Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No jejeeeje, Carmen, uz jde videt hlavicka a telicko, to uz je mala jestericka krasna, to vis, ze vse dobre dopadne, urcite nam vedet predem, at Ti muzeme drzet palce! ![]()
jeee, dekuju, mno snad to vyjde…
a co ty, jak se tesis na IVF?
Vcera jsme koupili malinik a ostruzinik, tak jsem zvedava, jak se jim bude na balkone darit, pred chvilkou jsem je zasadila
Jeste mame objednane dvoje boruvky, jahody a v truhlikach nam uz rasi hrasek a redkvicky, tak jsem zvedava ![]()
Maliny a ostruziny na balkon? Tak to Ti nevim, devce, ale jahudky, hrasek i redkvicky, to bude urcite super ![]()
Jojo, my se tesime na dalsi IVF moc, vazne, tak nejak na to spoleham a pevne doufam, proste nevidim duvod, proc by to tentokrat nemohlo vyjit, takze fakt doufame!
V pulce cervence se vracime do Cech, takze hned stimulka pri MS a v srpnu tedy OPU a nasledny transfer - doufejme, ze bude co transferovat
, joj, uz bych chtela leto! ![]()
jj, taky si myslim, ze ti to tentokrat vyjde
Budu na tebe myslet
Pekne v teploucku a na slunicku, to by bylo, aby nebylo! ![]()
Ostruziny a maliny letos zkousim poprve, tak uvidim, mno…jsem sama zvedava
ale cetla jsem dost o tom, ze se daji pestovat i na balkone, tak jsem zvedava. Kdyby se jim tu nelibilo, tak jeste zkusim rybiz (ten jsem chtela puvodne, ale nemeli stromkovy).
Ahojky Carmen, co my … ale co Ty a mimi? Me uz to ubiha, jen 3 mesice a doufam, ze budu mit taky nejakou tu fazolku uz u sebe ![]()
jj, uz se ti to krati…uz aby tu bylo leto!
docela to utika, i pocasi uz zacina byt letni, tak super ![]()
Co ja…mne je porad blbe, ale uz se to snad zlepsi, ted jsem ve 12. tydnu, tak uz by mohlo…
Dneska jsem byla na odberu krve na 1. screening, pristi tyden bude utz a vysledky, tak se bojim bojim, aby bylo vse v poradku ![]()
Jinak na tom balkone mam nakonec maliny, ostruziny, stromkovy cerveny rybiz, hrasek, redkvicky, salat a boruvky a poridim jeste jahody a nejake kyticky
Zatim vsechno roste, tak uvidime, co z toho bude, holt pokus
Myslis, ze by prezily a plodily normalni zahradni jahody v truhliku?
To vis, ze by prezili, hele za zkousku to stoji, sla bych do toho
.. joj, uz 12. tyden, to je fakt mazec, hrozne rychle to utika. Tak drzim vsechny palce, at dopadnou vysledky dobre!!!
Dekuju moc, snad to bude dobre..
jahudky zkusim
mas nejakou oblibenou odrudu? A co ty jinak, co noveho? ![]()
Carmen, myslim, ze mame nejake anglicke staleplodici, neco jako Everest nebo tak se jmenovaly a rozsirili se maximalne (vice rodily 2. rok nez 1.), ale super
Jinak nic moc noveho neni. Jsem slamena vdova, muzik je na sluzebce v Mnichove a ja cucim na cervene se zbarvene vrcholky Alp a cekam, ze zitra konecne bude slunicko cely den, tak vyrazim na trh. O vikendu prijede kamaradka s rodinkou (ma dva male kluciky), tak bude veselo. Takze tak u nas, jak rikam, pocitam dny, beru Femibion - takze si desne pripadnu frajersky, protoze to uz neni jen kyselina listova, zejo
… ale priprava na tehulkovani, tak si to uzivam ![]()
Tak si uzivej, ze mas klid a cas sama pro sebe
Vikend uz mas naplanovany, to je super, bude zabava
jojo, femibion…
poctive se pripravujes
to urcite vyjde ![]()
Ahoj holky,
tak jak se mate?
Hlasim, ze screening dopadl na jednicku, vsechno v poradku, mimi je krasne cile a porad se vrti a mava rucickama a nozickama
Uz nam rekli i pohlavi - na 80% by to mel byt kluk ![]()
A co vy, co noveho u vas? ![]()
Carmen, ja se s kazdym Tvym prispevkem vazne tak tesim na toho vaseho drobecka, je to neskutecny zazrak a je moc dobre, ze vsechna vysetreni jsou v poradku a klucina, jo?
… teda, tak uz premyslite nad jmenem? ![]()