Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Memuško jo, testovala a bohužel nic
no ale nějak jsem to tušila, tak jsem se z toho hned otřepala, spíš jsem byla ráda, že už vím, na čem jsem
příště už to vyjde ![]()
Mafi, treba je jeste brzy, jeste to nevzdavej
Jinak na minimalku muzes jit hned zase, pokud nemas nejake potize
@Mafinna píše:
Memuško jo, testovala a bohužel nicno ale nějak jsem to tušila, tak jsem se z toho hned otřepala, spíš jsem byla ráda, že už vím, na čem jsem
příště už to vyjde
mmmmmmm
tak srpen
![]()
Ahoj holky, díky za podporu, jste moc hodné…
test jsem si už nedělala, už se mi rozjíždí mS, tak spíš přemýšlím co teď dál
Dr. měl v plánu už klasiku IVF, jenže tu bych stihla až v srpnu. Vím, že to není tak daleko, ale na konci srpna jsem týden pracovně mimo
tak teď přemýšlím, jestli mám ještě zkusit minimálku a když by to neklaplo, jakože už musí
, tak pak hned klasiku. Jediné co mě trápí, jestli by to nebyl záhul pro tělo, 2 minimálky po sobě a pak ještě hned IVF???co myslíte?
Ahojky babky, vcera v noci jsme dorazili zpet do CR, huraaaa, jsme doma, takze vas musim precist, docist, pocist a pak pisnu, nazdaaaar ![]()
Mafi, ja ty minimalky hrotila jednu za druhou - viz popisek a zadne nasledky to na mne nenechalo, prece jen je to malo hormonu. Kdybys ale chtela 100% jistotu, tak ty 2 mesice pockat, ale ja na to nemela trpelivost
Asi jsem moc neporadila, co… ![]()
Ahojte holcinky,
uz jsme doma a huraaa, peru, uklizim a tak vubec, proste se opet „zabydlujeme“ ![]()
Dnes jsem byla na prvnim UTZ v Iscare a vse v norme a v poradku, takze cca za 14. dni - 2. den cyklu zacinam se stimulaci a hura do boje.
Mafi, tak budeme bojovat spolu, co? IVF v srpnu zvazujes nebo nakonec bude jeste jedna minimalka?
Holky tak jsme se rozhodli ještě pro minimálku, takže zítra začínám brát clostil a uvidíme
třeba už to klapne
a když ne, tak to pak zakončíme klasikou v srpnu. Teď jsem dlouho odpočívala, tak to snad nebude tak zlý ![]()
Peti tak v tom budeme spolu
těším se ![]()
Mafi, huraaaa, to je dobre, doufam tedy pro vas, ze ta minimalka se zadariiiiii!!! A kdyz ne, tak super hura tesime se v srpnu ![]()
Mafi, super, budu drzet palecky! ![]()
Uz se vam to vsechno, holky, blizi, uz se tesim, az vam budem vsechny drzet palecky, aby se mimi chytily ![]()
Jinak ja mam po utz srdicka (Deniskova
) a vcera jsem byla na zatezovem testu na cukrovku a vsechno je ok
Za 2 tydny dalsi poradna ![]()
Carmen super, jste šikulky s Denískem ![]()
Peti těším se, v pondělí bdu mít uz kolik mám vajuch, tak písnu…jak se zatím chystáš na pokus a jak se cítíš?
Mafi, ja se citim uplne v pohode
.. jelikoz mam porad do zacatku stimulace cca 14 dni. Na UTZ kontrolnim bylo vse v poradku, takze zacinam 2. DC stimulaci, coz bude nekdy kolem 1. srpna. Takze jak rikam, zatim vse v poradku.. jeste (az se umoudri pocasi) chci stihnout umyt okna, vygruntovat, navarit a tak, at si potom muzu jen a jen valet sunky ![]()
Carmen, jste sikulky s malym, je to nadhera, tak jen at dobre prospivate i nadale!!! ![]()
Peti tak tak, pěkně všechno do kupy teď a pak už jen těhulkování
a budeš mít krátkej nebo dlouhej protokol?