IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bertička
19.6.12 20:35

Mas skvelej pristup, Peti. To uz musi klapnout, budu drzet vsechny palecky. :* :* :*

• Citovat
  • Upravit
5323
19.6.12 22:23

Jééé, uplně si vzpomínám, když jsem ještě „na tajňačku“ nepřihlášená pročítala tuto diskuzi, také fakt poctivně od první stránky a měla jsem to jak knížku, ne a ne se odlepit od obrazovky a úplně jsem to s holkama, co čekaly na IVF, pak čekaly na test a pak uspěch či neúspěch, prožívala - fakt napínavý jak detektivka :D

Peťulka moc dobře ví, jak jí přeji, aby to vyšlo a těším se, až tě v létě uvidíme :hug:

Bertičko, tak jako masakr, odběr vajíček zaživa 8o no a koukám, máš toho také hodně za sebou… ale moc dobře také víme, že jsou případy, kdy to vyjde přirozeně, i když byly výsledky špatné… třeba to tak bude i u tebe :andel: a ostatních ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bertička
20.6.12 08:34

Ahoj memko,

moc diky, tvoje krasný dvojčátka jsou pro mě velkou motivací…

• Citovat
  • Upravit
Bertička
20.6.12 09:25

Holky, ja jsem vzdycky tak smutna, kdyz to nevyjde… To je hruza..Porad bych brecela, nic me nebavi…

• Citovat
  • Upravit
5505
20.6.12 09:40

Devcatko zlate, my Te chapeme, ver nam, ale poradit jak to prekonat nedokazu. Proste verit v dalsi pokus. Neni to pro nikoho z nas lehke, ale vzdycky si rikam, ze to muze byt horsi. Je lepsi, kdyz to nevyjde nebo potratit v brzke fazi nez ztratit miminko nekdy mezi 5-9 mesicem, to je fakt na depku, takze si rikej, ze je to vlastne fajn takto nez kdybys' prisla o miminko pozdeji a ze si proste pockas na to nej nej embryjko, ktere se jednou vydari! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bertička
20.6.12 10:10

Peti, ses moc hodna, diky za podporu, vsak ja se zas nejak zbercham, nejhorsi je, ze uz si pripadam pekne stara na mimino, je mi 36…

• Citovat
  • Upravit
5505
20.6.12 10:13

Berti, vek je pouhym cislem! Kazdopadne, bych si zkusila domluvit schuzku v ISCARE, tam se specializuji na zeny „starsi“… za schuzku nic nedas, uvidis :)

Moje sestra mela prvniho cipiska ve 36, kamaradka ve 38 a jsou to supr cupr maminy, takze vek vubec neres, hlavne Ty sama se musis citit dobre na to stat se maminou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bertička
20.6.12 13:15

Tak ses moc hodna, zkusim to tam, treba to jednou vyjde

• Citovat
  • Upravit
5323
20.6.12 13:36

Bertičko a odkud jsi? z prahy? taky si nemyslím, že 36let je dlouho.. i když chápu, že ve tvé hlavě je to jinak :hug:
moje známá má holku a kluka z IVF a holčičku dokonce až ve 45letech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertička
20.6.12 18:44

Tak to je parada, to je teda borec ta tvoje kamoska… jo, jsem z Prahy

• Citovat
  • Upravit
387
25.6.12 20:02

Bertičko vítej mezi nás :mavam: už je líp? Nějak se mi nezobrazují popisky, tak nevím co máte za problém a co už máš všechno za sebou…každopádně držím pěsti, jako nám všem tady :)
Holky mám za sebou jeden nativ a měla jsem odběr bez narkózy a rozhodně to není žádnej středověk, vůbec mě to nebolelo a navíc to trvalo asi 3 sekundy. Klidně bych na to šla znovu, vážně. Myslím, že je to i lepší, než zatěžovat tělo narkózou :palec:
Jinak v pátek jsem byla na OPU, bylo 6 jajuch a oplodnily se nám všechny, jsou to bojovníčci :andel: jen jedno se teď vyvíjí pomaleji, tak uvidíme :hug: ve středu jdu na transfer, tak teď mám plnou hlavu, kolik jich transferovat…poraďte holky, jedno nebo dvě? :?: mám strach, že když se obě ujmou, že můžou být komplikace…a když ne komplikace, tak že si 2 neužiju tak, jako jedno…musí to být záhul 8o co Ty memko? Jak to zvládáš? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bertička
26.6.12 11:36

Tak to ja na odberu vajicek byla taky bez narkozy, ale bohuzel, muj vajecnik byl pohyblivy a odcestoval mi behem odberu kamsi do dutiny brisni, takze ho pan doktor honil tou punkcni jehlou vsude mozne a teda hroooozne to bolelo :,( :,( :,(. Ale rikal, ze je to neobvykly. Ale u me se komplikuje skoro vsechno, takze me to uz ani neprekvapuje :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Bertička
26.6.12 11:38

Co se tyce tech embryi, tak ja jsem si nechala zavest 2, protoze je vetsi sance, ze se chytne aspon 1. Myslim, ze je snad jenom 20% sance, ze se chytnou obě. A kdyz se chytnou obe, tak pak je to aspon odbyty jednim vrzem a nemusis znovu podstupovat ivf, coz mi teda opravdu prijde jako vyhoda, uz znovu do sebe nervat ty hormony…etc.

• Citovat
  • Upravit
387
27.6.12 07:48

Berti tak to jsi měla teda fakt smůlu při tom odběru :think: jinak děkuju za názor, jsem pořád na vážkách, takže to nechám na poradě s dr :lol: uvidím, k čemu se bude klonit, za chvíli si tam jedu pro bobísky :dance:
Ty máš teda 2 a kdy Ti je dávali? Kdy máš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bertička
27.6.12 08:30

Tak to ti Maffinko držím moc palec, já už mám, bohužel, druhý cyklus neúspěšně za sebou. Ted přemýšlím co dál, dávám si pauzu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex