IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
15.3.12 10:31

Peti, tak nad vam zmena CARu pomuze :palec:
Holky a neni v tech laznich nuda?? Nebo neni tam cloveku smutno? Ja bych to asi nedala… :oops:

A hlasim info z vcerejsiho utz: mame potvrzene tehu, 5.-6. tyden, mame i fotecku (jen cerna tecka - gestacni vacek) :mrgreen: Pristi utz pristi patek, jeeezis, ani nevite, jak se bojim, aby bylo vsechno v poradku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
15.3.12 10:34

Carmen, mooooooooc drzim palce, aby vse dopadlo v poradku a za dalsich 8 mesicu jsi mela krasne a zdrave dite doma, je to nadhera, moc Ti to preju, opravdu! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
15.3.12 11:04

Peti, dekuju moc, snad te ten nahore vyslysi… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.3.12 15:08

Carmen paráda,držím moc moc pěsti, opatruj se :hug: :potlesk: V lázních nuda určitě není, vůbec nestíhám, je to pořád něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 19:38

Carmen, to je skvělé, hlavně se oparuj a nechej se obskakovat!!!!! :dance: :dance: :dance: :mavam: :lol: :lol: :lol: Mám velkou radost!!!
A co ostatní? Jak jsou na tom čekatelky? A co maminy, zvládáte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
20.3.12 08:34

ahoj Kristo :mavam:
jasně, zvládáme s nohama na stole :mrgreen: je to fuška, ale neměnila bych :srdce: :srdce:
jak se máte vy?? kolik že malému je.. 3,5 měsíce :dance: tak to už je s ním sranda ne? :D ségra má 4měsíčního a to je prča :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
22.3.12 16:25

AHoj holky zdravím všechny!!!!

Carmen to je paráda // :hug: :dance: :potlesk: :pankac:
Ty jo to je fakt zázrak po tom, co sis prožila…

No já nic, ale koncem května zahajuji IVF II. tak uvidíme, konečně venku hezky, takže fajně ještě si Vás všechny pořádně dočtu, dlouhou a moc dlouho jsem nebyla, ale rekonstr. kuchyň a ještě toď, už to příjemné, doděláváme… pořád nějaký shon…
Tak se zatím majte ještě si počtu co se tu vše dělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
22.3.12 16:32

Miri, tobě také gratuluji, že už máš Lucinku na světě… sice pozdě, ale přeci gratulace velké… a Memko foto holek je nádherné… krasavice…
jejda tu se to miminkuje… Švagrová má zkoro 5měs. Elen, a jsem z ní ouplně paf, krásné mimi… :-) POřád obrážím hračkářství a něco malého jí vždy koupím jak se vidíme, oblečení má nadbytek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
22.3.12 16:52

Tak jsem došla do místa, kde jsou samé fotky malých fazolat, a jsou všichni krásní… fakt máte doma krásné uzlíčky :-))))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
23.3.12 12:00

Holky, moc dekuju za gratulace :kytka: Ted jsem byla na UTZ, tak vam jdu hend psat. Jsem v 7. tydnu a srdicko busi o 106 :potlesk: :potlesk: :dance: :srdce: porad tomu nemuzem uverit, snad to bude dobry i nadale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
23.3.12 12:04

Pandi, pekne si uzij rekonstrukci, to bych brala hned :dance:

Kristy a co ty a co vy ostatni holciny? Co takhle nejake nove fotecky miminek? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
23.3.12 20:25

Carmen jj už jsem si užila až až s rekonstrukcemi, sotva dokončíme jednu místnost, začínáme nabíhat na druhou a to už 6 let… :oops: ale blížíme se k cíli, už jen koupelna a síň, tu dáme v jeden raz.. :-) :think: no počítám tak do dvou let :-)) :roll: a velká radost za :srdce: :dance: Hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
24.3.12 08:46

Carmen :dance: :srdce: :*
jasné, že to bude jen dobré!!!! :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
25.3.12 09:41

Carmen skvělé zprávy :mavam: :potlesk: :palec: držím pěstičky, bude to určitě všechno ok, po tom co sis protrpěla už prostě musí :lol: :hug:
Všechny ostatní zdravím a přeji nkrásné jaro :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
28.3.12 11:39

Tomasek, 22.3.2012, 18.05, 51 cm, 3650 g

Ahoj holky, moc se omlouvam, ze nepisu, ale nejak nestiham :-) Porod byl docela mazec a Tomasek ma koliku, manzel nemocny, takze mam v peci najednou dva chlapy :roll: Posilam fotecku - meli jsme se „slunit“ - mirna zloutenka. Bylo mi to divne, ale asi jsem ji spatne rozumela :-) kazdopadne Tomovi se to libi :P ale slunicka si radeji uzije az bude vetsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí