Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Peti tak super, že to utrpení má alespoň nějaký smysl
držím pěsti, ať se chytí oba, přeješ si dvojčátka že jo? ![]()
No tak aby to nebylo trojnasobne stesti
… jojo, to vis, prejeme si dvojcatka, trojcatka, jednotcatka, proste cokoliv, ale dvojcatka, pokud by nebyly komplikace, tak bychom byli moc radi ![]()
Peti, tak se drž, opatruj se i ty mimísci.
A nezapomeň, všechno špatné je pro něco dobré. Holka, musíš to vydržet a pak už bude jen líp a líp!!!
Kristi, dekuji ![]()
Berti, dari se uzasne, vody pomalu ale jiste ubyva, vysledky krve se taky pomalu zlepsuji, porad sice musim brat prasky 3× denne na jatra a pichat si injekce na srazlivost, ale jak rikam, uz mi je hej a krasne oproti tomu, co to bylo. Chodim do CARu na pravidelne kontroly, fakt se o me staraji vzorove. No a ted v pondeli, kdyz jsem byla, tak na na ultrazvuku prekvapila uz prvni dutinka, ani doktorka necekala, ze uz na nas neco vykoukne - prikladam fotecku. Jinak HCG po 13. dnu transferu bylo 814, takze vysoke a snad odpovida vicecetnemu tehotenstvi, tak uvidime, jestli ted v patek opet na kontrole na nas vykoukne dalsi dutinka ![]()
Juuu, Peti, nadhera!!!
Snad se dockas tech dvojcatek
A kolik mate mrazacku?
Jinak my jsme dnes byli na 3. velkem UTZ a vsechno je v poradku, malej vazi 1590 g a uz je hlavickou dolu (minuly tyden byl jeste zadeckem). A podobou je to cely manzel
Mam pocit, ze uz se mi do toho bricha nevleze, uz se tesim na porod (to se jeste nacekam, vim…) ![]()
@Carmen6 mrazacku mame 3 blaocysty a 6 v prvostadiu (mrazi v prvostadiu, pokud je moznost, protoze pry pak mnohem lepe zvladaji zozmrazeni a popripade dalsi vyvoj)
no, urcite dam vedet v patek, jestli se objevil dalsi hrdina, uvidime ![]()
a kdy mas vlaste TP, ze uz je maly hlavou dolu, to musi byt co nevidet! ![]()
Urcite dej vedet, jsem napnuta jak struna ![]()
TP mam 10.11., ale uz ted mam pocit, ze prasknu ![]()
@Carmen6 jej, az listopad, tak to je jeste kousek, ale urcite to zvladnes na jednicku a odmena bude uzasna!!! ![]()
@Carmen6 píše:
Urcite dej vedet, jsem napnuta jak strunaTP mam 10.11., ale uz ted mam pocit, ze prasknu
za dva měsíce?? to je za pár
![]()