IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
6.9.11 08:23

Ahoj kočky moje,

všechny vás moc zdravím po dlouhé době, kdy jsem si užívala prázdniny a dovolený. Nyní zpět v práci a v očekávání na další snažení :palec: přirozeně se přes léto nepovedlo, ani nemohlo, neměla jsem ovulaci na té správné straně, tak se do toho znovu pustíme. Tentokrát už mám naplánovanou klasiku IVF a začínám se stimulací v říjnu. Trochu bojím, bojím :roll: ale uklidňujete mě vy všechny statečný holčiny, co už to máte za sebou a některé i vícekrát…

Stalo se toho tady opravdu hodně, občas jsem na vás koukla a držela pěstičky :-D těm co se povedlo gratuluji od srdíčka a ostatním posílám pozitivní energii a věřte, že se nám to všem jednou povede :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.9.11 08:25

Carmen to je úžasný a jak se říká štěstí v neštěstí, teď už to bude tutovka co? A nezkusíte tedy ještě svoje vajíčko?

:potlesk: :palec:
Carmen6 píše:
ahoj holciny :mavam:
tak se hlasim po delsi dobe. Za tu dobu se toho udalo pomerne dost - chytnul me zaniceny slepak, hnis v celym brichu a objevili mi srusty na levem vajecniku. V srpnu jsem byla na operaci, potom nekolik dnu na JIPce a pak normal v nemocnici. Pry to bylo hodne hnusny a ten slepak a hnis mohl mit velky vliv na to, ze se mimi nechtelo uchytit. Takze ted uz vime, cim to bylo a vesele se pustime do dalsiho pokusu - ted uz to proste musi vyjit :dance: Par dni po operaci me cekala obhajoba a dneska jsem byla na statnicich - konecne jsem zdarne ukoncila skolu :dance:Pekne dal tady vesele tehulkujte a mirunko, ty na sebe davej pozor :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
6.9.11 08:31
Carmen6 píše:
ahoj holciny :mavam:
tak se hlasim po delsi dobe. Za tu dobu se toho udalo pomerne dost - chytnul me zaniceny slepak, hnis v celym brichu a objevili mi srusty na levem vajecniku. V srpnu jsem byla na operaci, potom nekolik dnu na JIPce a pak normal v nemocnici. Pry to bylo hodne hnusny a ten slepak a hnis mohl mit velky vliv na to, ze se mimi nechtelo uchytit. Takze ted uz vime, cim to bylo a vesele se pustime do dalsiho pokusu - ted uz to proste musi vyjit :dance: Par dni po operaci me cekala obhajoba a dneska jsem byla na statnicich - konecne jsem zdarne ukoncila skolu :dance:Pekne dal tady vesele tehulkujte a mirunko, ty na sebe davej pozor :hug:

Wow, Carmen, kurna, devce, Ty mas teda stesti/odvahu/kuraz a ja nevim co jeste tak 100× vice nez my tady vsechny - je uzasne, ze Ti na ten slepak prisli, tolikrat veda tekova banalita k hruznym koncum, tak je super, ze Te dali do kupy a Ty jsi to sikovne vse zvladla, jsi neuveritelna.

A statnice??? No Ty jsi fantasticka, vazne, mooooc gratuluji :kytka:

No je jasne, ze to ted proste vyjde, po tom vsem, aby ne, juhuuu, uz se tesim na dalsi zpravy od Tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
6.9.11 08:33

Ahoj Mafi :mavam: ,

tak tady neni co dodat, nez tfuj tfuj tfuj na rijen, budeme to s Tebou tady zase vse prozivat, uz se tesim :) … to nas ceka ted to prirozene zkouseni, budeme mit na to rok a pak nekdy na jare/v lete se pustime do druheho pokusu :)

Opatruj se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
6.9.11 14:03

jůůůůůů, návrat ztracených emiminaček :dance: :mrgreen: :kytka:

ahoj holky všechny!!

carmen gratuluji ke státnicím, jsi fakt šikula, v takovém období to zvládnout, to smekám :hug: a hlavně, ať už zdravíčko je dobré a problém je vyřešen :palec:

mafinnko ničeho se nebuj, bude to v pohodě a třeba bude z dlouhého protokolu víc vajuch :dance: :andel: jo a závidím ti to užívání dovolené a prázdnin, já celou dobu propoblionovala :poblion: :lol:

pandi jsem moooc zvědavá na záříové zmrzlinky a držím pěstičky :huban:

a štěnátko v pátek bude mimi krásně už miminkovské a pěkně vám bude mávat :lol: a nezapomeň na fotečku :palec:

a u mě asi nic nového.. na konci léta jsem oslavila 27 narozky - konečně venku na zahradě bez záchodové mísy a dostala jsem od manži víkendový wellnes pobyt, tak už se na něj moooooc těšíme, přece jen jsme se nikam za celé léto nedostali :think: tak snad mi do konce října moc nenaroste bachor, abych se mohla ještě hýbat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
6.9.11 15:12

diky, holky, byl to docela zahul :kytka:

memusko, to je nahoda, me taky za 2 tydny ceka oslava 27 narozek :mrgreen: :lol: pekne si pobyt uzij :palec:

peti, tak hodne stesti do snazeni :-) koukam, ze ty jsi pres to jaro/leto, ze? :lol: urcite to vyjde :palec:

mafi, nase vajulko ted zkouset nebudem, mozna az neeeekdy, az budem chtit 2. mimi. Ted uz chcem co nejdriv mimi, at je jakekoliv, uz ho proste potrebujem :oops: takze jdem zase do darovaneho embryjka

holky, tak se pekne snazte, mnozte se a :poblion: , vsechno je to krasne :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
6.9.11 15:16

jinak mafi, IVF se vubec neboj, celou dobu mysli na to, ze to delas pro vaseho vytouzeneho broucka a bude to dobry :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.9.11 18:06

Jéé holky to je nádhera, to je nás tady zase tolik, hrozně ráda o vás všech slyším, už snad chybí jen Kristýnka a Miruška (obě těhulky :-) ) a Ejva, nebo ještě někdo? Strašně ráda o vás všech zase slyším, nevěřila jsem, že se budemem tak držet :palec:

Carmen a Memko, vy jste táák mladinké :lol: mně už táhne na 34 :think: to je teprve sranda :lol:

Děkuju za podporu, to víte, že budu myslet jen pozitivně, nejhorší bude první píchanec Dipherelinu a pak to pojede samo :-P u mě je to o psychice, že začnu dlouhý protokol, pořád jsem nějak doufala, že by to mohlo vyjít přirozeně, ale už si přestávám nalhávat, že by to tak vyšlo…

Peti Ty budeš ve Francii, to je teda bomba, to je moje nejoblíbenější země, teda z těch, které jsem viděla. Miluju jejich styl života :lol:

Všem těhulkám přeju úspěšný kontroly a dávejte nám fotečky, ať se nakazíme :huban:

Jinak, kdo je teď ještě se mnou na řadě? Carmen v září transfer? A ještě někdo? Omlouvám se, jestli je to někde dál napsané, zatím ještě nemám všechno dočtené :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
6.9.11 18:20

Mafi, ještě Panda :dance: od minulého týdne měla stimulovat na KET a prý tento týden bude vědět více, tak snad se nám brzy ozve :wink:

Kristi občas napíše, že se mají dobře a vše je ok a Miru tu byla nedávno, taky se mají dobře, i když měla chudinka perné chvilky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
6.9.11 19:46

Mafi, mi taky tahne na 34, ale naladu mam obcas jako petileta :)

Memusko, vsechno nejlepsi dodatecne!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
6.9.11 20:12

Holky já jsem tady !!!
Menko - taky gratuluji a obdivuji. Teď už vše pude jako po másle. :palec: :palec:

Mafinko, neboj - to další IVF se určitě povede.

Peťulko, závidím ti to přirozené snažení. My to s manžou nějak flákáme, stále se něco přihodí a divím se že manžel ještě neběhá mimo domov. Ale je statečný. :hug:

Mně zase trápí nevolnosti - to asi ty tepla. Dneska jsem opět celý den v posteli. V sobotu mi manžel přiveze autíčko z autobazaru. To staré vypadá na totálku a pěšky si ani nedokážu dojít do obchodu. Tak už zase budu pojízdná. :dance: :dance:

Jako těhu bacily vám teda posílám poslední fotečku z minulého čtvrtka - opět jsme trošku povyrostly. :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
6.9.11 20:23

Mirunko, to je prece krasna princezna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.9.11 21:04

Jéé Mirunko nádhera, to už je hotové miminko :-D toto letí, úžasné :palec: o tom autíčku jsem četla, ještěže jste s Lucinkou v pořádku :wink:

Memuško to budeme tedy s Pandou 3, to se to líp všechno bude snášet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.9.11 07:23

Ahoj Holčiny,
jsem v práci, tak se jen tak na rychlo hlásím, že pokračuji a 15.se dovím kdy rozmrazíme, první štace vyhrána, jdeme na druhou…

Všechny zdravím a odpoledne se více rozepíši, je tu nějaký šrumec tak pádím makati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5323
7.9.11 13:17

Peti, děkuji :hug:
Miru, malá je krásná :dance: už se také těším na další fotky našich prďoláků :-D jé a kam ti zas zmizel podpis? a metřík? teď nejsme v obraze v jakém jsi týdnu :lol:

jj Mafi, budete tři, ve třech se to lépe táhne ne? :palec: my tu prskáme bacily jak můžem, tak to by bylo, aby to nebylo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí