Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mafinna píše:
A tak to jooo:-) tak děkuju za podporu a měj se krásně, pusinku pro holčičky
Prdelky, teda, tady je pokecu a me se to tu vubec nezobrazi ![]()
Kazdopadne, zpravy z fronty:
Mafi a nechcete jeste chvili pockat, kdyz mas porad toho ducha? Jakoze brat vsechny leky porad a tak, co kdyz je tam porad jeste nadeje, co?
Kazdopadne, ver, ze 3 mesice utecou jako voda a pak hura prosto znovu, ono se jednou urcite zadari!!! ![]()
Příspěvek upraven 14.08.12 v 12:28
Peti skvělé výsledky
to vypadá velmi pěkně a líbí se mi i že přirozeně se oplodnily všechny
tak držím pěsti, moc ![]()
Peti já už jsem prášky vysadila minulý týden v pátek…zatím pořád jen slabě špiním, tak jsem si dělala ráno test a já tam toho ducha po zaschnutí vidím, tak mi to asi klesá nějak hodně pomalu. Normálně jsem MS dostala do 3 dnů po vysazení utrogestanu a teď se to furt nechce rozjet. Už je to 6. den a nic nenasvědčuje tomu, že by to mělo přijít, nebolí břicho, nemám nálady, prsa, nic…
snad to odkrvácí samo, nemyslím si, že by z toho mohlo ještě něco být, už je to dlouho na to, aby se to ještě rozjelo správně.
Ahoj holky, zdravím Vas po dlouihe dobe! Jak se vede? Peti, moc, moc drzim palce, jak jsi v Iscaru spokojena a ke komu tam chodis?
Maffi, myslim na te, vim, jak je to tezke…
Ahoj Berti,
v Iscaru jsem spokojena, ale Repromeda byla osobnejsi. Chodim v Iscare ke vsem
… nikdy jsem nemela stejneho doktora - ani jsem to nevyzadovala, takze v pohode
… a dekujeme, uz mam v brisku 2 prdelky, tak uvidime za 14 dni ![]()
A co po profesni strance? Maji treba lepsi vysledky nez v Repromede, nebo je to vicemene stejne?
Profesne mi prijdou stejni… ja jsem, uprimne, vysledky zadne nesrovnavala - pro me byla dulezita lidskost. Jen se mi vice libilo v Iscare proces OPU a transferu jako takoveho - vice jsem mohla byt ucastna, videla jsem ten transfer pres UTZ, vse mi vysvetlovali, to bylo asi lepsi, ale zase v Repromede jsem mela pocit, ze se o mne trosku vice staraji, protoze jsem chodila stale k jednomu doktorovi a tak to bylo osobnejsi ![]()
A jak se vlastne citis, ses doma nebo chodis do prace? Ja vzdycky po ivf zustavala doma, protoze mam fyzicky narocnou praci, ale vlastne nevim, jestli to je lepsi nebo horsi
Berti, ja uz jsem rok doma, takze jenom pokracuji v „byti“ doma
.. jinak se citim fajn, brisko je velike, ale vse v pohode ![]()
Peti, teda, to je ale krasna uroda!
Drzim palecky, at se bublinky uchyti ![]()
Mafi, neztracej nadeji, vim, ze je to tezke, ale priste to urcite vyjde
Taky myslim, ze by byla lepsi dovca nez dalsi vysetreni
![]()
Ahoj Peti, tak jak se cítíš? Už máš nějaké signály? Určitě napiš, myslím na Tebe a držím moc pěsti ![]()
Holky dala jsem si oraz, přeléčujeme teď ureaplasmu, kterou našli manželovi ve spermiích a teď musíme sexovat jen s kondomem…kupodivu je to docela dobrý, změna nám propspěla
jinak se těšíme na dovču na konci září a pak to zkusíme znovu ![]()
Holcinky, ja se nejen citim, ale i vypadam na 6. mesic. Mam silny HSS, takze jezdim v podstate kazdy den odsavat vodu z bricha (byla jsem 3× a odsali dohromady neco pres 5 litru), ale je to pozitivni, protoze to znamena, ze se cipisci zavrtali a proto tak zlobi (produkuji stejny hormnon, jak pri stimulaci, proto dochazi - hlavne u vicecetnych tehotenstvi k hyper-stimulacnimu-syndromu), takze tak. Neni to moc sranda, krome toho, ze jehla pro odsavani je dlouha od malicku po loket a tlusta a boli to jak svina, tak mam spatne jaterni testy (takze jaterni dieta nasazena) a jeste si 2× denne bodam bolestive injekce, co delaji modriny, na redeni krve kvuli mozne tromboze, takze nic moc na zacatek, ale pokud nejde o zivot, tak jde o hovno, zejo ![]()
Peti, tak to je mazec
A uz mas nejak potvrzene, ze se zavrtali? Delala sis testik? Vypadas spokojene, tak asi jo
At se ti to brisko brzy zlepsi a uz si jen uzivas miminek ![]()