
Před pokusem jsem chodila na akupunkturu a dobrý měsíc mě Dr. dávala do kupy mozek a spánek, a pak stimulaci pro mimi, k tomu všemu teď jím tabletky z čínské medicíny, tak snad to zabere, ale na ten spánek bych potřebovala každý večer pořádně picnout do palice :mrgreen: No a k tomu všemu venku je teda hnusně, taky u vás tak leje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí