Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
hlavně že se vám vede dobře, to je nejdůležitější. A hezky jim domlouvej ať vydrží co nejdéle. Hezky ať se tam utiskujou.
![]()
Holky, já už připravuju dětský pokojíček abych v zimě s velkým bříškem nemusela nic dělat. Stejně do toho vlezou vánoce, tak budu něco péct. Já se na ten pokojíček táááák těším.
![]()
Miru, já bych také ráda vše do Vánoc hotové.. letí to ale jak bláááázen! a taky se na to děsně těším
![]()
Jeeeej, holky, urcite potom musite ukazat fotecky, jsou to krasne starosti, ale utikato jojojojoj ![]()
Peťulko, konečně jsem se podívala na fotečky. Vypadá to tam u Vás úžasně. Normálně ti závidím.
![]()
Tak jsem sem po dlouhé době zavítala, tady se událo věcí
. Těhulkám gratuluji…
skritek Petra píše:
Ahojky Dasi,to vis, prvni dojmy jsou - nadhera - je to tu fakt krasne, koukni na https://www.facebook.com/media/set/?…
Fotečky krásné, miluju tahle městečka… To máš relativně blízko na návštěvu Ženevského jezera - do Lausanne tak kolem 100 km a do Montreux - krásné lázeňské městečko, kde byl na rekonvalescenci F.Mercury, tak 130-140km.
Jinak z Francie mám ráda nahoře Alsasko, ale to už máš z ručky tak 3 hodinky jízdy vozem možná více, tam se pořádají z celé F. a i z jiných koutů světa výlety na advent… Mám na mysli Colmar, Ribeauvillé, Riquewihr, Kaysersberg, Štrasburk - snad jsem názvy napsala dobře… Prostě nádhera… Moc si to tam užij
, nehledě na to, že v takovém krásném prostředí by se mohlo přirozeně zadařit ![]()
memka píše: štěně, já se z tebe picnu, prý stydlivka a pošle fotku v tangách![]()
tady máš pro srovnání, první je před transferem a druhá je v 15+0
Memko, ale to jeste nevis, ze mam tak velkou zadnici - ze nic jineho nez tanga nosit nemuzu - neb se mi normalni kalhotky zarezavaji a kratasky po kytach roluji nahoru ![]()
Haha - hladke spodni pradlo beru jako plavky, tak jako plavky
nebo vy v tom vidite rozdil? To krajky, to je jina…
Memko, brisko je nadherny - zadny vorvan ![]()
Peti, tak dobre oko - mistecek tam u vas k foceni bude urcite spousta - ted jen vychytat ten spravny cas - ranni mlha, po desti…
Pokojicky - hmmm, tak toho se hned tak nedockame - ted slouzi jako pracovna a jsem zvedava, kdy manzilka vypakujeme…
Vsem ostatnim cekatelkam - holky nebojte - vsechno se to obrati a budete mit taky takove „starosti“ - preji vam to od ![]()
Lamiko, diky moc za tipy, neco z toho uz mame v planu, ale urcite zkouknu i dalsi Tve napady, ono byt tady rok, myslim, ze tady toho objevime hodne ![]()
Miruuuuuuus, ahoj
, diky za chvaly noveho domova, je tady i za co utracet, vcera jsem objevila uzasny obchod s dekoracema pro domov, holky, to bude draaaaahe ![]()
Jinak, byt v ocekavani ve Francii ci rovnou mit dite tady, je mazec, protoze je to zeme s nejvice obchody pro mimi na svete, na kazdem rohu je nejaky obchudek a ja bych silela, z tech uzasnych veci na deti, no proste a vazne nadhera … ale nejde to, ze jo, musim pockat, holt ![]()
Ahojky holky,
Peti, proc bys nemohla? Ja to mela jako terapii, kdyz se nam porad nedarilo. Znam spoustu holek co skoncilo na praskach nebo i hure
Proste jsem si urcila fin. limit pres ktery nesmim mesicne jit a tak jsem si misto sobe kosmetiku/hadriky koupila 1-2 vecicky pro miminko. Diky tomu mam ted uzasnou novou vybavicku a nemusela jsem naraz vydat tolik penez. Vsechno z vyprodeju, takze o to z toho mam 2× vetsi radost.
Musim se priznat, ze je mi tak nejak proti srsti na uplne male mimi davat veci z bazaru. A podedit to nemame po kom (a ve finale jsem i rada). Drzim pesti aby jsi ty hadriky pak brzo pouzila…
Joj, Ty jsi prdelka, vsechno doslova prelozim manzovi … a pak se uvidi, jestli budu mit dovoleno
DIK ![]()
Peti, ja to myslela naprosto uprimne a vazne
me to pomohlo. Na povery, ze nemas nic kupovat jsem nedala. Manzel se nejdriv taky zlobil, ale pak pochopil, ze mi ten nakup nebo to prehrabovani v tech vecickach pomaha se s tim ze „zas nic“ srovnat.