IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5323
14.8.12 11:50
@Mafinna píše:
A tak to jooo:-) tak děkuju za podporu a měj se krásně, pusinku pro holčičky :*
:*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.8.12 12:23

Prdelky, teda, tady je pokecu a me se to tu vubec nezobrazi :(

Kazdopadne, zpravy z fronty:

• Odebrano 20 folikulu s 20 vajickama
  • oplodnovaci metoda 10 ICSI, 10 prirozene - z 10 ICSI se 7 oplodnilo, z 10 prirozene se oplodnila vsechna
  • 6 zamrazili v prvostadiu (maji vetsi sanci na preziti po rozmrazeni) a 11 sleduji na prolouzene kultivaci
  • mam si volat ve ctvrtek, jak to vypada, takze transfer kolem patku/soboty :)

Mafi a nechcete jeste chvili pockat, kdyz mas porad toho ducha? Jakoze brat vsechny leky porad a tak, co kdyz je tam porad jeste nadeje, co?

Kazdopadne, ver, ze 3 mesice utecou jako voda a pak hura prosto znovu, ono se jednou urcite zadari!!! :hug:

Příspěvek upraven 14.08.12 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
14.8.12 12:25

No pane jo Peti :palec: to jsou super výsledky!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.8.12 09:19

Peti skvělé výsledky :potlesk: to vypadá velmi pěkně a líbí se mi i že přirozeně se oplodnily všechny :palec: tak držím pěsti, moc :hug:
Peti já už jsem prášky vysadila minulý týden v pátek…zatím pořád jen slabě špiním, tak jsem si dělala ráno test a já tam toho ducha po zaschnutí vidím, tak mi to asi klesá nějak hodně pomalu. Normálně jsem MS dostala do 3 dnů po vysazení utrogestanu a teď se to furt nechce rozjet. Už je to 6. den a nic nenasvědčuje tomu, že by to mělo přijít, nebolí břicho, nemám nálady, prsa, nic… :think: snad to odkrvácí samo, nemyslím si, že by z toho mohlo ještě něco být, už je to dlouho na to, aby se to ještě rozjelo správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertička
19.8.12 09:40

Ahoj holky, zdravím Vas po dlouihe dobe! Jak se vede? Peti, moc, moc drzim palce, jak jsi v Iscaru spokojena a ke komu tam chodis?
Maffi, myslim na te, vim, jak je to tezke…

• Citovat
  • Upravit
5505
19.8.12 09:51

Ahoj Berti,

v Iscaru jsem spokojena, ale Repromeda byla osobnejsi. Chodim v Iscare ke vsem :)… nikdy jsem nemela stejneho doktora - ani jsem to nevyzadovala, takze v pohode :)… a dekujeme, uz mam v brisku 2 prdelky, tak uvidime za 14 dni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertička
19.8.12 09:59

A co po profesni strance? Maji treba lepsi vysledky nez v Repromede, nebo je to vicemene stejne?

• Citovat
  • Upravit
5505
19.8.12 10:03

Profesne mi prijdou stejni… ja jsem, uprimne, vysledky zadne nesrovnavala - pro me byla dulezita lidskost. Jen se mi vice libilo v Iscare proces OPU a transferu jako takoveho - vice jsem mohla byt ucastna, videla jsem ten transfer pres UTZ, vse mi vysvetlovali, to bylo asi lepsi, ale zase v Repromede jsem mela pocit, ze se o mne trosku vice staraji, protoze jsem chodila stale k jednomu doktorovi a tak to bylo osobnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertička
19.8.12 11:14

Diky za odpoved, drzim moc palce

• Citovat
  • Upravit
bertička
19.8.12 20:09

A jak se vlastne citis, ses doma nebo chodis do prace? Ja vzdycky po ivf zustavala doma, protoze mam fyzicky narocnou praci, ale vlastne nevim, jestli to je lepsi nebo horsi

• Citovat
  • Upravit
5505
19.8.12 20:23

Berti, ja uz jsem rok doma, takze jenom pokracuji v „byti“ doma :).. jinak se citim fajn, brisko je velike, ale vse v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
20.8.12 15:26

Peti, teda, to je ale krasna uroda! :lol: Drzim palecky, at se bublinky uchyti :kytka:

Mafi, neztracej nadeji, vim, ze je to tezke, ale priste to urcite vyjde :hug: Taky myslim, ze by byla lepsi dovca nez dalsi vysetreni :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
27.8.12 08:11

Ahoj Peti, tak jak se cítíš? Už máš nějaké signály? Určitě napiš, myslím na Tebe a držím moc pěsti :)
Holky dala jsem si oraz, přeléčujeme teď ureaplasmu, kterou našli manželovi ve spermiích a teď musíme sexovat jen s kondomem…kupodivu je to docela dobrý, změna nám propspěla ;) jinak se těšíme na dovču na konci září a pak to zkusíme znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
27.8.12 16:44

Holcinky, ja se nejen citim, ale i vypadam na 6. mesic. Mam silny HSS, takze jezdim v podstate kazdy den odsavat vodu z bricha (byla jsem 3× a odsali dohromady neco pres 5 litru), ale je to pozitivni, protoze to znamena, ze se cipisci zavrtali a proto tak zlobi (produkuji stejny hormnon, jak pri stimulaci, proto dochazi - hlavne u vicecetnych tehotenstvi k hyper-stimulacnimu-syndromu), takze tak. Neni to moc sranda, krome toho, ze jehla pro odsavani je dlouha od malicku po loket a tlusta a boli to jak svina, tak mam spatne jaterni testy (takze jaterni dieta nasazena) a jeste si 2× denne bodam bolestive injekce, co delaji modriny, na redeni krve kvuli mozne tromboze, takze nic moc na zacatek, ale pokud nejde o zivot, tak jde o hovno, zejo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
28.8.12 19:13

Peti, tak to je mazec 8o A uz mas nejak potvrzene, ze se zavrtali? Delala sis testik? Vypadas spokojene, tak asi jo :lol: At se ti to brisko brzy zlepsi a uz si jen uzivas miminek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí