Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Carmen děkuji
Termín mám 6. ledna. Koukám, že jsme na tom podobně. Jen ty už to máš za chviličku. ![]()
Aleno, myslíš tím pondělí 10. nebo 17.9.? Kdybys byla na KETu 10.9. myslím, že už by tam něco být vidět mohlo. Pokud až 17.9., tak je ještě určitě hodně brzy. I když v tomhle ohledu nemůžu moc radit, nám se nikdy po IVF nezadařilo ![]()
@AAlleennaa22 píše:
Ahoj, nikdy jsem n atéto diskusi nebyla, tak tu tápu. Mám otázečku, může mi prosím někdo poradit, kdy tak testovat po úmělým oplodnění? Byla jsem minulý pondělí na KETu, řekli nám za 14 dní udělat těhotenský test, nevydržela jsem to a dnes testovala.Byla tam jen jedna čárka. Myslíte, že je to ještě moc brzy, nebo už není šance, aby se tam objevila i ta druhá? Děkuji moc za odpověd.
podle me je jeste hooodne brzy, vydrz ![]()
Ahoj holky,
byla jsem tady na začátku diskuse a chtěla jsem vás jen pozdravit a pochlubit se, že čekáme chlapečka. Má se narodit 6 prosince. Viděla jsem, že některým z vás se to taky už povedlo, takže velká gratulace všem a držte se ![]()
@Ejva Kocenko, ahojky, vis, ze ja na Tebe hodne vzpominam! To jsou uzasne zpravy, moc gratuluji a urcite se ozvi, jak a co s malym, opatrujte se! ![]()
Ahoj Peti,
taky jsem na tebe vzpomínala, jestli to vyšlo a tak. Já na emiminu dlouho nebyla, takže jsem neměla přehled. Ale vidím, že poslední tvůj přízpěvek byl, že máš potvrzenou srdeční činnost. Takže obrovská gratulace, nakonec se povedlo. Byli jste na umělém? My se tomu nakonec vyhnuli, v dubnu jsme měli jít na druhé umělé a v dubnu jsem zjistila, že jsem těhotná. Buď se to povedlo přirozeně nebo jsme taky podstoupili 1× IUI…nevíme. Nicméně je to super, i když celé těhotenství více méně trpím. Nejhorší to bylo první 4 měsíce, to jsem byla i v nemocnici, jak mi bylo zle.
Všem ze
přeju, aby se to povedlo co nejdřív, komu se nedaří otěhotnět. papa
@Ejva no nadhera, ze se vam podarilo takto prirozene, moc drzim palce ![]()
my jsme otehotneli ted v srpnu po 2. IVF, jsem teprve v 9. tydnu, tak doufam, ze vse bude v poradku a bude pokracovat i nadale tak dobre jak se jen da ![]()
Ahoj Evi,
veeeelikanska gratulace!!!
A jak se bude malej jmenovat?
No konecne nekdo, kdo si tehu neuziva, vim, ze to zni hrozne, ale uz jsem myslela, ze jsem sama
Uz se nemuzu dockat porodu
Uz mas nakoupenou vybavicku?
Teda holky, všem tehulkam gratuluji, je ti paráda@-}– Mám radost, že se vám to těhulkování tak daří:-D
Na jménu ještě pracujeme
, hlavně to nechceme nikomu říkat, protože rodina a známí do toho děsně kecají a to mě stve. Takže rozhodnutí bude mezi Jonášem, Tobiášem a Damiánem.
Víbavičku mám tak z poloviny, nějak to neřeším, jsem hrozná, takže vše nechávám na poslední chvíli. Jsem ráda, že jsme min. týden objednali kočárek, to byla hrůza nějaký vybrat. Tak jen doufám, že nebudu rodit dřív, abych si to stihla připravit
, protože hrozně otíkám a doktorovi se to moc nelíbí, tak mě minulý týden vystrašil, že je to tak za chvilku do nemocnice na vyvolání porodu dřív. Tak doufám, že ne
papa všem ![]()
Carmen a kdy ty čekáš mimi? holka nebo kluk, nechce se mi pročítat celou diskusi, ale vidím, že asi za chvilku čekáš. Tak jak je to u vás?
@Ejva Evi, drz se… kazdopadne, at uz to dopadne jak chce, tak hlavne at to dopadne DOBRE ![]()
u nas dnes kontrola v poradku, cipisek uz ma rucicky a nozicky a dokonce se sebou mydlil, jak do nej doktorka stourala ultrazvukem ![]()
Peti, je krasny toho prcka videt, co? ![]()
Evi, termin mam 10.11., ale pripadam si, jak kdybych mela porodit kazdou chvili. Jinak taky dost otikam, mam problem se vejit do podzimnich bot…
Snad ti tam cipiska nechaji co nejdyl
Jinak ja ted hlavne bojuju s palenim zahy, takze nespimm, nemuzu sedet, lezet, nic a mliko a Rennie pomaha vzdycky jen na chvilicku. Mno uz se tesim na porod
Vybavicku uz mame skoro celou, zbyva jen par drobnosti. Jmena mate vybrany hezky
My taky cekame chlapecka a bude to Denisek ![]()
Jůůů, Damián je krásné jméno! netradiční a krásné! Ejvi, za mě Damián
![]()
Ahoj, nikdy jsem n atéto diskusi nebyla, tak tu tápu. Mám otázečku, může mi prosím někdo poradit, kdy tak testovat po úmělým oplodnění? Byla jsem minulý pondělí na KETu, řekli nám za 14 dní udělat těhotenský test, nevydržela jsem to a dnes testovala.Byla tam jen jedna čárka. Myslíte, že je to ještě moc brzy, nebo už není šance, aby se tam objevila i ta druhá? Děkuji moc za odpověd.