IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
18.7.12 09:42

Mafi, kratky, zacinam stimulovat v mesici, kdy bude transfer (teda doufejme) :)… takze kratky, ja mela i predtim kratky a hezky mi to vyhovovalo i vysledky byly fajn, tak budeme doufat opet v uspech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.12 21:09

Holky, tak fu, tfuj, tfuj :hug: :hug:
Budu vám držet palečky i s Fanouškem a to by v tom byl čert, aby se to nepodařilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.7.12 20:21

Ahoj holky, tak jsem zpět z UZ a tentokrát jsem teda zklamaná. Vyrostly mi docela blbě, mám jen 1×17,5 mm, jeden velkej 29mm (to bude prý asi cysta) a zbytek malých 12 mm, ty prej nedorostou. Tak si dnes píchám pregnyl a ve středu OPU bez narkózy. Snad tam bude aspoň jedno jajo a bude to bojovník :) z té cysty jsem teda špatná, trochu mě bolí a hlavně odteď je s clostíkem konec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.7.12 07:44

Mafi, nesmutni, no, uvidis jak to zvladne bojovnicek a kdyztak hura na srpen, to dopadne, uvidis!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
24.7.12 08:09

Já vím Peti, snažím se to brát v pohodě :) ve středu dám vědět, jak jsem dopadla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
24.7.12 08:23

Dobre, drzim moc moc moc palce, co Ty vis, treba to bude zrovna tenhletem bojovnicek, co vam obrati svet :)… dej vedet, opatruj se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
24.7.12 09:41

OPU bez narkozy Mafi?? prosím tě… :think: moc ti přeji, ať je to ON, ten bojovníček statečnej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
25.7.12 10:32

Holky ahoj :mavam: jsem zpět a hlásím 2 jaja, tak uvidíme jak se oplodní a v pátek ET. Pokud budou obě ok, tak si nechám zavést obě :andel: držte pěsti. Tentokrát to bylo malinko horší, protože ten jeden velkej folikul/cystu odsávali dýl, ale i tam bylo vajucho :D a kdo jdete na OPU bez narkózy, vůbec se nebojte, dá se to vydržet a hlavně je to jen chvilička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.7.12 13:11

Mafi, gratuluju k vajickum!! :hug: Uvidis, treba budes mit nakonec dvojcatka :D Drzim palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.7.12 13:19

Mafi, Ty jsi sikule!!! Teda, dve vajucha, v patek KET, to je nadhera, jojojojojoj, moc drzim palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
26.7.12 07:11

Holky děkuju moc, dnes budu volat, jestli se aspoň jedno oplodnilo :andel: Peti kdy začneš, už víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
26.7.12 08:02

Mafi, cekam na MS… nekdy kolem 1.8. by mela prijit a pak druhy den zacinam se stimulaci, takze zatim je vse ve hvezdach, ale pomalu a jiste se k tomu blizime :)

Tak doufam, ze telefonat bude uspesny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
27.7.12 18:06

Peti tak 1.8. je už brzy ;)
Holky jsem zpátky z transferu a zatím to vypadá dobře, máme 2.den už 1× 5B a 1×4B obě kvality 1 :palec: tak jsem strašně ráda i když vím, že to zatím nic neznamená, ale naděje :andel: jediné co, tak jsme si pak doma všimli, že se nějak zhoršiol spermiogram a máme 0% norm. morfologie :think: myslíte, že se to obejde metodou ICSI? Nikdy jsme ji neměli nějakou super, ale nikdy nám dr. nic neřekl, ani teď ne, tak to nechápu. Jedině, že by se to opravdu tím ICSI úplně obešlo…nemáte někdo zkušenost?

Díky moc, jinak přeji krásný víkend, já jdu hladit bříško a myslet na bobánky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
27.7.12 20:34
@Mafinna píše:
Peti tak 1.8. je už brzy ;)
Holky jsem zpátky z transferu a zatím to vypadá dobře, máme 2.den už 1× 5B a 1×4B obě kvality 1 :palec: tak jsem strašně ráda i když vím, že to zatím nic neznamená, ale naděje :andel: jediné co, tak jsme si pak doma všimli, že se nějak zhoršiol spermiogram a máme 0% norm. morfologie :think: myslíte, že se to obejde metodou ICSI? Nikdy jsme ji neměli nějakou super, ale nikdy nám dr. nic neřekl, ani teď ne, tak to nechápu. Jedině, že by se to opravdu tím ICSI úplně obešlo…nemáte někdo zkušenost?Díky moc, jinak přeji krásný víkend, já jdu hladit bříško a myslet na bobánky :hug:
:hug: :hug: :hug: :palec: :palec: :palec: :srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
27.7.12 21:15

Mafi, to jsou uzasne zpravy, tak jen, aby se prdelky udrzely!!! Jinak, bohuzel, ja se ve spermiogramech vubec nevyznam, takze neporadil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí