Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Přesně tak Peti
musíme věřit, i když ten strach tam vždycky bude, zvlášť po tom všem co už máme za sebou…
no a v nejhorším budeme zkoušet dál ![]()
Jíš nějaký vitamíny nebo ještě něco děláš na podporu? Já jím vitamíny (antioxidanty)a Femibion, občas si dám Macu, každej den ječmen a chlorellu, Cvičím Mojžíšovou, i když teď jsem znovu začala po měsíci
a snažím se nepít alkohol a kávu a jím zdravě. Nevím jestli už toho nemám moc ![]()
No já jsem začala jíst kys. list., ty tabletky z číny a plus mi švagrová doporučila suš. mléko pro těhotné,,, ale nevím jak se to jmenuje, už jsem dostala to bez krabičky na dojezení no a to je zatím vše…
Pandi a jaký tabletky z číny? A na co to mlíko? To slyším poprvé ![]()
Mafi, ja zobu jen Femibion, nic jineho, neprehanim to, fakt beru asi tentokrat to IVF vice v klidu bych rekla! Ja myslim, ze to staci, no uvidime ![]()
Na to mléko se ti poptám švagrové, a ty tabletky jsou "zvelebení rumělkového pole a růst hory tchaj firma TCM Herbs s.r.o.
Ale také si myslím, že už toho bereš dost, takže by se to nemělo přehánět…
Tak jo, vysadím už ty vitamíny a hodím se do klidu
Pandi a ty budeš test dělat doma nebo máš jít na krev?
18. 6. jdu na krev, no a podle toho jak se to u mě bude vyvíjet, tak zkusím o víkendu testnout doma…
Pandi, urcite testni o vikendu a pak sem hod fotku dvou carek, ju? ![]()
Holky, vubec se niceho nebojte, ja vim, ze se to lehce rika, ale bohuzel je holt nejdulezitejsi psychika
Spineni je urcite dobre znameni, verim tomu
Kotvicnik jsem nepila, ale kontryhel ano, ma po tom hezky rust sliznice a folici. To susene mliko bude asi Gravimilk nebo tak nejak, ze? Je to ve 2 prichutich, tusim vanilka a cokolada. Taky jsem se uz na to koukala
Jak to chutna?
Jinak Deniska uz citim, mele sebou, je to fajn
Jo a cinska medicina je podle me dost ucinna, takze to urcite vyjde
Tady taky porad prsi, ale mne to nevadi, aspon nemusim zalivat muskaty na balkone ![]()
Holky maminky, muzu se zeptat, kdy jste zacaly nakupovat vybavicku? ![]()
Mno jinak mam zase zanet moc. mechyre, takze mam na 2 tydny antibiotika…
![]()
Ahoj holky, tak máme tu další den,
JJ Carmen je to Gravimilk, už mi odpověděla a je ve dvou příchutích, vanilka a čoko, já měla tedy vanilku, nebylo to špaté, ale také ne excelentní, prý něco jen kolem 100kč v lékárně, tak jsetli to bude mít po víkendu smysl, tak si ho kupim… to čoko nevím zda by byla dobrá volba, ale pokud by to mohlo pomoct mimču, proč ne, kuknu se na introš, co o tom píšou…
Carmen ukaž nám bříško, jak nám krásně boubelatíš
![]()
Já jsem tak ráda, že je škaredě, aspoŇ mě to netáhne ven, ale na balkón si dělám vycházky
jsem zvědavá kolik budu mít letos rajčat, mám vždy plno zeleně a plodů poskromno… ale co, aspoň mám o zábavu postaráno ![]()
Ahojte holcinky, tak doufam, Carmen, ze antibiotika zaberou a brzy se toho zatraceneho mocaku zbavis, nejak tim trpis casteji, co?
Tady je naopak krasne, vyrazila jsem na trh, ted si tady bastim dobrutky, joj, o vikendu maji byt tricitky, tak to vidim na mistni plaz
… a navic mam ovulku, to bude snazenicko zase, proste vikend = nadhera ![]()
Pandi, me letos rajcata vzesla chatrne (poprve na balkone, kdyz tady nemame zahradu)… prd zeleneho, ale kvetu habakuk, takze to vypada, ze i nejake to rajce bude ![]()