IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
12.3.12 17:02

Teda Carmen, to je naprostá parááááda :hug: Božííí, moc Ti to přeju :andel: k tomu není co doat…Peti tak teď už jen my ;) třeba už budeme na řadě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 17:03

No … Mafi, tak snad jo, co? :) … taky doufam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
13.3.12 08:38

Carmen :dance: :dance: :dance: já mám husinu až na palci u nohy!!!!! :mrgreen: to je skvělá zpráva.. jj, klasika, přijdou trochu jiné myšlenky… :lol: mooooc ti to přejeme :hug:

já právě krmím dravou zvěř, tak datluji jednou rukou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
13.3.12 12:10

Holky, moc vsem dekuju za gratulace, ale znate to, clovek se proste porad boji… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
13.3.12 12:39

Carmen kdy půjdeš na test nebo na gyndu…? A co včera paní ze sociálky? Řekli jste jí to? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
13.3.12 16:20

Mafi, na utz jdu nakonec zitra - do Reprofitu (pak dam vedet) :D Jj, pani ze socky jsme to rekli a v poho, jen rikala, ze kdyby to mimi vyslo, tak ze nam posune ty pripravne kurzy, at tam nechodime s briskem… Byla v pohode, nikde nesmejdila, jen se ptala na nejake osobni veci, okoukla kuchyn a za hodku a pul byla pryc :) A co ty, kdy jdes na dalsi pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
13.3.12 16:52

No já jsem teď v lázních a psychicky se chystám na pokus v létě. Vůbec se mi ale nechce, mám z toho nějaký strach. Mám na plánovaný dlouhý protokol :roll: radši bych jen minimálku zase. Musím si někde zjistit, jak moc velká zátěž pro tělo je při dlouhém protokolu a jak při minimálce. Pokud to bude velký rozdíl, tak je přemluvím na minimálku. To je moje věčný dilema, hormony do těla 8o :)
Hrozně jsi mi dodala pozitivní náladu, věřím, že každá máme svůj čas, kdy to přijde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
13.3.12 16:59

Mafi, Memka mela dlouhy protokol a vidis, jak to hezky dopadlo :) … neboj nic, pokud doktori veri, ze pri dlouhem protokolu budou zajisteny kvalitnejsi vajicka, tak bych do toho sla :) … kdy se chystas v lete? My cervenec/srpen :) a menime CAR, tak jsem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
13.3.12 17:05

Peti já vím, já se nebojím té stimulace jako takové, ale nežádoucích účinků víš… :think: myslím jako do budoucna, co to s náma udělá… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
13.3.12 17:09

Mafi, ja Ti rozumim, ale jedineho ceho se bojim je hyperstimulacni syndrom, jinak si rikam, ze ja osobne jsem brala od 17-26 antikoncepci a myslim, ze tim jsem si zavarila mnohem vice, tak si rikam, ze ted pro ty crvcky jeste neco zvladnu :)

Kde jsi v laznich, Mafi .. dej tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
13.3.12 18:52

Peti a do jakeho CARu se chystate?

Mafi, uplne te chapu, ja se hormonum taky snazila co nejvic vyhybat. Ty minimalky jsou skoro zanedbatelne mnozstvi hormonu, ja osobne bych do dlouheho protokolu nesla, tam je tech hormonu nejvic. Zvlast kdyz jsi jeste mlada. Navic minimalka se ti nepocita do tech 3 hrazenych pokusu (pokud teda nestimulujes Puregonem). Uvidis, co ti reknou v CARu… Oni obecne minimalky moc nechcou delat, protoze z klasicke stimulace maji vic penez :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
13.3.12 19:22

Holky vy jste zlatíčka :hug: vždycky mě tak uklidníte :palec: tu minimálku bych brala spíš, asi s tím nebude problém. Jsem ve FNOL a těm o peníze nejde 8)
Peti jsem v Klimkovicích, ale jen kvůli vzdálenosti od nás…je to tady fajn, ale málo holek s neplodností… myslím, že Fratnišky to mají na naši diagnózu víc vychytaný. Ale zatím nemůžu hodnotit spravedlivě, teprve dnes jsem nastoupila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.3.12 08:49

Mafi, Klimkovice - to je kousek od Ovy, zejo? :) .. ja jsem puvodem z Ovy :) … kazdopadne, ju, o Frantiskovych jsem uz neco slysela, mozna se poptam doktorky, taky bych si zajela do lazni, uvidime :)

Carmen, mam to v podpisku :) - chystame se do Iscare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
14.3.12 08:57

Františkovi jsou kousek od nás :palec: líbí se mi tam.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.3.12 09:07

Ja ve Frantiskovych byla parkrat na vylete - Marianky, Karlovy a tak, je to parada, toz bych si zajela na podzim, musim doktorku na to ukecat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí