IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
9.8.12 06:51

Ahoj holky, tak dnes jsem zkusila test a je tam sice duch ale po limitu. Už jsem obrečela, že nic a pak se tam objevil…oficiálně mám testovat zítra, což bude 14 dnů po ET a zaváděli mi 2denní embryjka. Myslíte, že se to může ještě rozjet? Myslím si, že spíš nic nebo zamlklý :think: zajdu na krev a uvidíme jestli tam bude nějaká hodnota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
9.8.12 11:43

@Mafinna neboj nic, kocenko, dulezite, ze tam duch je… testni zitra a uvidis, jestli se tam objevi rychleji nebo ne, myslim, ze se to urcite muze rozjet. Ja mela 5 denni a testovala jsem 12. den a byl tam teprve duch, 10. den bylo snehobilo a ty mas embryjka 2 denni a testujes 13. den, takze to by odpovidalo memu snehobilu, takze si myslim, ze duch je uzasny!

Jinak ja jsem byla dnes na UTZ a v pondeli mam tedy OPU, tak na nas myslete, kocenky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
9.8.12 12:26

Tak hodnota HCG jen 4,5…je to sice pozitivní, ale strašně nízký, tak mám testovat zítra a uvidí se :think: snad tam nějaká naděje ještě je, taky se uklidňuji tím, že to byly jen 2 denní buňky :andel:
Peti tak to je fofr, tak budu držet pěsti :palec: kolik máš foliků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
9.8.12 12:44

Mafi, ja Ti ani nevim, docela dost, neni to zrejme takova uroda jako minule, ale i tak bude snad z ceho vybirat, no, hlavne, aby byly kvalitni vajicka a manzel vyplodil nejake zazraky ten den, aby vse dobre dopadlo. Dam vedet v pondeli, to budu chytrejsi :)

Fakt to jeste nevzdavej, Mafi, jak rikam, ja mela na testu uplne snehobilo v ten stejny den jako Ty, takze vydrz s testovanim, zitra nebo pozitri zkus znovu a uvidis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
9.8.12 12:52

Juj, Mafi, to jsou dobre zpravy, jak rika Peta, je jeste dost brzy, urcite to dobre dopadne, uvidis :hug:

Peti, tak uz jen par dnu, holka, ty valis, pak nam dej urco vedet, jak se vse vyviji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
9.8.12 15:15

Holky vy jste zlaté, děkuju za uklidnění, to víte, že v koutku duše věřím, že se to teprve rozjede :andel: budu testovat zítra, tak uvidím…nebudu na pc, takže vám písnu až v neděli večer :mavam:
Peti tak držím pěsti, ať máš pěknou kvalitní úrodu
:potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
10.8.12 10:55

Ahoj holky, našla jsem si připojeni i na cestách, protože musim napsat do Caru. Dnes je test v podstatě negativni, objevil se úplne miniaturní duch až po zaschnuti a ještě slabší než včera, takže zázrak se bohužel nekona:-( Myslite ze to mohl byt jeste Pregnyl? Pichala jsem si 5000 ui 23.7. Takze vcera to bylo 18 dnu po nem… Nebo myslíte, ze se uchytili a pustili? I to by byl úspěch po tak dlouhém čekání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
10.8.12 12:01

Mafi, Pregnyl uz urcite ne, to bylo miminko… to me moc mrzi, ze carka slabne, ale jeste to nevzdavej, nadeje umira posledni…ale chapu te :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
14.8.12 10:22

Mafinko, tak jak to popadlo??? :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
14.8.12 10:45

Ahoj memko, no bohužel špatně, asi je to biochemický nebo tak něco…včera jsem si dělala ještě test, protože jsem to ještě nedostala a ta čárka je tam pořád jen duch a po limitu, takže čekám, jak se mi spustí menzes a odkrvácí to… :( teěd budeme 3 měsíce čekat na přeléčéní spermiogramu, tak přemýšlím, co v té době budu dělat…jestli ještě nějaký vyšetření :think: nebyly jste některá u té Ulčové Gallové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
14.8.12 10:46

Peti tak jak to dopadlo, kolik vajíček? A dnes už budeš vědět i oplodnění :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
14.8.12 10:53

Peťulce odebrali 20 vajíček :andel: víc zatím nevím :lol:

Mafi, to jsem měla přeci tenkrát já to biochemické… měla jem Hcg 50 a za 3 dni 25.. nu jo, ale tak dvakát se ti chytly bublinky, tak to by bylo, aby se to potřetí nepovedlo.. být tebou prdím na vyšetření, hoď se do klidu, naplánujte dovolenou a nech to plavat… já to tak před Ketem udělala, fakt jsem si plánovalo celé léto, i když Ket měl být v půli června a povedlo se :andel: je těžké na to trochu hodit „bobek“, ale je to třeba :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
14.8.12 11:06

No nevím, jestli se to vůbec dá říct, že biochemické, nevím jak to pojmenovat, asi se něco chytlo…mám z toho samozřejmě radost, že apsoň tak, ty vysněný // jsem neviděla přes rok :palec:
Je pravda, že by to bylo asi nejlepší, hodit se do klidu a užít si ještě 3 měsíce netěhotná a pak už to musí klapnout ;) jak jste s Peťou v kontaktu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
14.8.12 11:39

Mafi, jsme ještě na jedné uzavřené diskuzi víš ;)

tak tak, užij si poslední měsíce netěhotná, pak už to bude jen o dětech, zní to jako klišé, také jsem to před otěhotněním nechtěla slyšet, ale musím dát teď všem za pravdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
14.8.12 11:49

A tak to jooo:-) tak děkuju za podporu a měj se krásně, pusinku pro holčičky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie