IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
14.10.11 11:42

Memko, krásné bříško :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
14.10.11 11:47
mirkaaa456 píše:
Memko, krásné bříško :palec: :palec: :palec:
:hug: děkujeme všici tří :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
14.10.11 11:48

hlavně že se vám vede dobře, to je nejdůležitější. A hezky jim domlouvej ať vydrží co nejdéle. Hezky ať se tam utiskujou. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
14.10.11 11:49

Holky, já už připravuju dětský pokojíček abych v zimě s velkým bříškem nemusela nic dělat. Stejně do toho vlezou vánoce, tak budu něco péct. Já se na ten pokojíček táááák těším. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
14.10.11 11:54

Miru, já bych také ráda vše do Vánoc hotové.. letí to ale jak bláááázen! a taky se na to děsně těším :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.10.11 12:05

Jeeeej, holky, urcite potom musite ukazat fotecky, jsou to krasne starosti, ale utikato jojojojoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
14.10.11 18:51

Peťulko, konečně jsem se podívala na fotečky. Vypadá to tam u Vás úžasně. Normálně ti závidím. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.10.11 20:03

Tak jsem sem po dlouhé době zavítala, tady se událo věcí 8-o . Těhulkám gratuluji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.10.11 01:01
skritek Petra píše:
Ahojky Dasi,to vis, prvni dojmy jsou - nadhera - je to tu fakt krasne, koukni na https://www.facebook.com/media/set/?…

Fotečky krásné, miluju tahle městečka… To máš relativně blízko na návštěvu Ženevského jezera - do Lausanne tak kolem 100 km a do Montreux - krásné lázeňské městečko, kde byl na rekonvalescenci F.Mercury, tak 130-140km.
Jinak z Francie mám ráda nahoře Alsasko, ale to už máš z ručky tak 3 hodinky jízdy vozem možná více, tam se pořádají z celé F. a i z jiných koutů světa výlety na advent… Mám na mysli Colmar, Ribeauvillé, Riquewihr, Kaysersberg, Štrasburk - snad jsem názvy napsala dobře… Prostě nádhera… Moc si to tam užij :))), nehledě na to, že v takovém krásném prostředí by se mohlo přirozeně zadařit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
17.10.11 10:32
memka píše: štěně, já se z tebe picnu, prý stydlivka a pošle fotku v tangách :mrgreen: :mrgreen:tady máš pro srovnání, první je před transferem a druhá je v 15+0 :lol:

Memko, ale to jeste nevis, ze mam tak velkou zadnici - ze nic jineho nez tanga nosit nemuzu - neb se mi normalni kalhotky zarezavaji a kratasky po kytach roluji nahoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
17.10.11 10:38

Haha - hladke spodni pradlo beru jako plavky, tak jako plavky :-) nebo vy v tom vidite rozdil? To krajky, to je jina…

Memko, brisko je nadherny - zadny vorvan :palec:

Peti, tak dobre oko - mistecek tam u vas k foceni bude urcite spousta - ted jen vychytat ten spravny cas - ranni mlha, po desti…

Pokojicky - hmmm, tak toho se hned tak nedockame - ted slouzi jako pracovna a jsem zvedava, kdy manzilka vypakujeme…

Vsem ostatnim cekatelkam - holky nebojte - vsechno se to obrati a budete mit taky takove „starosti“ - preji vam to od :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
20.10.11 11:33

Lamiko, diky moc za tipy, neco z toho uz mame v planu, ale urcite zkouknu i dalsi Tve napady, ono byt tady rok, myslim, ze tady toho objevime hodne :)

Miruuuuuuus, ahoj :mavam: , diky za chvaly noveho domova, je tady i za co utracet, vcera jsem objevila uzasny obchod s dekoracema pro domov, holky, to bude draaaaahe :)

Jinak, byt v ocekavani ve Francii ci rovnou mit dite tady, je mazec, protoze je to zeme s nejvice obchody pro mimi na svete, na kazdem rohu je nejaky obchudek a ja bych silela, z tech uzasnych veci na deti, no proste a vazne nadhera … ale nejde to, ze jo, musim pockat, holt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
20.10.11 16:23

Ahojky holky,

Peti, proc bys nemohla? Ja to mela jako terapii, kdyz se nam porad nedarilo. Znam spoustu holek co skoncilo na praskach nebo i hure :-( Proste jsem si urcila fin. limit pres ktery nesmim mesicne jit a tak jsem si misto sobe kosmetiku/hadriky koupila 1-2 vecicky pro miminko. Diky tomu mam ted uzasnou novou vybavicku a nemusela jsem naraz vydat tolik penez. Vsechno z vyprodeju, takze o to z toho mam 2× vetsi radost.

Musim se priznat, ze je mi tak nejak proti srsti na uplne male mimi davat veci z bazaru. A podedit to nemame po kom (a ve finale jsem i rada). Drzim pesti aby jsi ty hadriky pak brzo pouzila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
20.10.11 16:26

Joj, Ty jsi prdelka, vsechno doslova prelozim manzovi … a pak se uvidi, jestli budu mit dovoleno :) :) :) DIK :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
20.10.11 16:34

Peti, ja to myslela naprosto uprimne a vazne :-) me to pomohlo. Na povery, ze nemas nic kupovat jsem nedala. Manzel se nejdriv taky zlobil, ale pak pochopil, ze mi ten nakup nebo to prehrabovani v tech vecickach pomaha se s tim ze „zas nic“ srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí