Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Peti, tak nad vam zmena CARu pomuze ![]()
Holky a neni v tech laznich nuda?? Nebo neni tam cloveku smutno? Ja bych to asi nedala… ![]()
A hlasim info z vcerejsiho utz: mame potvrzene tehu, 5.-6. tyden, mame i fotecku (jen cerna tecka - gestacni vacek)
Pristi utz pristi patek, jeeezis, ani nevite, jak se bojim, aby bylo vsechno v poradku… ![]()
Carmen, mooooooooc drzim palce, aby vse dopadlo v poradku a za dalsich 8 mesicu jsi mela krasne a zdrave dite doma, je to nadhera, moc Ti to preju, opravdu! ![]()
Carmen paráda,držím moc moc pěsti, opatruj se
V lázních nuda určitě není, vůbec nestíhám, je to pořád něco ![]()
Carmen, to je skvělé, hlavně se oparuj a nechej se obskakovat!!!!!
Mám velkou radost!!!
A co ostatní? Jak jsou na tom čekatelky? A co maminy, zvládáte? ![]()
ahoj Kristo ![]()
jasně, zvládáme s nohama na stole
je to fuška, ale neměnila bych
![]()
jak se máte vy?? kolik že malému je.. 3,5 měsíce
tak to už je s ním sranda ne?
ségra má 4měsíčního a to je prča ![]()
AHoj holky zdravím všechny!!!!
Carmen to je paráda //
![]()
Ty jo to je fakt zázrak po tom, co sis prožila…
No já nic, ale koncem května zahajuji IVF II. tak uvidíme, konečně venku hezky, takže fajně ještě si Vás všechny pořádně dočtu, dlouhou a moc dlouho jsem nebyla, ale rekonstr. kuchyň a ještě toď, už to příjemné, doděláváme… pořád nějaký shon…
Tak se zatím majte ještě si počtu co se tu vše dělo…
Miri, tobě také gratuluji, že už máš Lucinku na světě… sice pozdě, ale přeci gratulace velké… a Memko foto holek je nádherné… krasavice…
jejda tu se to miminkuje… Švagrová má zkoro 5měs. Elen, a jsem z ní ouplně paf, krásné mimi…
POřád obrážím hračkářství a něco malého jí vždy koupím jak se vidíme, oblečení má nadbytek ![]()
Tak jsem došla do místa, kde jsou samé fotky malých fazolat, a jsou všichni krásní… fakt máte doma krásné uzlíčky ![]()
Holky, moc dekuju za gratulace
Ted jsem byla na UTZ, tak vam jdu hend psat. Jsem v 7. tydnu a srdicko busi o 106
porad tomu nemuzem uverit, snad to bude dobry i nadale…
Pandi, pekne si uzij rekonstrukci, to bych brala hned ![]()
Kristy a co ty a co vy ostatni holciny? Co takhle nejake nove fotecky miminek? ![]()
Carmen jj už jsem si užila až až s rekonstrukcemi, sotva dokončíme jednu místnost, začínáme nabíhat na druhou a to už 6 let…
ale blížíme se k cíli, už jen koupelna a síň, tu dáme v jeden raz..
no počítám tak do dvou let
a velká radost za
Hezký víkend
Carmen skvělé zprávy
držím pěstičky, bude to určitě všechno ok, po tom co sis protrpěla už prostě musí
![]()
Všechny ostatní zdravím a přeji nkrásné jaro ![]()
Ahoj holky, moc se omlouvam, ze nepisu, ale nejak nestiham
Porod byl docela mazec a Tomasek ma koliku, manzel nemocny, takze mam v peci najednou dva chlapy
Posilam fotecku - meli jsme se „slunit“ - mirna zloutenka. Bylo mi to divne, ale asi jsem ji spatne rozumela
kazdopadne Tomovi se to libi
ale slunicka si radeji uzije az bude vetsi…