IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
8.9.12 23:58
@skritek Petra píše:
@Carmen6 mrazacku mame 3 blaocysty a 6 v prvostadiu (mrazi v prvostadiu, pokud je moznost, protoze pry pak mnohem lepe zvladaji zozmrazeni a popripade dalsi vyvoj)

no, urcite dam vedet v patek, jestli se objevil dalsi hrdina, uvidime :)

a kdy mas vlaste TP, ze uz je maly hlavou dolu, to musi byt co nevidet! :)

Jééé gratuluji :potlesk: :dance: :dance:. Jsem sem po sto letech nakoukla a vidím, že tady to úspěšně těhotní… To já měla 2.IVF naplánované na jaro, ale nějak se mi to nepovedlo a teď jsem teprve zahájila dlouhý protokol, teda ještě pořádně nezahájila, dostala jsem injekci na utlumení vaječníků a za 14 dní mě čeká stimulace ´…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
9.9.12 09:54

@lamika jeee, devce, tebe tady nebylo 1000 let, vitej zpet a uspesnou stimulaci!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.12 21:19

Petí, paráda:-D Čekám zítřejší info!
Carmen, závěr je fakt úžasný:-P, vydrž!!Musíš hodně odpočívat a šetřit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.9.12 21:30
@skritek Petra píše:
@lamika jeee, devce, tebe tady nebylo 1000 let, vitej zpet a uspesnou stimulaci!!! :)

Děkuji, no jsem na to zvědavá, váhala jsem mezi ISCARE a GENNETem a zvítězil Gennet. Budu mít dlouhý protokol, prý si budu píchat krom stimulačních injekcí ještě injekce proti tromboze, víc Prednisonu a víc Utrouše. Jsem trochu toho dočetla a koukám, že skoro všechny úspěšně otěhotněly… super, všem moc gratuluji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.9.12 09:34

@lamika ja taky picham 2× denne injekce proti tromboze a pry je to i prevence potratu, tak jsem hlasila, ze si to klidne budu pichat i 3× denne, kdyz by to melo zabranit ztraceni cvrcka, zejo :)

jinak, holky, dnes rano potvrzeni srdecni akce, juhuuuuu! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.9.12 11:25
@skritek Petra píše:
@lamika ja taky picham 2× denne injekce proti tromboze a pry je to i prevence potratu, tak jsem hlasila, ze si to klidne budu pichat i 3× denne, kdyz by to melo zabranit ztraceni cvrcka, zejo :)jinak, holky, dnes rano potvrzeni srdecni akce, juhuuuuu! :)

supeer, gratuluji :dance: :dance:

Můžu se optat čím jsi stimulovala (asi jsi to někde výš psala)? Já prý budu mít kombinaci Gonalu a Menopuru, minule jsem měla jen Menopur. Plus 1 tbl Prednisonu (předtím jsem měla půlku) a Fraxiparin (ten jsem neměla).

Já jsem z léků strašná srababa a lajdák na braní čehokoli… Proto mě děsí ty injekce proti tromboze, ale samo, že je potřeba udělat vše pro to, aby se prcek udržel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.9.12 11:31

@lamika ja jsem pichala 150 jednotek Gonalu, pak od 6. dne Cetrotide a ted picham Clexan proti te tromboze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
14.9.12 17:51
@skritek Petra píše:
@lamika ja taky picham 2× denne injekce proti tromboze a pry je to i prevence potratu, tak jsem hlasila, ze si to klidne budu pichat i 3× denne, kdyz by to melo zabranit ztraceni cvrcka, zejo :)jinak, holky, dnes rano potvrzeni srdecni akce, juhuuuuu! :)

super, gratuluju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
14.9.12 17:52
@krista.tomanova píše:
Petí, paráda:-D Čekám zítřejší info!
Carmen, závěr je fakt úžasný:-P, vydrž!!Musíš hodně odpočívat a šetřit se.

coz o to, ja bych rada odpocivala, ale nemuzu si ani lehnout, jak me pali zaha, takze mam docela drsnej deficit spanku a podle toho vypada i moje nalada… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.12 12:23

A zkoušela jsi na tu žáhu Rennie?? Já ho jedla ve velkém a pomáhalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
20.9.12 12:27

@krista.tomanova Kristi, kdyz te tady tak vidim… neni uz cas pomalu zacit planovat druheho cvrcka? :) :) :)… jak se ma Frantisek, uzivas si materske?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
22.9.12 17:24
@krista.tomanova píše:
A zkoušela jsi na tu žáhu Rennie?? Já ho jedla ve velkém a pomáhalo :lol:

jojo, Rennie taky do sebe cpu ve velkem, uz je mi z toho na bliti, ale nic jinyho mi nepomaha (a Rennie jen na chvilku). Snad to bude lepsi, az se prcek sesune trochu dolu, ted ho mam porad pod prsama a nemuzu ani dychat :twisted: A co novyho u tebe, jak si uzivas materstvi? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.12 21:17

Věř, že to pak bude v pohodě. Znám to;-) Mateřství si užívám!!!Fanoušek už leze, krásně jí, brouká, akorát se nechce vzdát kojení, uvidíme co nám na to řekne doktorka v poradně:-!eti, už začínáme o sourozenci uvažovat, ale víš sama, že je to těžká cesta. a jak se daří tobě? A co ostatní maminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
23.9.12 09:13

Ahoj holky, nebyla jsem tu strašně dlouho, tak jen koukám, co je nového. Všem maminkám moc gratuluju a nastávajícím maminkám držím móóc palečky. :srdce: Nám se po všech IUI a IVF jako zázrakem také zadařilo přirozeně, tak si užívám miminka v bříšku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
23.9.12 14:58

Arpi, gratuluju, to je krasa :kytka: :pankac: Kdy mas termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí