IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
2.7.12 09:15

Bertičko tak to se moc omlouvám, nějak mi to uniklo, že už víš výsledek :( tak teď chvíli pauza a pak huráá znovu ne ;) do třetice to musí vyjít :palec:
Děkuju za palec, uvidíme jak to dopadne…mám 2 kompaktní morulky u sebe, testovat budu 11.7. a do mražáčku nám bohužel nic nezůstalo. Nějak to začaly buňky vzdávat. Nejdřív všechno super a nakonec 5.den jen kompaktní morulky, 2 mi šoupli do bříška a zbytek kultivovali dál, ale bohužel nebyly vhodné ke zmražení. Zatím nevím důvod, jestli se zastavily úplně nebo jen neměly tu kvalitu… 8o
Holky měly jste některá kompaktní morulku 5.den PK a bylo z toho miminko? Mám strach, že je to málo… ach jo a to jsem tomuto pokusu moc věřila :andel:

Kde jste všechny kočky, moc vás potřebuju to s váma všechno probrat :mavam: hezký den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
2.7.12 18:45

Mafi :mavam: Mno, je fakt, ze 5. den uz to byvaji blastocysty, ale co jsem tak vypozorovala, tak ve finale je uplne jedno, jak rychle se vyvijeji, u nekoho to dopadne dobre, i kdyz ma morulky a druhe to nedopadne, i kdyz dostala hatchujici blastulky… takze timto se vuuuuubec netrap a jen mysli na ty svoje bublinky v brisku, pohlad je a mysli na neco hezkyho :kytka: :hug: A kdy se chystas testovat? :D

Berti :mavam: vitam te mezi nama :hug: Vim, ze ty pokusy jsou narocne, ale uvidis, ze se to jednou podari, hlavne neztracet nadeji :hug: Ted to chce poradnou dovcu, slunicko, peknou knizku a bude lip… :kytka:

Peti :mavam: hadej, co ted ctu? Toho Hostitele, jak jsi ho tady kdysi doporucovala :dance: Zbyva mi asi stovka stranek do konce a musim rict, ze je to fakt zajimavy pribeh, diky za tip :kytka: A copak ctes ted? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.7.12 19:19

Ahoj Carmen :mavam: držím pěsti na zítra, hned napiš, jak jste dopadli ;) jméno a pohlaví už jste tady asi řešily co? :oops:
Nooo testit fakt nevím, podle toho, jak se budou vyvíjet příznaky, ale asi až fakt toho 11.7. i když bych asi mohla dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.7.12 21:42

Ahoj Mafi :hug: tak jak se citis? Jsi doma nebo chodis do prace? Mno mohla bys testnout driv, vis, ze ja jsem baba zvedava :mrgreen: Jj, cekame chlapecka a bude to pravdepodobne Denisek :kytka: Dnesni velky utz dopadl na jednicku, vsechno je v poradku :potlesk: ANi nevis, jak se mi ulevilo… :oops: Tak jsme hned objednali postylku a matraci, pro radost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
4.7.12 08:05

Carmen tak to je super, UZ na jedničku a jméno Denísek :palec:
Ještě nevím, kdy budu testovat :think: zatím se cítím různě, občas křeče v podbříšku, velký a bolestivý prsa, ale to je tak všechno, takže z toho se nic nedovím :roll: včera jsem se cítila docela těhotně, dnes zase vůbec, no čert aby se v tom vyznal :) uvidíme, jestli to nedostanu o víkendu, tak v pondělí asi testnu :) jinak jsem normálně v práci, v reprofitu jsou pro normální režim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.12 21:34

Carmen, to mám radost, že je Denísek v pohodě :potlesk: :dance:
Peti, už víš nějaké datum, hm???
Berti, drž se, hoď chmury za hlavu, užívej si sluníčka a věř, určitě to dobře dopadne, je to chce prostě čas, ju!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertička
8.7.12 08:56

Mile holky, moc Vam dekuju za podporu, chystam se ted na dovolenou, tak to snad vsechno vypustim z hlavy a pripravim se na dalsi pokus.

Maffinko, bud v klidu, poprvy mi tam soupli 5 denni embrya a ani skrt, po druhy dvoudenni a bylo z toho biochemicky tehu, takze tak.

Myslim, ze je to osud nebo co, ze se netrap tim, jestli to byla morulka nebo blastocysta, co se ma stat stane se, hlavne byt co nejvic v klidu a v dobre nalade, i kdyz je to nekdy moc tezky.

Carmen, parada, gratuluju k Deniskovi, to je uzasny!!!

• Citovat
  • Upravit
387
8.7.12 10:26

Ahoj Bertičko a kam jedete na dovolenou? Dej tip :) my zatím nikam, jen vybírám a když to nevyjde, tak asi nekam odetíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertička
8.7.12 14:16

Jedeme na Lefkadu, coz je recky ostrov. Nikdy jsem tam nebyla, ale pry je to nadhera. Da se tam i surfovat, coz je konicek meho pritele, tak uvidime, dam vedet, az se vratime.

• Citovat
  • Upravit
bertička
8.7.12 14:22

A Maffinko, testovani se blizi, tak moc a moc drzim palce!
:hug:

• Citovat
  • Upravit
387
8.7.12 14:46

Bertičko děkuju, dám vědět :) bohužel tomu moc nedávám, vůbec nic mi není :think:
Tak krásnou dovolenou, Řecko miluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertička
8.7.12 14:51

Zatim bud v klidu, na priznaky je brzy. Pokud jsi nedostala mrchu, tak nic neni ztraceno. Drzim palce, moc a dekuju!

• Citovat
  • Upravit
387
8.7.12 14:54

:) děkuju za Tvůj optimismus, mrchu jsem sice nedostala, ale to po 4-0-4 utrogestanu ani neočekávám…uvidíme, zkusím asi zítra, jestli nebudu po… strachy :D, ale už bych chtělqa vědět na čem jsem. Nevíš jestli můžu hned zase do minimálky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertička
8.7.12 16:22

Zatim bud v klidu, na priznaky je brzy. Pokud jsi nedostala mrchu, tak nic neni ztraceno. Drzim palce, moc a dekuju!

• Citovat
  • Upravit
bertička
8.7.12 16:24

Já premenstruovala i utros, ale je to individualni. jestli muzes jit do minimalky uplne presne nevim, ale rekla bych, ze mozna to nejakou minipauzicku chtelo. Ale jista si tim nejsem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex