IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
28.8.12 19:53

Peti tak super, že to utrpení má alespoň nějaký smysl :hug: držím pěsti, ať se chytí oba, přeješ si dvojčátka že jo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertička
28.8.12 20:00

Peti, strasne moc drzim vsechny palce!!! :dance:

• Citovat
  • Upravit
bertička

• Citovat
  • Upravit
bertička

• Citovat
  • Upravit
bertička
28.8.12 20:01

Omylem jsem to poslala 3X, ale to nevadi :roll:

• Citovat
  • Upravit
5505
28.8.12 20:18

No tak aby to nebylo trojnasobne stesti :)… jojo, to vis, prejeme si dvojcatka, trojcatka, jednotcatka, proste cokoliv, ale dvojcatka, pokud by nebyly komplikace, tak bychom byli moc radi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.12 21:31

Peti, tak se drž, opatruj se i ty mimísci. :palec: A nezapomeň, všechno špatné je pro něco dobré. Holka, musíš to vydržet a pak už bude jen líp a líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertička
3.9.12 19:27

Ahoj Peti, tak jak se dari?

• Citovat
  • Upravit
5505
4.9.12 09:03

Kristi, dekuji :)

Berti, dari se uzasne, vody pomalu ale jiste ubyva, vysledky krve se taky pomalu zlepsuji, porad sice musim brat prasky 3× denne na jatra a pichat si injekce na srazlivost, ale jak rikam, uz mi je hej a krasne oproti tomu, co to bylo. Chodim do CARu na pravidelne kontroly, fakt se o me staraji vzorove. No a ted v pondeli, kdyz jsem byla, tak na na ultrazvuku prekvapila uz prvni dutinka, ani doktorka necekala, ze uz na nas neco vykoukne - prikladam fotecku. Jinak HCG po 13. dnu transferu bylo 814, takze vysoke a snad odpovida vicecetnemu tehotenstvi, tak uvidime, jestli ted v patek opet na kontrole na nas vykoukne dalsi dutinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bertička
4.9.12 14:34

Jéééé, krása, moc gratuluju!

• Citovat
  • Upravit
1382
4.9.12 21:35

Juuu, Peti, nadhera!!! :pankac: Snad se dockas tech dvojcatek :* A kolik mate mrazacku?

Jinak my jsme dnes byli na 3. velkem UTZ a vsechno je v poradku, malej vazi 1590 g a uz je hlavickou dolu (minuly tyden byl jeste zadeckem). A podobou je to cely manzel :mrgreen: Mam pocit, ze uz se mi do toho bricha nevleze, uz se tesim na porod (to se jeste nacekam, vim…) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
5.9.12 09:06

@Carmen6 mrazacku mame 3 blaocysty a 6 v prvostadiu (mrazi v prvostadiu, pokud je moznost, protoze pry pak mnohem lepe zvladaji zozmrazeni a popripade dalsi vyvoj)

no, urcite dam vedet v patek, jestli se objevil dalsi hrdina, uvidime :)

a kdy mas vlaste TP, ze uz je maly hlavou dolu, to musi byt co nevidet! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
5.9.12 11:53

Urcite dej vedet, jsem napnuta jak struna :D

TP mam 10.11., ale uz ted mam pocit, ze prasknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
5.9.12 13:57

@Carmen6 jej, az listopad, tak to je jeste kousek, ale urcite to zvladnes na jednicku a odmena bude uzasna!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
5.9.12 14:00
@Carmen6 píše:
Urcite dej vedet, jsem napnuta jak struna :DTP mam 10.11., ale uz ted mam pocit, ze prasknu :lol:

za dva měsíce?? to je za pár :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital