IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
10.2.13 18:17

Peti je to parada, porad tomu nemuzu uverit, kdyz se divam na fotky z uz, tak mi to pripada jako sen :andel: ale uz mi taky riste brisko, tak si to zacinam uvedomovat, ale fakt pomalinku :lol: zatim nam rekli, ze to vypada na holcicku, tak uvidime, to se jeste muze zmenit :P Ze ma mala pres kilo, to je uz krasne velika..to Ti posunuli termin porodu podle uz nebo jdes na cisare?
Jakou barvou budes malovat a to sama nebo mas firmu? A jakej mate kocarek vybranej? Mne se jich libi vic, ale zatim vybiram jen podle obrazku, chceme jet v breznu do Brna na veletrh si je vyzkouset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
10.2.13 19:05

Malovat budu sama :) - Manzel je na sluzebce, tak to bude prekvapeni, ale pokojicek je malinky a v podstate jsou to jen dve steny, tak si myslim, ze kdyz mam na to tyden, ze to zvladnu - uvidime, pomalicku pomalicku a ono se dilo vydari, zejo :). Barvicky budou svetle zelena / svetle modra a bordura, uvidime, jak to dopadne, pretrit zpet na bilo se to da vzdy :)

Kocarek mame uz dlouho vybrany - Bugaboo Donkey, mame ho vyzkouseny, ma ho taky kamaradka a je velmi spokojena, tak snad se i nam bude libit :)

TP se posouva snad jen do 16. tydne, pak uz ne, takze TP porad 8.5., ale jak rikam, vsichni si myslime, ze se bude drat ven uz v dubnu, no, uvidime, jen si ji rozhodne nenechame prerust, abych to pak dala. Zatim mam planovany spontanni porod, cisar by byl jen v pripade komplikaci, ale ja bych radeji rodila normalne, no taky uvidime, jak to priroda zaridi :pankac:

Takze u vas taky holcicka? no parada, moc ti to preju, uzivej si rostouciho brika, fakt je to parada :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
13.2.13 07:34

Peti tak jak jde malovani? Nechces nam sem dat potom fotku, mas zajimavy kombinace, myslim, ze to bude moc pekny :palec: jinak na Bugaboo se taky taky divam, kamaradka mi doporucuje ten Cameleon, ale ten se mi nelibi tak, jako ten Donkey, jen si nejsem jista tim kosem na boku…je to prakticky? Neni to na ukor sirky korbicky nebo neni pak ten kocarek moc siroky?
To je fakt, Ty jsi droboucka, takze by veliky miminko mohla byt pekna drina :) tak budu drzet pesti, at se moc dlouho nestroji ;) ja s tou holcickou zatim pocitam jen napul, porad si myslim, ze to jeste bude chlapecek, tak uvidime ve 20.tt na UZ :) :hug: brisko mi ted poskocila docela hodne, az jsem prekvapena. Vecer to je uplne mazec, jak ho mam velky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
13.2.13 08:09

Mafi, ja to taky tak mela, rano brisko nic moc a vecer, po vsem tom jidle a tak jsem mela poradny kopacak vepredu :)… ted uz kopacak nemizi ani po ranu, ale jsem rada, samo :)

Jojo, fotecku tady hodim, to je jasne, dneska budu delat posledni vrstvu barvicky a az to zaschne, tak lepit bordurku, zitra ustavovat nabytek a tak, takze zitra vyfotim :)

Jinak, ja droboucka zas tak moc nejsem (vyska 178cm, vaha ted 72kg (vychozi 60kg)), my vsichni z rodiny jsme se rodili neco pod 4kg, takze si myslim, ze i mala bude mit nabeh byt burtik poradny, ale tlacit se mi ji 4kg nechce, to je teda fakt :)

Ten Bugaboo Donkey je siroky i s tou taskou 60cm a prave je to parada prakticka, tam ti nahazis veci :). Do spodniho kose je mnohem lepsi pristup nez u Cameleona a taky kolecka jsou paradnejsi do terenu (nejen do mesta) nez u Cameleona. Jasne, korbicka je takzvane „moderne“ uzsi, jako dnes u vetsiny tech modernejsich kocarku, ale je fajn dlouha, tak pocitam, ze se tam mala do podzimu bez problemu vejde a od podzimu ji uz asi budu davat do te sportovnejsi varianty, ktera jde 100% sklopit na spani, takze si myslim, ze to budu resit asi tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
13.2.13 13:53

Mafi, velikanska gratulace k tehu!! :potlesk: Uz mate vybrane jmeno? My jsme za kocarek nechteli moc utracet, tak mame Firkon Verano Long a musim rict, ze zatim spokojenost :palec: Ma jednu z nejdelsich korb na trhu a nafukovaci kolecka v pohode zvladnou zasnezeny chodniky, co tu nikdo neuklizi :pankac: Uz mas toho hodne nakoupeno do vybavicky? :)

Peti, jej, duben uz je za chvili, to se tu pekne rozrustame :* To jsi teda docela blazen, ze v tehu malujes, to bych se bala :? Uz se tesime na fotecku, urcite to bude nadhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
13.2.13 17:38

Holky, tak hura hotovo, zitra jen vysat, vytrit, rozestavit nabytecek, zavrit dvere a na dvere dat jednu velkou masli, at ten muj chlopek kouka poradne, si myslim, ze to prekvapeni bude, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.2.13 07:05

Peti klobouk dolu, jsi sikulka, vypada to nadherne :palec: byt mimi, tak chci aby to byl muj pokojicek :potlesk: to bude manza koukat ;) Carmen ahoj :mavam: dekuju, taky mam radost :) nakoupeno nemam jeste nic, teprve jsem zacala nakupovat tehu obleceni :lol: chci pockat do velkyho UZ, tak zatim jen vybiram a sbiram zkusenosti od vas a maminek kamaradek :hug: ten tvuj kocarek jsem si taky prohlizela a je fakt, ze je praktickej…no tesim se na veletrh, ze si je vsechny prohlidnu a vyzkousim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
15.2.13 09:16

@Mafinna mafi, tak ja muj projekt - detsky pokojicek, vcera dokoncila, tak jeste posilam finalni fotecky :)

moc si uzij tu vystavu kocarku, to musi byt super, ja uz se toho naseho taky docela nemuzu dockat, ted uz chybi opravdu jen ten kocarek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
15.2.13 09:25

Peti, nadhera!! Prekrasny odstiny barvicek :palec: A celkovemas ten pokoj krasne zarizeny, to se bude miminku spinkat :kytka: Prekvapko to bude urcite :palec:
Mafi, uzivej si vybirani vybavicky, to me moc bavilo :D I kdyz teda par veci, co jsme koupili, nam tu ted jen lezi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
17.2.13 18:42

Peti to je nadhera :potlesk: :potlesk: :potlesk: jak se libilo manzelovi? Mne teda oc, kde ji kupovala bordurky i s temi doplnky? Holky ja uz asi citim jak se mrnousek hybe, nevim, jestli se mi to nezda, zacinam teprve 17.tt , ale rekla bych, ze citim, jak sebou mele :D
Carmen jak se dari, za chvili 4 mesice :) toto leti, co? Uz delate pokroky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.2.13 19:19

Dekuji, kocenky, ja hlasim, ze manzel byl naprosto nadsen a prekvapen, sice me trosku zprdnul, ze jsem se s tim sama nemela delat, ale jinak byl fakt uneseny :)

Ja jsem mela bordurku koupenou a schovanou uz 7 let :), mam ji z Anglie, je to Humphrey's corner od Mothercare, ja toho slonecka miluju :)… ale mam jen tu bordurku a stinidlo na svetlo, zbytek je Ikea v podstate :)

Hele, ja jsem zacala taky citit prvni neco jako pocity okolo 16.-17. tyden a v 18. uz jsem si byla jista, ze je to mimi :), takze co bys necitila :) Uzivej si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
17.2.13 19:28

To chapu, ze se zlobil :) me manzel nenecha tahat skoro nic, jednou jsem to prehnala s nakupem a tahla tezkou tasku a pak me 2 dny bolelo bricho :roll: ale pokojicek je bomba, uz se tesim, jak budu zarizovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.3.13 08:20

Ahoj Peti, tak jak se cítíš? vše ok? Už se to blíží co? Jaký to je? My jsme po genetice ve 20.tt a potvrdili holčičku, tak vybíráme jméno a pomalu zařizujeme:-) zatím teda jen kočárek a vaničku, ale už vybírám přebalovák, postýlku atd.:-) Napiš jak se daří a co nového už máš:-) :hug:
Jinak všechny holčiny zdravím, dlouho se nikdo neozval, tak jestli najdete čas, napište jak se máte :mavam: budu ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
21.3.13 08:31

@Mafinna Ahojky kocenko, jojo, blizi se to, v podstate uz jen 6 tydnu :).. my kocarek nemame - to je to posledni, zbytek uz snad ano :)… pomalu zacnu balit tasku do porodnice, je to vzruso. Zatim si to stale ale uzivame, brisko uz zacina sice pomalu vadit, ale da se to. Mala uz ma pres dve kila z posledni poradny, pristi patek mam dalsi poradku (intervaly se poradne zkracuji :) ), kde se uz bude poprve natacet monitor, nojo, blizeme se terminu :)

Velka gratulace k HOLCICCE!!! tak pak napis, jake jmeno se vam zalibilo, nebo nad cim uvazujete. 20. tyden uz je parada, pulka za vami, tak jen tak dale, aby vse spravne klapalo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.3.13 09:48

Toho bříška se trochu bopjím, roste mi to jak divý a to jsme v půlce, nechápu co budu dělat na konci :think: :)
jinak jméno zatím máme Natálku, ale chtěla bych něco míň frekventovanýho, ale zatím jsme se na ničem jiným neshodli:-) máš nějakej tip ;) nebo i ostatní kočky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí