Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mafi, kratky, zacinam stimulovat v mesici, kdy bude transfer (teda doufejme)
… takze kratky, ja mela i predtim kratky a hezky mi to vyhovovalo i vysledky byly fajn, tak budeme doufat opet v uspech ![]()
Holky, tak fu, tfuj, tfuj
![]()
Budu vám držet palečky i s Fanouškem a to by v tom byl čert, aby se to nepodařilo ![]()
Ahoj holky, tak jsem zpět z UZ a tentokrát jsem teda zklamaná. Vyrostly mi docela blbě, mám jen 1×17,5 mm, jeden velkej 29mm (to bude prý asi cysta) a zbytek malých 12 mm, ty prej nedorostou. Tak si dnes píchám pregnyl a ve středu OPU bez narkózy. Snad tam bude aspoň jedno jajo a bude to bojovník
z té cysty jsem teda špatná, trochu mě bolí a hlavně odteď je s clostíkem konec ![]()
Mafi, nesmutni, no, uvidis jak to zvladne bojovnicek a kdyztak hura na srpen, to dopadne, uvidis!!! ![]()
Já vím Peti, snažím se to brát v pohodě
ve středu dám vědět, jak jsem dopadla ![]()
Dobre, drzim moc moc moc palce, co Ty vis, treba to bude zrovna tenhletem bojovnicek, co vam obrati svet
… dej vedet, opatruj se!
OPU bez narkozy Mafi?? prosím tě…
moc ti přeji, ať je to ON, ten bojovníček statečnej!!!
Holky ahoj
jsem zpět a hlásím 2 jaja, tak uvidíme jak se oplodní a v pátek ET. Pokud budou obě ok, tak si nechám zavést obě
držte pěsti. Tentokrát to bylo malinko horší, protože ten jeden velkej folikul/cystu odsávali dýl, ale i tam bylo vajucho
a kdo jdete na OPU bez narkózy, vůbec se nebojte, dá se to vydržet a hlavně je to jen chvilička ![]()
Mafi, gratuluju k vajickum!!
Uvidis, treba budes mit nakonec dvojcatka
Drzim palecky ![]()
Mafi, Ty jsi sikule!!! Teda, dve vajucha, v patek KET, to je nadhera, jojojojojoj, moc drzim palce! ![]()
Holky děkuju moc, dnes budu volat, jestli se aspoň jedno oplodnilo
Peti kdy začneš, už víš?
Mafi, cekam na MS… nekdy kolem 1.8. by mela prijit a pak druhy den zacinam se stimulaci, takze zatim je vse ve hvezdach, ale pomalu a jiste se k tomu blizime ![]()
Tak doufam, ze telefonat bude uspesny ![]()
Peti tak 1.8. je už brzy ![]()
Holky jsem zpátky z transferu a zatím to vypadá dobře, máme 2.den už 1× 5B a 1×4B obě kvality 1
tak jsem strašně ráda i když vím, že to zatím nic neznamená, ale naděje
jediné co, tak jsme si pak doma všimli, že se nějak zhoršiol spermiogram a máme 0% norm. morfologie
myslíte, že se to obejde metodou ICSI? Nikdy jsme ji neměli nějakou super, ale nikdy nám dr. nic neřekl, ani teď ne, tak to nechápu. Jedině, že by se to opravdu tím ICSI úplně obešlo…nemáte někdo zkušenost?
Díky moc, jinak přeji krásný víkend, já jdu hladit bříško a myslet na bobánky ![]()
@Mafinna píše:
Peti tak 1.8. je už brzy
Holky jsem zpátky z transferu a zatím to vypadá dobře, máme 2.den už 1× 5B a 1×4B obě kvality 1tak jsem strašně ráda i když vím, že to zatím nic neznamená, ale naděje
jediné co, tak jsme si pak doma všimli, že se nějak zhoršiol spermiogram a máme 0% norm. morfologie
myslíte, že se to obejde metodou ICSI? Nikdy jsme ji neměli nějakou super, ale nikdy nám dr. nic neřekl, ani teď ne, tak to nechápu. Jedině, že by se to opravdu tím ICSI úplně obešlo…nemáte někdo zkušenost?Díky moc, jinak přeji krásný víkend, já jdu hladit bříško a myslet na bobánky
Mafi, to jsou uzasne zpravy, tak jen, aby se prdelky udrzely!!! Jinak, bohuzel, ja se ve spermiogramech vubec nevyznam, takze neporadil ![]()