IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
11.4.12 11:24

No jejeeeje, Carmen, uz jde videt hlavicka a telicko, to uz je mala jestericka krasna, to vis, ze vse dobre dopadne, urcite nam vedet predem, at Ti muzeme drzet palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
11.4.12 12:05

jeee, dekuju, mno snad to vyjde… :D a co ty, jak se tesis na IVF? :kytka: Vcera jsme koupili malinik a ostruzinik, tak jsem zvedava, jak se jim bude na balkone darit, pred chvilkou jsem je zasadila :) Jeste mame objednane dvoje boruvky, jahody a v truhlikach nam uz rasi hrasek a redkvicky, tak jsem zvedava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.4.12 12:10

Maliny a ostruziny na balkon? Tak to Ti nevim, devce, ale jahudky, hrasek i redkvicky, to bude urcite super :)

Jojo, my se tesime na dalsi IVF moc, vazne, tak nejak na to spoleham a pevne doufam, proste nevidim duvod, proc by to tentokrat nemohlo vyjit, takze fakt doufame! :) V pulce cervence se vracime do Cech, takze hned stimulka pri MS a v srpnu tedy OPU a nasledny transfer - doufejme, ze bude co transferovat :), joj, uz bych chtela leto! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
11.4.12 12:14

jj, taky si myslim, ze ti to tentokrat vyjde :palec: Budu na tebe myslet :kytka: Pekne v teploucku a na slunicku, to by bylo, aby nebylo! :lol:

Ostruziny a maliny letos zkousim poprve, tak uvidim, mno…jsem sama zvedava :mrgreen: ale cetla jsem dost o tom, ze se daji pestovat i na balkone, tak jsem zvedava. Kdyby se jim tu nelibilo, tak jeste zkusim rybiz (ten jsem chtela puvodne, ale nemeli stromkovy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.4.12 07:24

Ahojte holky,

Carmen je to je pěkný malý cvrček :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.4.12 18:35

AHojky holky, tak jakpak se mate? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.4.12 18:36
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.4.12 18:38

Ahojky Carmen, co my … ale co Ty a mimi? Me uz to ubiha, jen 3 mesice a doufam, ze budu mit taky nejakou tu fazolku uz u sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.4.12 20:15

jj, uz se ti to krati…uz aby tu bylo leto! ;) docela to utika, i pocasi uz zacina byt letni, tak super :D

Co ja…mne je porad blbe, ale uz se to snad zlepsi, ted jsem ve 12. tydnu, tak uz by mohlo… :poblion: Dneska jsem byla na odberu krve na 1. screening, pristi tyden bude utz a vysledky, tak se bojim bojim, aby bylo vse v poradku :oops:
Jinak na tom balkone mam nakonec maliny, ostruziny, stromkovy cerveny rybiz, hrasek, redkvicky, salat a boruvky a poridim jeste jahody a nejake kyticky :kytka: Zatim vsechno roste, tak uvidime, co z toho bude, holt pokus :mrgreen: Myslis, ze by prezily a plodily normalni zahradni jahody v truhliku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.4.12 20:24

To vis, ze by prezili, hele za zkousku to stoji, sla bych do toho :) .. joj, uz 12. tyden, to je fakt mazec, hrozne rychle to utika. Tak drzim vsechny palce, at dopadnou vysledky dobre!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.4.12 20:27

Dekuju moc, snad to bude dobre.. :hug: jahudky zkusim :) mas nejakou oblibenou odrudu? A co ty jinak, co noveho? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
25.4.12 20:33

Carmen, myslim, ze mame nejake anglicke staleplodici, neco jako Everest nebo tak se jmenovaly a rozsirili se maximalne (vice rodily 2. rok nez 1.), ale super

Jinak nic moc noveho neni. Jsem slamena vdova, muzik je na sluzebce v Mnichove a ja cucim na cervene se zbarvene vrcholky Alp a cekam, ze zitra konecne bude slunicko cely den, tak vyrazim na trh. O vikendu prijede kamaradka s rodinkou (ma dva male kluciky), tak bude veselo. Takze tak u nas, jak rikam, pocitam dny, beru Femibion - takze si desne pripadnu frajersky, protoze to uz neni jen kyselina listova, zejo :) … ale priprava na tehulkovani, tak si to uzivam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.4.12 21:04

Tak si uzivej, ze mas klid a cas sama pro sebe :D Vikend uz mas naplanovany, to je super, bude zabava :) jojo, femibion… :mrgreen: poctive se pripravujes :dance: to urcite vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
2.5.12 16:00

Ahoj holky,
tak jak se mate? :D Hlasim, ze screening dopadl na jednicku, vsechno v poradku, mimi je krasne cile a porad se vrti a mava rucickama a nozickama :) Uz nam rekli i pohlavi - na 80% by to mel byt kluk :twisted:
A co vy, co noveho u vas? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.5.12 16:16

Carmen, ja se s kazdym Tvym prispevkem vazne tak tesim na toho vaseho drobecka, je to neskutecny zazrak a je moc dobre, ze vsechna vysetreni jsou v poradku a klucina, jo? :) … teda, tak uz premyslite nad jmenem? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí