Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mafinna hod fotecku pupiku
… nam odpadlo foceni (pani fotografka je nemocna), takze zadnou fotecku z poslednich dnu nemam
.. musim to brzy napravit ![]()
Ahojky holky, koukam, ze se vam dari dobre, to jsem rada
Natalka je krasne jmeno
Jeste se mi libi Klaudie, Tereza… Holky, reknu vam, ten cas tak strasne leti…uzivejte si briska a hodne ctete, po porodu uz se k tomu moc nedostanete
Prikladam fotecku ![]()
Ahoj holky, nase mala Emma se narodila ve stredu 24.4. v 10:45 rano, 3kg 49cm, je naprosto dokonala ![]()
Veliká gratulace
Hlavně ať je Emička zdravá a dělá Vám jen a jen radost ![]()
@skritek Petra Moc a moc gratuluju!!!
Emmicka je moc roztomila
Jaky jsi mela porod a v kolikatym tydnu se narodila?
@Carmen6 mala se narodila cisarem (byl planovany na sobotu, ale rupla voda uz ve stredu), takze mala prisla 24.4., co byl zacatek 39. tydne pro me.
Vcera jsme byli na foceni, tak posilam fotecku nasi princezny ![]()
Peto, ta je k sežrááááání
super fotka ![]()
Mafinko, gratuluji k holčičce
taky jsem nechtěla běžné jméno a máme Kristýnu a Nikolu
holt tomu neporučíš nooo ![]()
jinak my se máme dobře, holky si prodělaly virozu a kašlík s rýmou a po 3týdnech jsou konečně zase fit
tak teď už je to krásné počasí a bude to paráda!!
moc vás všechny zdravíme ![]()
Holky ahoj, dekuju za gratulace, zaciname 28.tt a ja se ted ucim na statnice
vubec mi to nejde, porad nekde litam a brouzdam po netu kvuli vecem na miminko, pak mam zase vycitky, ze se neucim a tak porad dokola. No 22.5. To skonci, drzte mi pesti. Snad se komise slituje nad nebohou tehotnou, ktere to nemysli ![]()
Holky mate nadherny miminka, a Peti super fotka. Nektere ty mimi jsou moc sladky az kycovity, ale tato je bozi
jak budu mit po statnicich, dam sem foto briska i miminka, slibuji
tak uzivejte slunicka a napiste jak rostete ![]()
Jsem po dlouhé době nakoukla a všem moc gratuluji
, máte krásná robátka ![]()
Ahoj holky,
tak jak zijete? Uz sem nikdo nechodite… Co vase deti? Dejte sem nejake fotecky ![]()
Jinak nam rostou stolicky a zacina pomalu, ale jiste obdobi vzdoru (16 mesicu), takze je to nekdy o hubu… No a podrzte se - dneska jsem na mamatestu nasla //
A to porad hooodne kojim, makam na zahrade atd..
Tak mi drzte palecky
A co u vas? ![]()
Carmen to je pecka tedy! po všech vašich peripetiích
moc gratuluji! já jsem tu také pro dloooouhé době, naše holky měly v únoru dva roky a je s nimi už pěkná prča
![]()
jedno foto je v den jejich narozenin, symbolicky s kytičkou a dortíčkem (oslava byla až o víkendu) a dostaly kuchyňku a druhé foto je na horách, kde jsme lovili sníh ![]()
Ahoj holky, moc vás zdravíme s Natálkou
jsem ráda, že jste se ozvaly
Natálka měla včera 7 měsíců, strašně to letí a když vidím ty nádherné holčičky od Memky, které slavily už 2 roky, to je teprve fofr ![]()
Carmen gratuluji k //
super a držím pěsti, vše bude v pořádku, neboj
chtěli jste už druhé? Já právě přemýšlím, jak to načasovat. Jedna věc je věk (36) a druhá, že jsem rodila císařem.
Napište holky, jak to plánujete…a užívejte si miminek a dětiček ![]()