IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5323
3.10.11 14:56

Pandi.. to mi mrzí :cry: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
3.10.11 16:34

Pandito je teda v pytli :-( to asi příroda chce, abyste si udělali miminko sami nebo co :wink: moc bych Ti to přála, nebyli byste ani první ani poslední. Jak se říká po těch všech pokusech jako když pohnojíš :palec: budu držet pěsti, drž se holka naše :hug: některým z nás to osud pěkně oddaluje, ale dočkáme se všechny toho se nebojím :-)
Jinak u mě holky nic novýho, testit se bojím a mrcha zatím nikde. Tak držte pěsti, ale jsou to nervy :think: děkuju memko za podporu, vím, že to tak bývá, tak čekám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
3.10.11 16:41

Mafi, obdivuji tvoji trpělivost.. :pankac: já jsem schopná se tak vynervit, že by to bylo horší než lepší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
3.10.11 16:51

Děkuji holčiny, tuž půjdem dále.
K narozkám jsem dostala vyhlídkový let, tak se půjdu na božské prevíty podívat z blízka a nějakého anděla na další pokus snad už chytim pod krk… :mrgreen:

Mafi jé držím palečky, aby jsi se k holkám přidala… :hug:

Doufám, že ty prevítské tabletky nebudu muset už dlouho brát a budu se moct vrhnout do vyčištění jak hlavy tak i těla co nejdříve, zítra se dovím..

Memko a jak se ty cítíš s dvěma fazolkami, jak už asi jsou velcí a kdy budeš vědět pohlaví?
Už se těším na nějaké foto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
3.10.11 17:00

Pandito máš krásné plány :palec: přesně tak bych se taky zachovala :lol:
Memko já ani nevím jestli je to trpělivost nebo co :lol: fakt mám strach testovat, vůbec s tím nepočítám, navíc test byl minulý týden negativní :think: spíš si myslím, že se mi to díky utrouši zpozdilo. Nevím, jestli je to možný, brala jsem ho jen 17.-25.DC a ted jsem 29DC, ale spíš si myslím, že to ještě přijde. To by byl fakt zázrak :andel: cítím se normálně, občas křeče v podbříšku a prsa mě bolí jen malinko a jen někdy. Žádné mdloby, nebo nevolnost, nic… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
3.10.11 17:30

Na nevolnost se ještě brzy Mafi.. ale ze své zkušenosti vám to holky ani nepřeju zažít!! :zed: pokud ten utroš nebereš pořád (jako že ne) tak by ti menzes brzdit neměl, mě to brzdilo, ale do dvou dnů po vysazení jsem začala..

Pandi, cítím se dobře už :palec: občasné bodnutí v bříšku a bolest v kříži už nesleduji :lol: občas už hrajou kopanou, takže jednou v pravo jednou v levo cítím kopanečky, měli by mít něco přes 15cm a 27.10. jdeme na velký UTZ - tam bude už pohlaví prý jasné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.10.11 12:05

Ahoj holcinky :mavam:
Po dlouhe dobe se vam zase hlasim :dance: koukam, ze tu pekne tehulkujete, jen tak dal! :potlesk:

Pandi, co to tady ctu…to me moc mrzi, ze to zase nevyslo :hug: :hug: delas dobre, ze si davas pauzu, pro telicko je to velky napor :hug:

Kristy, kdy mas termin? uz za chvilicku, ze?

Mno, jinak se mnou to vypada blede. Po te operaci mame narizenou pauzu 3-6 mesicu do dalsiho pokusu 8-o :roll: je pry potreba, aby se to bricho uplne zahojilo. No je fakt, ze me jeste docela dost boli, citim, jak to vevnitr jeste neni uplne srostle. Dalsi pokus planujem na leden, snad uz to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.10.11 12:08

memko a uz mate vymysleny jmena? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
4.10.11 12:20

ahoj carmen :hug:
téédy, taková operace jo?? 8-o tak hlavně, ať se vše dobře zahojí :andel:

kdepak, jména ještě nemáme :roll: nějak se mi žádné extra nelíbí a čekáme konečně na to pohlaví :-D 27.10. bychom to měli vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.10.11 13:22

Pandi, ani nemám sílu ti napsat jak mně to mrží že to opět nevyšlo. Holky, strašně jsem to oběma přála. Tak už příště to vyjít musí !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
4.10.11 18:39

Ahoj holky, tak u mě to vypadá bledě, pomalu se mi rozjíždí mrcha :-( a to už jsem začala tajně doufat…depka jak hrom, no nic IVF to snad jistí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
4.10.11 20:10

Mafi, nesmutni kočko.. však víš, že u IUI je šance 10-15% - takže i když to bolí, tak to nic neznamená.. příště to dopadle dobře! nejdou mi smajly, tak posílám pusáčka a objímáčka slovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.10.11 20:31

mafinko, hlavně nebuď smutná. Holt musíte ještě počkat do příšte. :hug: :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
4.10.11 20:35

ahoj Mirunko :mavam: jak se daří??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.10.11 21:11

Memko, mně se teď daří docela dobře. Už máme za sebou všechny screeningy - takže podle toho co už dnes dokážou zjistit je miminko zdravé. A mně trápí běžné těhotenské problémy. Nejhorší je pálení žáhy (v podstatě neustále i v noci), potom bolesti zad a bolesti nohou. Ale jsem odhodlaná vydržet. Čekala jsem na to 7 let, tak si nestěžuji. Jsem na neschopence už od ET, tak je to v pohodě. Dneska jsem psala doktorce do CAR-u, že je všechno v pohodě a že děkujeme…
A co ty a dvojčátka? Jak bojujete? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital