Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holcinky, je to opravdova radost koukat na ty vase nadherne ratolesti, je to parada!!
Hlasim, ze u nas vse v poradku, vypada to nakonec na holcicku - pohlavi jsme si nechali nakonec rict kvuli mamce (potrebuje ted velkou psychickou podporu kvuli zdravi), takze to asi bude Emma
. Uz odpovida cca 550g a 28cm a TP mam 8.5., tak uvidime, jestli to tam dotahneme ![]()
Opatrujte se, posilam velkeho objimaka vsem! ![]()
@skritek Petra Peti, to je super, at se ti dari! Emma je nadherny jmeno, taky jsme nad nim premysleli
A vykoukne na svet pekne za teploucka, to je parada ![]()
Zdravím vás, děvčata, tak jak se daří? Co těhulky, které měli TP???A těhulky čkatelky? Písněte. Prosím!!! ![]()
U nás je vše OK. Fanoušek je pěkný rarášek
. Už má 8 kg,76cm.
Ahoj Kristo, teda Frantisek je uzasny, krasne usmevave milene dite, vypada velmi spokojene
… tak jak u vas, nezacnete pokouset se o druhe ditko? ![]()
u nas vse v poradku, ted sedim zrovna v ordinaci - test na cukrovku, tak tady budu vysedavat dve hodky, nez mi znovu naberou krev.
@skritek Petra ten test mi ani nepripominej, jsem se tam malem skacela
A co jinak, jake mas tehotenske neduhy? ![]()
A co vy, ostatni holky, napiste, jak se mate ![]()
Nas skritek ma novou zabavu - strasne ho bavi na nas vyplazovat jazyk ![]()
@Carmen6 maly je zlatounky a taky roste jako z vody, to je mazec ![]()
hele, zatim zadne neduhy nejsou, asi jsem si to vybrala na zacatku tehotenstvi a od te doby fakt vsechno v pohode - tuk tuk tuk
, po dnesni poradne ma mala 720g, takze uz mala zas tak neni
, ja jsem krasne zavrena, proste zatim pohodove tehotenstvi ![]()
Carmen, malý je nádherný a šikovný klučík
Peti, to je fajn, že jste obě v pořádku. Užívej si těhu plnými doušky!!
Carmen, malý je nádherný a šikovný klučík
Peti, to je fajn, že jste obě v pořádku. Užívej si těhu plnými doušky!!
Ahoj holky, taky vas vsechny po dlouhe dobe moc zdravim
to snad ani neni mozny, jak ty deti krasne rostou, jak uz jsou velike, to je uz pomalu na druhe prdole co?
Ja uz jsem konecne taky tehu, 15.tt a uz je mi taky fajn a doufam, ze mi tak bude co nejdele:-) nejradsi bych vyrazila nekam k mori, ale asi to nebudeme riskovat, jsem rada jak to je…zacinam vybirat kocarek, tak budu moc rada za vase tipy
pamatuji si, ze nektere jste na nejake soukrome diskuzi, tak budu rada, kdyz obcas napisete
a poradite
myslim na vas vsechny, napiste ![]()
Peti ty jsi v Cr? Uz mate neco nakoupeno nebo zarizeno?
@Mafinna ahooooooj pani, velke gratulace k ukonceni prvniho trimestru, to je prece parada!!!
![]()
U nas vse v poradku, pupek uz poradne roste, ale mala dela radost, hemzi se, pri posledni kontrole uz mela pres kilco, tak to vypada, ze nakonec vyleze uz na konci dubna
… my kocarek jeste nemame (ale je to to posledni), vybrany je, jen jeste neni koupen a neni doma ![]()
Ja zrovna zitra zacinam s malovanim pokojicku, manzel je na sluzebce, tak to bude prekvapeni ![]()