IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
4.1.13 17:16

Ahoj holcinky, je to opravdova radost koukat na ty vase nadherne ratolesti, je to parada!!

Hlasim, ze u nas vse v poradku, vypada to nakonec na holcicku - pohlavi jsme si nechali nakonec rict kvuli mamce (potrebuje ted velkou psychickou podporu kvuli zdravi), takze to asi bude Emma :). Uz odpovida cca 550g a 28cm a TP mam 8.5., tak uvidime, jestli to tam dotahneme :)

Opatrujte se, posilam velkeho objimaka vsem! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.1.13 23:24

@skritek Petra Peti, to je super, at se ti dari! Emma je nadherny jmeno, taky jsme nad nim premysleli :palec: A vykoukne na svet pekne za teploucka, to je parada :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.13 22:05

Zdravím vás, děvčata, tak jak se daří? Co těhulky, které měli TP???A těhulky čkatelky? Písněte. Prosím!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.13 22:07

U nás je vše OK. Fanoušek je pěkný rarášek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.13 22:11

U nás je vše OK. Fanoušek je pěkný rarášek :D. Už má 8 kg,76cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.13 22:14

A ještě jednou Fanoušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.1.13 08:20

Ahoj Kristo, teda Frantisek je uzasny, krasne usmevave milene dite, vypada velmi spokojene :)… tak jak u vas, nezacnete pokouset se o druhe ditko? :)

u nas vse v poradku, ted sedim zrovna v ordinaci - test na cukrovku, tak tady budu vysedavat dve hodky, nez mi znovu naberou krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.1.13 12:46

@krista.tomanova teda ten je bozi!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.1.13 12:53

@skritek Petra ten test mi ani nepripominej, jsem se tam malem skacela :? A co jinak, jake mas tehotenske neduhy? :kytka:

A co vy, ostatni holky, napiste, jak se mate :dance:
Nas skritek ma novou zabavu - strasne ho bavi na nas vyplazovat jazyk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.1.13 13:03

@Carmen6 maly je zlatounky a taky roste jako z vody, to je mazec :)

hele, zatim zadne neduhy nejsou, asi jsem si to vybrala na zacatku tehotenstvi a od te doby fakt vsechno v pohode - tuk tuk tuk :), po dnesni poradne ma mala 720g, takze uz mala zas tak neni :), ja jsem krasne zavrena, proste zatim pohodove tehotenstvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.1.13 13:09

@skritek Petra tak to je super, same dobre zpravy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.13 00:07

Carmen, malý je nádherný a šikovný klučík :hug: Peti, to je fajn, že jste obě v pořádku. Užívej si těhu plnými doušky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.13 00:07

Carmen, malý je nádherný a šikovný klučík :hug: Peti, to je fajn, že jste obě v pořádku. Užívej si těhu plnými doušky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
10.2.13 09:24

Ahoj holky, taky vas vsechny po dlouhe dobe moc zdravim :mavam: to snad ani neni mozny, jak ty deti krasne rostou, jak uz jsou velike, to je uz pomalu na druhe prdole co?
Ja uz jsem konecne taky tehu, 15.tt a uz je mi taky fajn a doufam, ze mi tak bude co nejdele:-) nejradsi bych vyrazila nekam k mori, ale asi to nebudeme riskovat, jsem rada jak to je…zacinam vybirat kocarek, tak budu moc rada za vase tipy ;) pamatuji si, ze nektere jste na nejake soukrome diskuzi, tak budu rada, kdyz obcas napisete :hug: a poradite ;) myslim na vas vsechny, napiste :mavam:
Peti ty jsi v Cr? Uz mate neco nakoupeno nebo zarizeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
10.2.13 12:48

@Mafinna ahooooooj pani, velke gratulace k ukonceni prvniho trimestru, to je prece parada!!! :hug: :hug: :hug:

U nas vse v poradku, pupek uz poradne roste, ale mala dela radost, hemzi se, pri posledni kontrole uz mela pres kilco, tak to vypada, ze nakonec vyleze uz na konci dubna :)… my kocarek jeste nemame (ale je to to posledni), vybrany je, jen jeste neni koupen a neni doma :)

Ja zrovna zitra zacinam s malovanim pokojicku, manzel je na sluzebce, tak to bude prekvapeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí